Adsense Yüksek Kesinti Yaşayanlar.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mNote

Administrator
Merhaba Arkadaşlar,

Bazı hesaplarımda yüksek kesintiler olmuş. Kapanan kanalların gördüğüm kadarıyla kesinleşmesi olmuyor. Önceden spamdan kapanan kanallar kesinleşiyordu. Artık kesinleşmiyor sanırım. Peki bu kanalı silip bir sonraki ay kesinleşen arkadaşlar. Kanal ne zaman kapanıyor ne zaman siliyor tarihi ile beraber yazabilirmisiniz.

hocam spamdan kanal kesinleşti bende yüksek kesinti olmadan. fakat ekim 22de spama düşen adsenselerde 3 ündede %98 kesinti.

Geçen Ay Adsenseye Bağlı Tek Gelirli Kanalım Vardı. Kanalda Bir Topluluk Bir de Telif Vardı. Bu Ayın 7'sinde Kanal Spamdan Kapandı. İki Gün Sonra Yani 9'unda Kanal Dahil Maili Komple Sildim. Zaten Herkesin Bildiği Gibi 2 Gün Sonrada Kesinleşmeler Oldu. 7K Kesinleşmesi Gereken Miktar 36 Kuruş Olarak Kesinleşti.

Diğer Adsense Hesabımda 2 Aydır Kanal Bağlı Değildi. 2 Ay Öncesine Kadar 5 Hane Kazandıran Kanallar Bağlıydı. O Kanallar Kapanınca Adsenseyi Dinlenmeye Almıştım. Bu Ayki Kesinleşmede 5K Kesinleştiğini Gördüm...

Bence Çok Ciddi Bir Karmaşıklık Var.

Geçen Ay Adsenseye Bağlı Tek Gelirli Kanalım Vardı. Kanalda Bir Topluluk Bir de Telif Vardı. Bu Ayın 7'sinde Kanal Spamdan Kapandı. İki Gün Sonra Yani 9'unda Kanal Dahil Maili Komple Sildim. Zaten Herkesin Bildiği Gibi 2 Gün Sonrada Kesinleşmeler Oldu. 7K Kesinleşmesi Gereken Miktar 36 Kuruş Olarak Kesinleşti.

Diğer Adsense Hesabımda 2 Aydır Kanal Bağlı Değildi. 2 Ay Öncesine Kadar 5 Hane Kazandıran Kanallar Bağlıydı. O Kanallar Kapanınca Adsenseyi Dinlenmeye Almıştım. Bu Ayki Kesinleşmede 5K Kesinleştiğini Gördüm...

Bence Çok Ciddi Bir Karmaşıklık Var.

Benzeri şekilde kanalı kapanıp silenler bir sonraki ay kesinleşiyormu acaba. Kesinleşme olmadığı zamana farkedip te silenler

Spama düşen adsenselerdemi oluyor bu yüksek kesintiler sadece?

Mesela bi kaç aylık 3 kanal kapandı 1 adsense bağlıydı. Adsense ana mailde vs bi mail yok Adsense spama düşmedi sanırım ?

Kanalin kapanmasi ile alakasi yok bir hesabimda tek bir eslesen bile gelmeden yuzde 89 kesinti oldu

Ben hiç bir zaman kapanan kanalı elimde tutmam kapandığı dakika silerim. Geçen ayda aynı şekilde oldu sildim ve 2 gün sonra geç kesinleşti %70 kesinti ile. Diğer kapanan hesabımda kesinti normal değerindeydi %20 falan yani kapanmayla kesin bir alakası var diyemiyoruz.

10 kasımda kapanan kanali silmedim ekim kazancı sorunsuz kesinleşti.
kasım kazancından pek ümidim yok ama.

eğer spamdan yada telifen kapanan kanalım olursa kesinleşmesini bekliyorum ayın 11 yada 12 sinde kesinleşmeden sonra uçuruyorum kapanan kanalı bu şekilde agustos ve eylülde kapanan kanalların ödemeleri ekim 11 ve kasım 11 de yansıdı hocam bir sorun olmadı.

Kapanan kanalla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Kapanan kanalları kesinleşenler var kapanmayan kanalı olduğu halde kesinleşmeyen var. Durum karışık yani.Geçen yıl buna benzer bi durum yaşanmıştı yıl sonuna doğru.Ertesi ay iki ayınki birlikte kesinleşmişti.Yani yıl sonu ciddi bi temizlik yapıyorlar güncelleme yapıyorlar ve böyle aksilikler yaşanıyo.

4500 tl vardı 0 tl kesinleşmiş kapandıydı kanal spamdan. Yazık yemin ediyorum yazık.

Kapanan kanalla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Kapanan kanalları kesinleşenler var kapanmayan kanalı olduğu halde kesinleşmeyen var. Durum karışık yani.Geçen yıl buna benzer bi durum yaşanmıştı yıl sonuna doğru.Ertesi ay iki ayınki birlikte kesinleşmişti.Yani yıl sonu ciddi bi temizlik yapıyorlar güncelleme yapıyorlar ve böyle aksilikler yaşanıyo.

Senin hatırladığın kesinleşme değilde. İşleme girmeyip bir sonraki ayı 2 aylık olarak ödemişlerdi o olmasın hocam

arkadaşlar spamdan kanalı kapanıpta kesinleşen var mı?

Evet hocam kesinleşme değildi yanlış yazmışım.Ama neticede yine yıl sonuna denk gelmişti ve alışkın olmadığımız bir durumdu.Şuan yaşanan da alışkın olmadığımız bir durum.Ve bu ay hiçbir şey normal değil.Önümüzdeki ayın 11 inde her şey netleşir zamana bırak lazım.
Senin hatırladığın kesinleşme değilde. İşleme girmeyip bir sonraki ayı 2 aylık olarak ödemişlerdi o olmasın hocam

Adsensem bundan 4 5 ay önce tüm zamanda 150 tl bile kazanmamışken 587 TL kesinleşmişti sonra 20 sinde kapandı orası ayrı ama şimdide 4500 tl varken 0 TL kesinleşmiş. Kazanıp kazanıp alamamaktan bıktım yeminle.

sanırım artık 1 ay geç ödüyolar kapananı geçen ay tahmin edip alamadg parayı bu ay fazlasıyla aldım bu da teoriyi doğruluyor sanırım ama bu ay kapananlardan netleşir olay iyice

Bence Sadece Spama Düşen Adsenselerde Oluyor bu %100 kesintiler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri