Adsense para kazanma sorunu

bu kötü oldu ya varsayılan ayarlardan para kazanma da açılmıyor böyle olunca. bi de kanallara +15 onayı yapmakla uğraşıcaz.

Son düzenleme:
gece farkettim de sanırım güncellemeden önce adsenseye bağlı olmayan ama önceden para kazanması açılmış kanallarında teker teker para kazanması kapanıyor güncelleme doğrultusunda. benim baya bi kanalda oldu bu.

gece farkettim de sanırım güncellemeden önce adsenseye bağlı olmayan ama önceden para kazanması açılmış kanallarında teker teker para kazanması kapanıyor güncelleme doğrultusunda. benim baya bi kanalda oldu bu.
bende olmadı öyle bir sorun hepsi yeşil ,ama belkide erken konuşuyorum

Arkadaşlar Para Kazanmayı Açma Olayı Düzeldimi ?
Kanalımın Birinde Denedim Sorunsuz Açılıyor ve Adsense Bağlı Değil ?

bkJLWV.jpg

d8k7RL.jpg

5LMGBq.jpg

Para kazanması açık olan 2 ay önce aynı tarihte yaptığım 20-25 kanalın para kazanması kapanmış yani adsense bağlamamız lazım ki açılsın.Para kazanması açık olup google o kanallardan para kazanması için adsense bağlaman lazım diyor.

Bu son getirelen adsense para kazanma durumu olayı spamcılara karşı bir önlem değil arkadaşlar youtube ne adsense bağlı kanal ne partner reklam tıklanıyor kanal para kazanıyor ama kullanıcı bir yere bağlamadığı için kazanç alamıyor google aslında kullanıcıyıda düşündüğü için adsense bağlayıp para al diyor bu tarz kanallarda para kazanması açık olmadığı için gelir elde edemiyorsun reklamcıyla ilgili ve kullanıcı ile ilgili olan bu gelir sıkıntısını google bu tarz çözdü.

Burdaki sıkıntı kanallar para kazanmasın okey ama adsense bağlayınca videolar ünleme düşer mi onuda deneye deneye görücez ama aşırı kötü spam yapılmassa ünleme düşmez.Dediğim gibi google burda spamcılara karşı değil genel eksik bir kuralı yapmak zorundaydı yaptı burda hem kullanıcı mağdur olmaz hemde reklamcı ile ilgili sıkıntı olmaz ama keşke olmasaymış

Şuan başka kanallarında para kazanması kapanmış adsense bağlamak lazım ve partnerlerdeki kanallarım darbe yemiş topluluktan kapanmış off google zorladıkça zorluyor of

Son düzenleme:
adsenseye baglamadan apra kazanmayı açmışalrdı
şuanda yine deaktif etmişler
an itibari ile adsenseye baglaamdan para kazama açılmıyor bilginize

Bu Sorunmuş Gibi yansıtmayın .. Güncellemenin Ufak bir parçası...
Adsenseye bağlayınca açılıyor para kazanma...

Para kazanma açılmıyor gibi Yaygara Yapıyorsunuz boş yere.. ilk defamı yeni birşey görüyorsunuz yt de .. alışın artık bu durumlara...

Çözümünü bildiğiniz konuları tartışmayın ...

evet para kazanma aktif değil gene.....

Son düzenleme:
3 farklı adsenseye 3 kanal bağladım, ne pub değişiyor nede para kazanma açılıyor...

sıfır adsense ye yeni kanalı yönetici olarak ekleyip gelen maili onaylamama rağmen kanalın para kazanması açılmıyor.Videolara girdiğimde "Videolarınızdan para kazanmak için, bir AdSense hesabınızın olması gerekir. AdSense'i kurun" uyarısını veriyor.Fakat kanal ayarlarında " İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı." yazısı mevcut.İlginç bir durum.

2bc6121409.png

Bende aynı şekilde kanalımı adsense bağlayamıyorum para kazanmasını açamıyorum, bundan sonraki işlemler nasıl acaba ? Nasıl bağlanıyor ?

Ödemem nasıl yapılacaktan , adsense maili ile giriş yapmayı deniyorum ama kanala yönlendirip yeni adsense almamı istiyor benden :(

Edit; 25 kişinin konuyu okuyup bir kişinin bir bu olayın nasıl olduğunu söylememesi ne kadar yardım sever olduğumuzu gösteriyor sanırım.

Son düzenleme:
Bunu Çözen yok mu ya kafayı yemek üzereyim bir yardımcı olun yani bu kadar zor değil çözen birileri mutlaka vardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri