Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

90-100k izlenime 1 avro bu saçmalık %10 reklam verenin çekilmesi ile açıklanamaz

Kesinlike katılıyorum anca reklam verenlerin %90 in çekilmesi ile olacak bir durum.Böyle bir durumda olmadıgına göre başka bir durum var.%10 olduguna bile sanmıyorum o şirketlerin bazılarınada google yerinde olsam web de bile reklamlarını koydurtmazdım.Nedeni ise reklam vermenin önemini bilenler ne demek istedigimi anlamıştır.

cep tek tıklamaları yansıyor, otomatik açılış reklam yada cep telde video altında, direk beliren reklamlar oluyor. Türkçe içerikde cep tellerde izlemimlerde tık sayıyor. Sorun daha az yani. Belirtmek istedim yine.

Genel reklam çıkmaması sorununa birde ay başı bereketsizliği eklenince ortalık tam "şenlik" alanına dönüyor, analitiğe bakıp bakıp gülüyorum, elden başka ne gelir, mecbur bekleyeceğiz..

google adsense tr den çekiliyor mu diye haberler dolmuş ortalık. her ne kadar asperagas gibi görünsede gidişat googleın tr ye reklamları kapatıcağı yönünde.

google adsense tr den çekiliyor mu diye haberler dolmuş ortalık. her ne kadar asperagas gibi görünsede gidişat googleın tr ye reklamları kapatıcağı yönünde.

hocam şaka mı yapıyosun ortalığı mı karıştırmak istiyosun anlamadım da sorun tr de değil ki? Adam almanya adsense kullanıyorum, almanca vds aldım, almanca dizi atıyorum, almanca ip den giriyorum ödememi alman bankasına alıyorum yinede reklam çıkmıyor diyor sen TR den çekilecek diyosun off of amacınız ne çözemedim!

hocam şaka mı yapıyosun ortalığı mı karıştırmak istiyosun anlamadım da sorun tr de değil ki? Adam almanya adsense kullanıyorum, almanca vds aldım, almanca dizi atıyorum, almanca ip den giriyorum ödememi alman bankasına alıyorum yinede reklam çıkmıyor diyor sen TR den çekilecek diyosun off of amacınız ne çözemedim!

Ben sorunu sadece tr adsense de yaşıyorum uk ve almanyada sıkıntı yok. 2. si asperagas demişim. Google'ın bu konu hakkında açıklaması yok.

Ben sorunu sadece tr adsense de yaşıyorum uk ve almanyada sıkıntı yok. 2. si asperagas demişim. Google'ın bu konu hakkında açıklaması yok.

Gidişat google'ın tr ye reklamları kapatıcağı yönünde demişsinizde hocam 10 Larca yabancı youtuberlar bu sorundan bahsediyor.

en sağlam gelirli kanalım bile kazanç yok.... her adsensemde bu sorun var.
20 adsensem varsa 30' u böyle :D :D

Bazı laflar, laf olsun torba dolsun misali boş söylemlerden başka bişiy değil gerçekten. Böyle laflara bakmayın bile. Bu yüzden bu konulara giresim gelmiyor.

tr,ing,alm,abd adsense hesapları farketmiyor.sorun varsa var yoksa en yakın zamanda olur :) yt,web de farketmiyor.benim küçük de olsa web sitelerim var adsense ekledigim.dün birisine baktım mesela normalde günde 3-5tl veren site bu reklam sorunu çıktıkdan sonra 1tlnin altında hep,genelde 0.50 filan...

bir gün bu konuya bakıp vaybe neler çektik diyeceğiz :D zira ilerleyen aylarda olmadı bu yıl içerisinde düzelicek elbet, o zamana kadar gg :)

ortalıkta burak oyunda dahil cok ünlü youtuberlar isyan ediyo zaten izlenimlerini felanda düşürüyorlarmıs ilginc bende yeni actım kanal reklam gelmiyor hic bi sekilde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri