hocam burda pc adı ne oluyor ...
Random isim veriyor vmwarelerde kullanmak için her kanal bağladığımda filan değişiyorum garanti oluyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam burda pc adı ne oluyor ...
Random isim veriyor vmwarelerde kullanmak için her kanal bağladığımda filan değişiyorum garanti oluyor.
Değişmemiş hocam![]()
Restart attınız mı
bilgisayar adı bende de değişmedi restart atmama rağmen.Walla Restart attım ne kanal adı degıstı ne HDD seri numarası![]()
güzel bilgiler hocam bir adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz acaba ?
Bu şekilde daha önceki adsense banlanmalarından kurtuldun mu hocam ?
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] üstadım verdiğiniz yaralı bilgiler için çok sağolun.Siz 1 adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz acaba bu yöntem ile ? Genelde 3 veya 5 şeklinde düşünülüyor da.Sizin yöntem kaç kanalı barındırır acaba ?
NOT: Yukarıdaki 3 maddeye dikkat ederek son 3 ay içerisinde açtığım 2K kanaldan sadece 2 tanesi spamdan kapandı, onlarda uygunsuz içerik nedeni ile gözümden kaçmış...
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam özel değilse bu 2000 kanal kaç adsense bağlı
Hocam 2K kanaldan şuan sadece 95 tanesi adsenseye bağlı, onlarda 4 farklı adsenseye yani şuan 20 - 25 arası kanal var adsenselerde.
Ben kanalı açar açmaz adsenseye bağlamıyorum, bir süre telif ve eşleşen için bekliyor daha sonra günlük izlenimi 1K+ yı geçince adsenseye bağlıyorum.
HardDiskSerialNumberChanger
Bende değişmedi HDD seri no nasıl yapıyoruz ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.