Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

Köyün başında bir yalan attım köyün sonunda bende inandım olayının hayat bulmuş hali

aynen. asparagas haber. tamamen algı. çünkü çok mantıksız. eskiden daha fazla idi bu tarz videolar telifli içerikler filan. ama spam algoritması o kadar iyi ki barındırmıyor. neden o zamanlar boykot edilmedi de şimdi ediliyor. hani mahalleli laf soylemesin diye kızını evlendirenler vardır :D coco cola da artık bu mahalle baskısına dayanamadı ve boykota başladı sanırım :D

Bu işin sonunda kim karlı çıkacak Youtube' mu Coca-Cola mı Youtuber'lar mı bence güzel bir anket olur ve en çok merak ettiğim şey acaba güncelleme için ayın 11'inimi bekliyorlar kesinleşmeler olduktan sonra mı reklam ve gösterimler düzene girecek? Youtube'dan herhangi bir açıklama var mı bu konuyla ilgili?

kendi kanallarımı geçtim, büyük kanallara falan bakıyorum sarı çizgiler var ama hiç bir reklam gözükmüyor, ne video reklamlar nede küçük reklamlar.

Bu konuyla ilgili biraz daha araştırma yaptıgımda gene Jack Nicas ismi karşıma çıktı.Bugün yayınlanan bu makalede Another YouTuber waged war with WSJ and apologized -- but it may be too late resimlerin sahte oldugunu söylüyor.Nigga ismi geçtigi halde bakın bu şirketler para veriyor diye yayın yapmış bu şahsiyet.

Yani kısaca bu adam bu yayınları yapmasa tek derdimiz kanal kapanmaları olacaktı.

Tüm ülkelerde problem devam ediyor, amerika ve almanya vds üzerinden baktığım kanallarda da sarı çizgiler olmasına rağmen reklam çıkmıyor, yani bu işin ucu kötüye gidiyor :).

Sırf bize para vermemek için kendini yakması kalmıştı youtube 'ın onuda yaptı sonunda

Sırf bize para vermemek için kendini yakması kalmıştı youtube 'ın onuda yaptı sonunda

Hocam aslında kendini kurtarıyor. Bu işin bku çıktı. 2 gün önce komşum bana diyor bi arkadaşım söyledi bu youtube ye dizi felan yükleyip para kazanabiliyormuşsun biliyormusun?. yaşadığım son nokta budur bence.. Bu saatten sonra cidden işi iyi bilenler kazanacak gibi gözükmekte. Böylesi bence daha hayırlı

Hocam aslında kendini kurtarıyor. Bu işin bku çıktı. 2 gün önce komşum bana diyor bi arkadaşım söyledi bu youtube ye dizi felan yükleyip para kazanabiliyormuşsun biliyormusun?. yaşadığım son nokta budur bence.. Bu saatten sonra cidden işi iyi bilenler kazanacak gibi gözükmekte. Böylesi bence daha hayırlı

çok haklısın üstadım tamamen katılıyorum size 14 yaşındaki çocuk bile para kazanmaya çalışıyor her 3 kişiden 1 kişi biliyor artık bu saaten sonra işi iyi bilen 1 degil 20 de de kazanır.

günlük 40k izlenen kanalı 2 gun once yabancı adsenseye bagladım. adsensede sayım yapmıyor hiç bir sekılde. önceden gösterim olurdu ama click olmazdı simdi ikiside yok ilginc

Selamlar bol kazançlar
izlenim alan kanalımı gözümü kapatıp tüm videoları özele aldım yeni bir kanal açıp aynı videoları başka bir kanala aktardım sonuç mükemmel değil ama kötünün iyisi
ALzV9z.jpg

Hayra yorarsak google Mcnler üzerindeki baskısı kalkabilir çünkü mcnler kendileride reklam bulabilmekte pekalada boykota giren şirketlerden mcn reklam toplayabilir 2014-2015 partner politikalarına dönebilir
olmaz mı olabilir

Selamlar bol kazançlar
izlenim alan kanalımı gözümü kapatıp tüm videoları özele aldım yeni bir kanal açıp aynı videoları başka bir kanala aktardım sonuç mükemmel değil ama kötünün iyisi
ALzV9z.jpg

110 gösterime 12 tık almışsın daha ne istiyosun :) benim 50+ dk. videolarımda böyle istatistik yok. http://prntscr.com/esobah +50 dk. videolar.

110 gösterime 12 tık almışsın daha ne istiyosun :) benim 50+ dk. videolarımda böyle istatistik yok. Screenshot by Lightshot +50 dk. videolar.
Orda anlatmak istediğim beklemektense böyle bir çözüm üretilebilir. Tabi bu milyonluk izlenımler için geçerli değil. gunluk 4-5k izlenım için geçerli vrsa böyle kanalı olanlar deniyebilir

günlük 40k izlenen kanalı 2 gun once yabancı adsenseye bagladım. adsensede sayım yapmıyor hiç bir sekılde. önceden gösterim olurdu ama click olmazdı simdi ikiside yok ilginc

Aynen bende de öyle üstad. Tek bir adsensemde kanallar kaldı. Onda da önceden tık olmazdı şimdi gösterimler de yansımıyor.

2 günde 800K izlenen videoya 23$ tahmini geldi şaka gibi :)

spamcilara getirilen bi tedbir olsa işi bilen kazanmaya devam eder de, şuan genel bi problem var çıkmayan reklam gibi özgünlerde bile durum aynı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri