Adsense VERİ YOK problemi

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mexis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube kanalı bağladığım ADSENSE veri yok diyor.Videolar izlenmesine rağmen veri yok diyor.Farklı bir adsense hesabına bağladım bir 10-15 günde orada bekledim ama yine veri yok.Nedendir diye böle oluyor anlamış değilim ? Yardımcı olabilir misiniz ?

RESİM : i.hizliresim.com/K6lEnP.png
1.HESAP : İlk etapta bu hesaptaydı kanal 15-20 gün hiç bir veri olmadı bekledim. olmadı,

RESİM : i.hizliresim.com/e2YRZq.png
2.HESAP : bu hesaba geçtim burada da 20 gün bekledi VERİ yok diyor.Halada yok

adsnese görüntülerini bi koyarmısın bakalım kardşeim

bende bugün bağladım bir hesabı aynı sorun var

bende de sorun var sabahtan beri bugünki izlenimlerim tıklarım hiç yansımadı şuanda 0 gösteriyo herşey.

benimde son 3 gundür adsense de veri yok beyler.bütün devre dısı kanallarımı sildim ve perşembe akşamı yeni kanallarımı bağladım pazar olcak hala ne tık var ne de görüntü sayma var. kanallara tek tek bakıorum hepsi adsenseye de bağlı napacam bilemiyorum. ekran görüntüm aşağıdadır

kanalı kapanıp, yeni kanallar açanların ortak problemi, herhalde bu ay böyle gidecek, bu ay ki paranın üstüne yatmasalar bari...

reklamlara tıklanmıyordur görüntüleme almıyordur.Reklam çıkmıyor da olabilir kardes

galiba sorun hakkın bilgisi olan yok

üstadım bağladığın kanalın gösterimleri yaklaşık 1-2 gün sonra adsense panelinde gözüküyor fakat şöyle bir durum var son zamanlarda yaşanan reklam çıkmama problemi ile karşılaşıyorsun sanırım, bağladığın kanalları bir anda mı bağladın kanallar yenimiydi ?

kardeş bence genede yansırdı 20 30 görüntüleme ve 1 2 tık olmalıydı..neden dersen tam 5 adet kanal bağladım ve izlenimleri var içlerinde ve her birinde youtube da baktıgımda ortalama 500 felan izlenme var... ama gel gör adsense de bi numara yok

arkadaşlar açtığınız kanalların gmaillerinin para kazanmaları daha önce kapalımıydı acaba yoksa yeni gmailler mi ?

kardeş bence genede yansırdı 20 30 görüntüleme ve 1 2 tık olmalıydı..neden dersen tam 5 adet kanal bağladım ve izlenimleri var içlerinde ve her birinde youtube da baktıgımda ortalama 500 felan izlenme var... ama gel gör adsense de bi numara yok

işte diyorum ya kanalları bir anda bağlamaycaktın. Biraz beklemen lazım. emin ol 2 güne kalmayacak bu sorun düzelecektir.

işte diyorum ya kanalları bir anda bağlamaycaktın. Biraz beklemen lazım. emin ol 2 güne kalmayacak bu sorun düzelecektir.

onla alakası yok bence çünkü eski kanallarımın adsensesini toplu taşıdım izlenimler 12 saat sonra yansımaya başladı fakat yeni kanallarda sorun var. birde bu gmaillerde önceden başka kanallar vardı ve para kazanmaları kapanmıştı ondan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. yada kanalların google + ile bağlantısı ile alakalıda olabilir

onla alakası yok bence çünkü eski kanallarımın adsensesini toplu taşıdım izlenimler 12 saat sonra yansımaya başladı fakat yeni kanallarda sorun var. birde bu gmaillerde önceden başka kanallar vardı ve para kazanmaları kapanmıştı ondan kaynaklanabileceğini düşünüyorum. yada kanalların google + ile bağlantısı ile alakalıda olabilir

anladım hocam düzelir bakalım bekle bir kaç gün kanallar otursun bi ..

bende de aynı sorun var 3 yeni kanal actım 2 gundur izlenim bile yansımıyor adsenseye..

Arkadaşlar bu sorun çoğu kişide var bende de var. 3-4 gün oldu bir hesap açtım bağladım, reklamlar falan her şey sorunsuz, gelgelelim ki hiçbir izlenme, tık okumuyor. Nedendir bilmiyoruz...

benim 5 kanalımında gmailleir yeni iidi hatta 2 si yaandex uzantılı idi 1 haftalık kanallardı izlenmeleri 1 hafta aldıktan sonra bağladım 3 gun daha bekleim bakalım düzelcekmi?? işin tuafı hadi adsense saymıo geriden gelio dielim ya youtube analytictede de 0 yazıor..neyse beklicez görcez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri