Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim iş bankasında vadesiz tl hesabım var ve onu adsense bağladım, diğer adsense için bu hesabım üzerinden vadesiz döviz hesabı mı açayım yoksa başka bankadan hesap mı açayım
5 tane farklı IBAN veriyormu sana banka ? ben onu aynı ıban üzerinde diye biliyorum .....
Farklı Iban veriyor hocam
sıkıntı olmaz o zaman hangi bank bizde alalım ondan birden fazla iban veriyorsa
Hocam garanti bankası.Sabah 1 hesap açtım internet şubesinden farklı iban verdi.Şimdi bir tane daha açtım yine ayrı iban verdi
Hocam garanti bankası.Sabah 1 hesap açtım internet şubesinden farklı iban verdi.Şimdi bir tane daha açtım yine ayrı iban verdi
Hocam ibanlar farklı ama başı aynısı olması gerekmiyormu Yani biri tr58,biri tr74,diğeri tr09bence onda bi hata var kardşeim ama bilmiyoruym tabi
Adsensedeki isim ile Bankadaki İsim I-İ farkı bile olsa ödeme yapılmıyor!!!! yaşadım. Haberiniz olsun.
aynı bankadan aynı kişi üzerine birkaç hesap açıp farklı adsenseler yapsak 1 adsensemiz kapandığında diğerinede zararı olurmu ?
aynı bankadan aynı kişi üzerine birkaç hesap açıp farklı adsenseler yapsak 1 adsensemiz kapandığında diğerinede zararı olurmu ?
Yapılmaz olur mu hiç.
Zaten türkçe karakter yüzünden ismini doğru düzgün giremeyen kaç kişi var.
Dediğinden çıkan sonuç ; Türkçe karakter içeren ismi olanlar ödeme alamaza çıkıyor.. Bu olanaksız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.