hakketen ha, Allah göstermesin böle bişi olursa biteriz ..
Düşünsenize eve Adsenseden veye Telif sahibinden zarf geliyor,
1 ay içinde 130.000 Bin Tl yi ödemeniz gerekmektedir diye:S
kıyamet senaryosu resmen varya batarız batar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hakketen ha, Allah göstermesin böle bişi olursa biteriz ..
Düşünsenize eve Adsenseden veye Telif sahibinden zarf geliyor,
1 ay içinde 130.000 Bin Tl yi ödemeniz gerekmektedir diye:S
hocam parayı geri isterse sen uzaya kaç bence![]()
![]()
yanlış anlama da içimi rahatlatmak için soruyorum. Emin misin kardeşim öyle bişe yazdığına daha önceden?Bu sözleşme metinleri zaten vardı. Adsense'nin sözleşme şartlarında da parayı geri alabileceği de zaten vardı. Yeni bir şey değil.
yanlış anlama da içimi rahatlatmak için soruyorum. Emin misin kardeşim öyle bişe yazdığına daha önceden?
Bu sözleşme metinleri zaten vardı. Adsense'nin sözleşme şartlarında da parayı geri alabileceği de zaten vardı. Yeni bir şey değil.
Bazı arkadaşlarımız bişe olmaz bazı arkadaşlarımızda olur demıs Eğer gerecekten risk varsa olan herzaman garıbana olur bizi bulurlar Ben zaten günde 15 saat çalısıyorum azıcık aşım kaygısız başım derım kanalını adsense sını kapatırım dükkana kiliti vururum hiç acmamak üzere Zaten bu yt ye vakit ayırmaktan kendıme zaman ayıramıyordum evdekı musluk bir aydır damlatıyor bir sürü oltam var bakımlarını yapmadım hep yt yuzunden
alamaz nereye alıyor, sonuçta ödeme yapmadan önce neyin ne olduğunu inceleyebilirler.
dizimag'ı kapatan ABD şirketi değil, digitürk'dür.
katılıyorum arkadaşa digitürk haklarını arada dizimagta ve kesinlikle haklıydı. Türkiyede satışı yapılan birşeyi adam çalıyor yayınlıyor. Bizim yaptığımız birazdaha farklı zaten satışı yok, alıp yayınlıyoruz sanmam yani.
yayınladıgın videoların hakları sana mı ait ? , yoksa baskasına ait iceriği mi kopyalayarak para kazanmışsın *
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.