Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Radyoyu durdurduk arkadaşlar olsa yapardık :d
Arkadaşlar biliyorsunuz ki adsense yada partner ile çalışanlar kesinleşmeleri ayın 11 inde adsense kanal sahipleri görüyor adsense panelinde partnerlerde bulundukları networke göre adsense kesinleşmesinden sonra görüyor.Yani sonucta ayın 11 i diyelim kesinleşme günü.
Bakın ben size daha önce kesinleşeni görmeyi anlatayım.
Her ayın 5'inde Kazançlarınız Youtube Analysticde kesinleşmeye başlar ve 1 gün içinde hepsi kesinleşmiş olur.Yani Ayın 6 sı oldumu hesaplar kesinleşmiş demekdir.
Benim partner olsun adsense olsun hepsi yine önceki aylar gibi ayın 5 inde kesinleşti.Yani ayın 11 i ne olacak kaç kesinleşecek diye derdim yok.
Her ayın 5 inde şöyle olur bu durum..
Örnek temmuz ayındayız ve haziran kazancı ayın 5 inde analystice şu şekilde kesinleşmeye başlar 10-20 dk aralıklarla.
30Haziran kesinleşir
29 haziran kesinleşir
28 haziran kesinleşir
.............
Diye başlayarak ay sonundan ay başına dogru 10-15 dk ara ile 1 gün içinde kanalınız kesinleşir ve alacgınız parayı görürsünüz.
Son 4-5 aydırda Analystice ne kesinleşirse onun ödemesini alıyoruz.Yani daha ondanda bi ayrı kesinti olmuyor.
UYARI: Yukarda her ayın 5 i yazdımda bu ay 1 gün erken oldu genelde 6-7 de kesinleşir.
Saygılar.![]()
%12 benım allaha şükür8 yakın kanalıma baktım geçen ay hazıran diğe hiç kesintisi olan göremedim kesinti olanlar varmı aralardınızda arkadaşlar?
%12 benım allaha şükür![]()
adsense benımyanlız benımkıler full patner sizin adsensemi?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki adsense yada partner ile çalışanlar kesinleşmeleri ayın 11 inde adsense kanal sahipleri görüyor adsense panelinde partnerlerde bulundukları networke göre adsense kesinleşmesinden sonra görüyor.Yani sonucta ayın 11 i diyelim kesinleşme günü.
Bakın ben size daha önce kesinleşeni görmeyi anlatayım.
Her ayın 5'inde Kazançlarınız Youtube Analysticde kesinleşmeye başlar ve 1 gün içinde hepsi kesinleşmiş olur.Yani Ayın 6 sı oldumu hesaplar kesinleşmiş demekdir.
Benim partner olsun adsense olsun hepsi yine önceki aylar gibi ayın 5 inde kesinleşti.Yani ayın 11 i ne olacak kaç kesinleşecek diye derdim yok.
Her ayın 5 inde şöyle olur bu durum..
Örnek temmuz ayındayız ve haziran kazancı ayın 5 inde analystice şu şekilde kesinleşmeye başlar 10-20 dk aralıklarla.
30Haziran kesinleşir
29 haziran kesinleşir
28 haziran kesinleşir
.............
Diye başlayarak ay sonundan ay başına dogru 10-15 dk ara ile 1 gün içinde kanalınız kesinleşir ve alacgınız parayı görürsünüz.
Son 4-5 aydırda Analystice ne kesinleşirse onun ödemesini alıyoruz.Yani daha ondanda bi ayrı kesinti olmuyor.
UYARI: Yukarda her ayın 5 i yazdımda bu ay 1 gün erken oldu genelde 6-7 de kesinleşir.
Saygılar.![]()
Analiytics te gözüken acaba Adsense kesintisi olmuş halimi ??
bizim soruya kimse yanıt vermıcek sanırım![]()
Blokelerin google tarafından yapılma olasılığı yüzde 1 hocam hep partnerler kendi yapıyo ve başlarında zoomin var.
Blokelerin google tarafından yapılma olasılığı yüzde 1 hocam hep partnerler kendi yapıyo ve başlarında zoomin var.
Uploader çekmek için sonra 8 takla atıyorlar. Kapanan kanallar, telif yiyen kanallar geçen aylarda ödenmezken bu ay nasıl oluyor da ödeme yapılıyor? Bir nevi sazan.avi işte şimdi millet yüklenecek partnere yine ödeme yapılıyor diye gelecek ödemede adamlar yine voleyi vuracakEn garantisi Adsense bence.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.