Adsense Spama Düşmeden Çalışma Şekli Önerisi...

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Çok yararlı bilgi ve ipuçları. Teşekkür ederim.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] üstadım verdiğiniz yaralı bilgiler için çok sağolun.Siz 1 adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz acaba bu yöntem ile ? Genelde 3 veya 5 şeklinde düşünülüyor da.Sizin yöntem kaç kanalı barındırır acaba ?

güzel bilgiler hocam bir adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz acaba ?

Bu şekilde daha önceki adsense banlanmalarından kurtuldun mu hocam ?

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] üstadım verdiğiniz yaralı bilgiler için çok sağolun.Siz 1 adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz acaba bu yöntem ile ? Genelde 3 veya 5 şeklinde düşünülüyor da.Sizin yöntem kaç kanalı barındırır acaba ?

Hocam ilk olarak 1 adsenseye kaç kanal bağlıyorsunuz sorusuna cevap vereyim.

Bir limitim yok, kazandırdığı parayı çok yüksek tutmuyorum o kadar, oda bir hurafe bence...

Kanal sayısında bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü 500 kanal bağlama hakkını veren zaten adsens in kendisi...

NOT: Yukarıdaki 3 maddeye dikkat ederek son 3 ay içerisinde açtığım 2K kanaldan sadece 2 tanesi spamdan kapandı, onlarda uygunsuz içerik nedeni ile gözümden kaçmış...
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam özel değilse bu 2000 kanal kaç adsense bağlı

NOT: Yukarıdaki 3 maddeye dikkat ederek son 3 ay içerisinde açtığım 2K kanaldan sadece 2 tanesi spamdan kapandı, onlarda uygunsuz içerik nedeni ile gözümden kaçmış...
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocam özel değilse bu 2000 kanal kaç adsense bağlı

Hocam 2K kanaldan şuan sadece 95 tanesi adsenseye bağlı, onlarda 4 farklı adsenseye yani şuan 20 - 25 arası kanal var adsenselerde.

Ben kanalı açar açmaz adsenseye bağlamıyorum, bir süre telif ve eşleşen için bekliyor daha sonra günlük izlenimi 1K+ yı geçince adsenseye bağlıyorum.

Hocam 2K kanaldan şuan sadece 95 tanesi adsenseye bağlı, onlarda 4 farklı adsenseye yani şuan 20 - 25 arası kanal var adsenselerde.

Ben kanalı açar açmaz adsenseye bağlamıyorum, bir süre telif ve eşleşen için bekliyor daha sonra günlük izlenimi 1K+ yı geçince adsenseye bağlıyorum.

cevap için çok teşekkürler hocam son banlardan sonra açıkcası 1 adsense 1 kanal olarak devam ediyorum. ve her gün kanallara girip 1 er video atıyorum 25 adsense ile calısıyorum şu an yani 25 kanal eder her gün birer video atarak ilerliyorum render yapıyorum videolara hiç bir sorun yaşamadım. ödemeleri sorunsuz alıyorum. ama sizin bu cevabınızdan sonra baya cesaretlendim adsenselerin bir kaçını riske atıp kanal sayısını çoğaltacam bakalım. insallah sorunsuz işe yarar.

HardDiskSerialNumberChanger
Düzeltme: Sorun yok

Son düzenleme:
Telif, Dünya engeli yada eşleşen gelen kanallara anında girerek önce Google+ siliyor, ardından YT kanalını siliyor son olarak Tüm google hizmetlerini siliyorum.,,,
BUNU YAPANIN ADSENSESİ SPAMA DÜŞMEZ-AMA ARTI OLARAK ADSENSEDE SPAMDEN KAPANAN KANALIN OLMAMASI LAZIM.... Konu için Teşekkürler...,,

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Hocam ben formattan sonra yeni gmailimi alıp adsense hesabını onaylattım. Mevcut bilgisayarda başka bir hesap da kullanmadım. Kanalları adsense hesabına bağlama işlemini [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin linkleri kopyalama yöntemi ile yaptım farklı yerderden girmemek için. Daha önce bu şekilde çalıştığımda bir sorun yaşamamıştım. Kanallarda tek bir uyarı bile olmamasına rağmen 5. gün sonunda adsense hesabım devredışı bırakıldı, adsense gmail hesabı ve bağlı kanallar halen ayakta.

İki yöntemde de adsense hesabına aynı gmail ile farklı yerlerden girilmemiş oluyor fakat sizin yönteminizle yönetici yöntemi ile de olsa girilmiş oluyor. Sorun yaşamadıysanız problem değil bunu da denemek isterim ama benim ban yeme nedenim hakkında bir fikriniz var mı acaba? Yanlışı nerede yaptığımı öğrenmeye çalışıyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin adsense bağlama konusunda da bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum açıkçası. Fikri olan arkadaşlar da yardımcı olurlarsa sevinirim. Hepinize iyi çalışmalar.

HDD Seri No Değiştirme Programı / HardDiskSerialNumberChanger
MAC Değiştirme Programı / TMACv6.0.7
PC Adı değiştirme işlemi Bilgisayar özelliklerinden yapılıyor.

Bunları sanal bilgisayar için uyguluyorsunuz değil mi? Yanlış mı anladım yoksa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri