Kanalımı
kapattıramazsın zaten,onu geçicen.
Sabaha kadar haram et onda da sıkıntı yok kişi kendisinden sorumludur.
Spamcıların senin sayende kazandıgını nerden biliyorsun? Burda tonlarca insan profesyonel spam yapıyor.Kim ne şekilde çalışıyor biliyor musun?
Bu arada sen spamcılar sayesinde kazanıyorsun bunu unutma.Bak iki örneklede açıklayayım.
1-) Youtube'da spam yapılmasa kopya içerik,dizi, vs vs yüklenmese(Ki youtube bunun önlemini istese çoktan alır) ne kadar izleyicisi kalacak sence? Sırf özgün kanalları izleyen kaç kişi var türkiyede? Youtube'a giren ya film-dizi için,ya müzik için,ya da komik videolar için giriyor.Zannetmiyorum ki youtube'a türkiyeden
sadece özgün videoları izlemeye giren biri olsun! Adam benim videomu izlemeye geliyor bu sırada senin videolarını da izlemiş oluyor.Yani ben senin sayende değil dostum,
Sen benim sayemde kazanıyorsun!
2-)Sen bu youtube işini kendi imkanlarınla öğrenip geliştirmedin heralde?
Bu forum sayesinde bu işten para kazanıyorsun.Aa tesadüfe bak bu forumu kuran kişi de spamcı.Madem spamı ve spamcıları sevmiyorsun.Bu forumda edindiğin bilgileri uygulama da göreyim seni.
Bak eğer ben özgün çalışanları sevmeseydim onların formunda takılmazdım emin ol

---------- Mesaj saat 19:39:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:29 civarında gönderildi. ----------
Bu arada [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ve [MENTION=1]Muslera06[/MENTION],sizin iyi niyeltli mesajlarınızı görmeden son yorumu yazdım kusura bakmayın.