Adsense Şaka mı Yapıyor?

• Kullanıcı b2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

b2121

Yasaklanmış
Arkadaşlar Adsense hesabım geçersiz tıklama yüzünden banlandı , ama hiç bir şekilde kendi reklamlarıma tıklamadım , neden banlanmış olabilir , yardım edin lütfen , hesabı geri alabilirmiyim ... itiraz vs. formu varmöu doldurup göndereym:(:confused:

Durup dururken neden banlanıyor bu hesaplar anlamıyorum.! Gözüne çarpan son günlerde farklı bir artış varmıydı hesabın nereye bağlı youtubeye mi ?

Arkadaşlar Adsense hesabım geçersiz tıklama yüzünden banlandı , ama hiç bir şekilde kendi reklamlarıma tıklamadım , neden banlanmış olabilir , yardım edin lütfen , hesabı geri alabilirmiyim ... itiraz vs. formu varmöu doldurup göndereym:(:confused:

benim 2 tane adsense hesabım gecersiz tıktan banlandı itiraz formu gonderdim acmadılar geri
içindede (150 $ vardi)
bosuna acılcak diye bekleme

(not : reklamlara ben tıklamadım saldırı yapmıslar)

durup dururken banlanmıyor illaki bi kurnazlıgımız oluyor google bunu cakmaz diyecegimiz ... alakasız etiket vs reklam veren şikayet ediyor genelde ... yada rakiplerin saldırısı

banlanan hesabının ıcınde blog yada web sıtesı varmıydı?

yoksa sadece youtube mi?

durup dururken banlanmıyor illaki bi kurnazlıgımız oluyor google bunu cakmaz diyecegimiz ... alakasız etiket vs reklam veren şikayet ediyor genelde ... yada rakiplerin saldırısı

alakasız ediket derken normal bir videoya gannam style ediketi koyarsak bu ban sebebimi ?

ayrıca var olan adsense hesabı duruken 2. adsense hesabı alınabilirmi aynı isim soy isim ile ?

Etiketlerle alakalı bi durum olduğunu zannetmiyorum.Sonuçta o kadar arkadaşımızın kanalı kapanıyor telif ihlali veya topluluk kurallarından dolayı.Olsa bunların adsense hesabı banlanırdı.Farklı bir sorun var başıma hiç gelmediği için bilemiyorum...

Youtube Kanallarım Vardı Çokda İyi Kazandırıyordu , Kanallarımda Blog Sitesi linki de vardı , bilmiyorum valla Galiba Saldırı oldu hesaplarıma :( Orda yazıyo ki :" İtiraz ederseniz ve AdSense hesabınız eski duruma döndürülürse, YouTube iş ortaklığınız tekrar etkinleştirilir; bu işlem 48 saat sürebilir. " bu bir umujt olabilirmi ? nasıl itiraz edecem ?

ben uzun yıllar reklam danışmanlıgı yaptım binlerce reklam hesabı yönettim

ben x konularda reklamım cıkmasını isterken y konularda etiketlerden dolayı reklamlar cıkıyordu ve özellikle rekabetli ve tbm maliyeti yükse bir reklamsa bu affı yok şikayette bulunuyorduk ve genellikle inceleme sonucu yayıncının aleyhine karar alıyordu google

kullanıcının gecmişinden dolayı vs o reklamlar cıkıyosa bir sorun teşkil etmiyordu ama

sonuc olarak niche konusunda daha dikkatli olmanızı öneririm video içeriginiz kelime ve taglarınız ile uyumlu olsun niche konularda reklam veren kişilerin günde reklamlarına gelen tık sayısı iki elin 10 parmagını gecmez ve geri dönüş oranını iyi bilirler ....

niche cok kazandırır ama ekstra bir hassasiyet gerektirir... ben o hassasisyeti gösteremeyecegim için uzak duruyorum şahsen

not: arkadaşın kanal içerigini rakiplerini vs bilmedigim için sorunu budur da demiyorum sadece forumdaki niche konularından etkilenen kurnaz arkadaşlarımızın oldugunu düşünerek bunları söyledim

Youtube Kanallarım Vardı Çokda İyi Kazandırıyordu , Kanallarımda Blog Sitesi linki de vardı , bilmiyorum valla Galiba Saldırı oldu hesaplarıma :( Orda yazıyo ki :" İtiraz ederseniz ve AdSense hesabınız eski duruma döndürülürse, YouTube iş ortaklığınız tekrar etkinleştirilir; bu işlem 48 saat sürebilir. " bu bir umujt olabilirmi ? nasıl itiraz edecem ?

blogun sadece video içeriklimiydi ?

Bloglarda haber v.s spor yazıları paylaşırsan geçersiz tık yapıp banlıyolar. Benim çevremde çok kişi banlandı kim tıklayıp banlatıyor bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri