Adsense paraları sizce neden bereketsiz oluyor ?

vallahi bereketsizmi bilmem ama parayı çektiğimin ertesi günü para bitii samsung s4,saat,traş makinesi,250tl anneme,kardeslerimede verdim,kulaklık,32gbflash,klavye mause daha sayamadım bir sürü şey aldım mutluyum huzurluyum valla :D harclıkta kaldı cebimize daha ne isterim ^^ (İlk Param )

Bu iste Para olmasa Bereket olmasa binlerce insan bu isi yapmaz bu 1.

Para geldigi gun bitiyorsa,buda ihtiyaclarinizdan,giderlerinizden,yada hep almak isteyipde alamadiginiz yada Borcunuz olupda odeyemediginiz yada Artik aileme yuk olmayim deyipde kendi masraflariniz icin harcadiginiz icin.

Yani gidecekyerler varki gelen para gidiyor.Hic bir gidecek,odenecek yada farkli ihtiyaclariniz olmayipda para geldigi gun bitse eyvallah derim ama buda sizden kaynaklanir nasil bir kisi oldugunuzdan.

Bu iste Spam yada Ozgun calisan kim olursa olsun Sukredelim,Allah Olmayana versin diyelim ve isimize gucumuze bakalim.Ben ozgun calistim hak ettim diyeni tebrik ederim,takdir ederim,Spam calisipda sabahlara kadar 3-5 kurus para icin,kazanmak icin uykusuz kalanlari,kafasi beyni sisenleride Ozgun yapamasada Bazi ihtiyaclari icin gecesini gunduzune katanlarida takdir ederim.

Kim ne derse desin,kim ne yaparsa yapsin bu degismez.Kimisi ozgun yapar o kolayina ve isine gelir her acidan,kimiside spam,kopya calisirir her ne kadar tasvip edilmesede.Uzun lafin kisasi Pasta Buyuk,Herkese yetecek kadar Parada var Ekmekde.Bosuna kabinizi kirmaya degmez.

Arkadaşlar para bereketli mi bereketsiz mi o tamamen sizin kesenize bağlı...

Allah'a çok şükür şahsen ben bereketini görüyorum.

Bunun yanı sıra spam / helal - haram gibi şeyler yazılmış...

Ne kadar helal ya da ne kadar haram oturup tartışılır, sonuçta yüklemek için çaba gösteriyoruz ama bir başkası çekmek için çaba göstermiş vs...

Uzatacak bir konu olmadığı kanısındayım...

Allah kazanmanın yanında kazandığını ağız tadı ile yemeyi nasip etsin!

Bana tam tersine çok bereketli geliyor 500 lira geçse elime bitmek bilmiyor o para

Allahını seven üstüme toprak atsın.
:D

Sana diyeceğim tek şey kardeşim. Gel bul bağla botunu kanalıma. Senin o kanalı kapattırmayacağım. Ama şunu bil o videolardan yediğin her lokmayı sana haram edicem. Artık senden mi çıkar ailenden mi çıkar bu bilemem. Beklerim..

Evet spamcılar ben ve benim gibi çalışanların sayesinde kazandığı için ister istemez alıp veremediğim var. Bunu belirtmek suçsa her konuda bunu belirticem. Rahatsız olanlar zaten direk ortaya çıkıyor..
Hak yiyen ........... !
Şimdi ne yazıyosanız yazın..
Selah tersanesi Tuzla. Ayrıca evde de çalışırım..

Kanalımı kapattıramazsın zaten,onu geçicen.
Sabaha kadar haram et onda da sıkıntı yok kişi kendisinden sorumludur.
Spamcıların senin sayende kazandıgını nerden biliyorsun? Burda tonlarca insan profesyonel spam yapıyor.Kim ne şekilde çalışıyor biliyor musun?

Bu arada sen spamcılar sayesinde kazanıyorsun bunu unutma.Bak iki örneklede açıklayayım.

1-) Youtube'da spam yapılmasa kopya içerik,dizi, vs vs yüklenmese(Ki youtube bunun önlemini istese çoktan alır) ne kadar izleyicisi kalacak sence? Sırf özgün kanalları izleyen kaç kişi var türkiyede? Youtube'a giren ya film-dizi için,ya müzik için,ya da komik videolar için giriyor.Zannetmiyorum ki youtube'a türkiyeden sadece özgün videoları izlemeye giren biri olsun! Adam benim videomu izlemeye geliyor bu sırada senin videolarını da izlemiş oluyor.Yani ben senin sayende değil dostum,Sen benim sayemde kazanıyorsun!

2-)Sen bu youtube işini kendi imkanlarınla öğrenip geliştirmedin heralde? Bu forum sayesinde bu işten para kazanıyorsun.Aa tesadüfe bak bu forumu kuran kişi de spamcı.Madem spamı ve spamcıları sevmiyorsun.Bu forumda edindiğin bilgileri uygulama da göreyim seni. :cool:

Bak eğer ben özgün çalışanları sevmeseydim onların formunda takılmazdım emin ol :o

---------- Mesaj saat 19:39:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:29 civarında gönderildi. ----------

Bu arada [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ve [MENTION=1]Muslera06[/MENTION],sizin iyi niyeltli mesajlarınızı görmeden son yorumu yazdım kusura bakmayın.

Kanalımı kapattıramazsın zaten,onu geçicen.
Sabaha kadar haram et onda da sıkıntı yok kişi kendisinden sorumludur.
Spamcıların senin sayende kazandıgını nerden biliyorsun? Burda tonlarca insan profesyonel spam yapıyor.Kim ne şekilde çalışıyor biliyor musun?

Bu arada sen spamcılar sayesinde kazanıyorsun bunu unutma.Bak iki örneklede açıklayayım.

1-) Youtube'da spam yapılmasa kopya içerik,dizi, vs vs yüklenmese(Ki youtube bunun önlemini istese çoktan alır) ne kadar izleyicisi kalacak sence? Sırf özgün kanalları izleyen kaç kişi var türkiyede? Youtube'a giren ya film-dizi için,ya müzik için,ya da komik videolar için giriyor.Zannetmiyorum ki youtube'a türkiyeden sadece özgün videoları izlemeye giren biri olsun! Adam benim videomu izlemeye geliyor bu sırada senin videolarını da izlemiş oluyor.Yani ben senin sayende değil dostum,Sen benim sayemde kazanıyorsun!

2-)Sen bu youtube işini kendi imkanlarınla öğrenip geliştirmedin heralde? Bu forum sayesinde bu işten para kazanıyorsun.Aa tesadüfe bak bu forumu kuran kişi de spamcı.Madem spamı ve spamcıları sevmiyorsun.Bu forumda edindiğin bilgileri uygulama da göreyim seni. :cool:

Bak eğer ben özgün çalışanları sevmeseydim onların formunda takılmazdım emin ol :o

---------- Mesaj saat 19:39:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:29 civarında gönderildi. ----------

Bu arada [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ve [MENTION=1]Muslera06[/MENTION],sizin iyi niyeltli mesajlarınızı görmeden son yorumu yazdım kusura bakmayın.

Gerginliğe neden olacak mesaj yazmayın be hocam!

Uzatmayın... Herkes rıskını yer gerisi hikaye!

Bir amacınız olsun ve şükretmeyi bilin, paranızın da kişiliğinizin de bereketi olur!

gayette bereketli Allah bin bereket versin. Allah olmayanlara da versin. fütursuzca harcanırsa hiçbir paranın bereketi olmaz.

Muslera noktayı koymuş videolar kendine aitse kişilerin content id alırsın olay biter bu spam yapanlara saldırmayın artık herkes kendi yaptığından sorumludur ahlak bekçiliği yapmasın kimse artık lütfen...

eminim herkesin midesini bulandırdı bu konu...

youtube herkesin ne yaptığını görüyor birebir anlık milyar dolarlık şirket bi spama mı çözüm bulamayacak

youtube un bu kadar büyümesinin sebebi emin olun para kazanma ve spama müsade etmesidir bence

Kazandığın paraya göre değişir. 1000 liranin altındaki paranın bereketi yok çünkü iyi bir gelir değil. ama 2000 lira kazanırsan ev bile geçindirirsin. Ayrıca evet hile hurdan yapanlar bizi rezil ediyor.

Hile hurdadan kastım spam yapmAdığımdır. Hemen vahşiye yorumlar yaptınız. Demek istediğim para hemen bitiyor. Zor şartlar altında çalışma koşullarını sizden daha iyi bilirim aslanlar
o zaman neden bereketsiz olduğunu da sen bilicen aslan.

benim son derece bereketli oluyor mesela. altın alıyorum, bilgisayar aldım yeni.

doğru düzgün harcayınca hiçte bereketsiz olmuyor valla. :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri