Adsense Ve Banka Ayarları Genel Anlatım (beyto33)

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Beyto hocam şimdi ben garanti internet şubesinden 5 hesap açsam 5 adsensedende ödeme alabilirmiyim?

benim iş bankasında vadesiz tl hesabım var ve onu adsense bağladım, diğer adsense için bu hesabım üzerinden vadesiz döviz hesabı mı açayım yoksa başka bankadan hesap mı açayım

Bence döviz hesabı açtırma.Ben ikidir pederin adına açtığım hesabı onaylatamadım. Sebebi de yerel para birimi üzerinden açılmayan hesaplara EFT yapamıyor adsense. Babam dolar olarak gelecek zannedince dolar hesabı açtırmış.O yüzden EFT alamadık.

bence onda bi hata var kardşeim ama bilmiyoruym tabi
Hocam ibanlar farklı ama başı aynısı olması gerekmiyormu Yani biri tr58,biri tr74,diğeri tr09

v4d5q.jpg

selamlar banka doğrulamasında hata veriyor , yatırılan miktarı doğrulamada giriyorum fakat yanlıs girdiniz diyor , ne yapmam lazım.

Her hesap numarasının IBAN'ı farklıdır. 50 hesabınız varsa 50 farklı IBAN numaranız vardır.
Adsense youtube için ne yapar bilmiyorum lakin adsense hesabından tek bir banka hesabına ödeme alabiliyorsunuz.
aşağıda örnek bir hesaba alınmış 2 adet ödeme görüntüsü.
Not. hesap benim değil. Youtube değil web adsense için alınabilen ödeme görüntüsü.

isOt6.jpg

Adsensedeki isim ile Bankadaki İsim I-İ farkı bile olsa ödeme yapılmıyor!!!! yaşadım. Haberiniz olsun.

Adsensedeki isim ile Bankadaki İsim I-İ farkı bile olsa ödeme yapılmıyor!!!! yaşadım. Haberiniz olsun.

Yapılmaz olur mu hiç.
Zaten türkçe karakter yüzünden ismini doğru düzgün giremeyen kaç kişi var.
Dediğinden çıkan sonuç ; Türkçe karakter içeren ismi olanlar ödeme alamaza çıkıyor.. Bu olanaksız.

benim adsensede kesinleşmemiş 120tl var.22 sine doğru kesinleşip 10$ geçecek.
banka hesabı açmadım daha açımmi yoksa pin geldikten sonra açsam sıkıntı olurmu?

20 kasımda banka hesabı eklemiştim adsenseye. ama hala hesabı dorulama için yatması gereken para yatmadı.. ne yapmam gerekiyor daha beklemeli miyim. normal midir bu kadar gecikmesi ?

ben kaç gündür uğraşıyorum arkadaşlar 2. bir adsense hesabı oluştumak için yeni kanal yeni adsense beceremedim valla yok yeni e posta yok bilmem ne kafayı yedim:)

bnimde bir sorum olacak. Bu pin gelmek muhabbeti bana hiç olmadı. şuan hesabımda 100 tl fln var bankamla ilişkilendirdim adsenseyi. bana pin istemedi hesabıma bir miktar para yatırdı google. sonra ne kadar yatırdıklarını sordular . miktarı girdiğimde bankamla ilişkisi olmuş oldu.

şimdi bana pin mi gelicek yine yoksa direk cekebilecekmiyim parayı .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri