Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

Spam veya özgünle alakası yok. Özgünlerde de sorun var. Sorun hatadan kaynaklı gibi

kendi TC kanalım var, kanalıma girdiğimde sarı çizgi var ama hiç reklam denk gelmedi. 2 gündür ama adsense maşallah sayıyor reklamda tıkda sayıyor... abd ve avrupa kanallar izleniyor ama adsense yansıma hala 200 izlenim 1 yada 4 tık... sorun genel ve devam ediyor. Kalıcımı oldu, iyileşecek mi bilgide yok

Bazı kanallarımda reklam çıkıyordu 2-3 gün öncesine kadar, onlar da gitmiş. sadece bitane özgün kanalımda başta sarı çizgi görünüyor ama onda da reklam yok.

LyOZNb.jpg

enbaşından beri boyle olacağı belliydi google bu foruma odaklanıp plitika algoritma oluşturursa olacağı bu reklam verenlerin reklamlarını geri cekeceğini goz onunde bulundurmadı adworde yoğunlaşmayıp spamla uğraştı. sahte izlenim sahte tıkı yapmalarına goz yumdu videolrın fotosuyla etiketiyle uğraştı. daha gecenlerde sahte tıktan oluşturulan bir sistemin haberini verdiler dunyaya, birileri bizi sahte izlenimle gunluk 3 milyon dolar haksız kazanc elde etti dedi. gidip onlarla uğraşmadı geldi tc adsenseleri banladı zarını karsılamak icin. ayrıca daha şimdi 0 6 yaş gurubu bir videoya hitap eden videoda araba reklamı cıkıyor fordun reklamı 6 aylık bebek ne yapsın bu reklamı elini reklama vurup tıklıyor bile buda reklam verene maliyet oluşturuyor. sorun buyken yukarda yazdıklarıma odaklanmış bir zihniyet var karşımızda malesef.

Edit: adword turki ofisini arayıp kufredecektim. ama malesef mesayileri bitmiş. turkiye adword ofisi 0850 390 2100 gercek sorunu bu vurgun duymaz zihniyetin beynine sokmak icin gun icinde hep birlikte arayalım.

Son düzenleme:
enbaşından beri boyle olacağı belliydi google bu foruma odaklanıp plitika algoritma oluşturursa olacağı bu reklam verenlerin reklamlarını geri cekeceğini goz onunde bulundurmadı adworde yoğunlaşmayıp spamla uğraştı. sahte izlenim sahte tıkı yapmalarına goz yumdu videolrın fotosuyla etiketiyle uğraştı. daha gecenlerde sahte tıktan oluşturulan bir sistemin haberini verdiler dunyaya, birileri bizi sahte izlenimle gunluk 3 milyon dolar haksız kazanc elde etti dedi. gidip onlarla uğraşmadı geldi tc adsenseleri banladı zarını karsılamak icin. ayrıca daha şimdi 0 6 yaş gurubu bir videoya hitap eden videoda araba reklamı cıkıyor fordun reklamı 6 aylık bebek ne yapsın bu reklamı elini reklama vurup tıklıyor bile buda reklam verene maliyet oluşturuyor. sorun buyken yukarda yazdıklarıma odaklanmış bir zihniyet var karşımızda malesef.

Edit: adword turki ofisini arayıp kufredecektim. ama malesef mesayileri bitmiş. turkiye adword ofisi 0850 390 2100 gercek sorunu bu vurgun duymaz zihniyetin beynine sokmak icin gun icinde hep birlikte arayalım.
Aynen katılıyorum. Heriflerin tek yaptığı spamcıların kazancının üstüne yatmak için yöntem aramak. Sahte tık, sahte izlenim, +18, teörr videoları, alakasız reklamlar falan hiç umurlarında değil. Bir anda 750 milyon dolar reklam geliri kaybettiler. Şimdi akılları başlarına gelir belki.

.

Aynen katılıyorum. Heriflerin tek yaptığı spamcıların kazancının üstüne yatmak için yöntem aramak. Sahte tık, sahte izlenim, +18, teörr videoları, alakasız reklamlar falan hiç umurlarında değil. Bir anda 750 milyon dolar reklam geliri kaybettiler. Şimdi akılları başlarına gelir belki.

cocuk kategorisinde bahsettiğim kanallar videoları 1 haftada 34 milyon izlenime ulaşan videolar rakam cok cok yuksek ve her alanda reklam cıkıyor buda bir soygun dan başka bir şey değil. reklam veren reklamını bu platformdan cekmekle cok ama cok haklı. gel gelelim bu zihiniyet buna rağmen başka şeytanlıklarla uğraşma politiları arayışı icindeler.

Ben bu güzel forumun google tarafından takipte olduğunu düşünüyorum.. Bundan dolayı bu forumun ziyaretçilere kapatılması gerektiğini düşünüyorum..

Bu sayede buradaki yazışmalarda sızmamış olur...

Özgünde 4 video topluluk ihlalinden söndürülmüş en çok kazandıranda ise reklam çıkmıyor an itibariyle normal kazancın yarısına düştüm

Ben bu güzel forumun google tarafından takipte olduğunu düşünüyorum.. Bundan dolayı bu forumun ziyaretçilere kapatılması gerektiğini düşünüyorum..

Bu sayede buradaki yazışmalarda sızmamış olur...

buraya girip casusluk yapan adam, ziyaretciye kapanırsa üye olur öyle devam eder takibe :) iyi para verirse ben de bilgi sızdırabilirim belki :P

koskoca google bizim forumu takip ediyor hatta wal-mart yöneticileri sırf forumumuzdaki sorunlar yüzünden youtubeyi boykot ediyor.

Reklamlar gözükmüyor diye ilk sıraya çıkan videonun resim ve açıklamayla oynadım hit yarıya düştü yazık verdiğimiz emeğe.

Analistic te 11 Bin Görüntüleme Adsensede 250 görüntüleme .. Normalde kazanç 100 Lira olması Gerekirken 33 cent Yok Böyle bir saçmalık..

Bu ayda Yaptı Yapıcanı adsense...

bugun gene saçmalamış dun 10 k ızlenım varken bugun 5 k izlenim olmuş bizdemı boykot etse ne yapsak :) sesimizi yukseltelım :)

Adsense hesaplarını kontrol ettiğimde bugün için kazançlarda %80 civarı artış var. Umarım kısa sürede normale döneriz.

eğer nisanda da devam ederse inancımı kaybedicem. yaklaşık 16 gündür böyle devam ediyor, eskiden kazanıp alamıyorduk ama umudumuz vardı simdi o da gitti

eğer nisanda da devam ederse inancımı kaybedicem. yaklaşık 16 gündür böyle devam ediyor, eskiden kazanıp alamıyorduk ama umudumuz vardı simdi o da gitti

Merak etmeyin hocam bu bence 3 aylık sözleşmelerden oluyor galiba aralık ayındada böyleydi hatırlarsınız belki 16 aralık reklam çıkmama konusu vardı yanılmıyorsam.

nazar değmesin de bugün tbm 0.01 den 0.02 ye artmış. şaşırtıcı

---------- Spam Engelliyici 13:09 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

Adsense hesaplarını kontrol ettiğimde bugün için kazançlarda %80 civarı artış var. Umarım kısa sürede normale döneriz.

Merak etmeyin hocam bu bence 3 aylık sözleşmelerden oluyor galiba aralık ayındada böyleydi hatırlarsınız belki 16 aralık reklam çıkmama konusu vardı yanılmıyorsam.

3 Aylık reklam sözleşmesi diye birşey yok.
Bu söylenti nerden çıktı bilmiyorum ama bu düşünce yanlış.
Reklamlar yıllık olarak Ocak ayında hesaplanır ve yayıncılar tarafından yıllık bazda şirketlerle analşılır.
Yada her ay yada ne bileyim kafasına göre 15-20 gün.
Öyle al sana 3 ay boyunca şu kadar reklam diye birşey yok.
Öyle olsaydı 15 gündür reklamları geri çekmezdi büyük firmalar, fesih ettik deyip anlaşmayı şu anda da Yt 750 milyon dolar zarar etmezdi.
Derdiki 3 aylık verdin reklamı nasıl çekiyorsun geri.
Yani öyle 3-6-9-12 aylık reklam veriyorum vs diye bir olay yok.
Veren firmalar vardır onu bilememde net bir şekilde budur denilmez.
Bu forumda çokça dillendiriliyor ama yanlış.
Burdan uzun uzun açıklamak istedim.

Nisan'da da bu olay düzelmez boşuna beklemeyin, reklam verenler reklamları geri vermedikçe Nisan daha beter Mayıs ondan beter geçer.
Yani ya reklam verenler geri dönecek yada tıklar bu şekil devam edecek, 3. bir seçenek ben öngörmüyorum.
Yt zarar ederken sana bana zaten para vermez.

---------- Spam Engelliyici 13:09 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

Yıl olmuş 2017 halen 0.01 kaldı mı? :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri