Adsense Yüksek Kesinti

Benimde aynı adsense 2 aydır %99 kesinti ile devam ediyor. Googleye çalışıyoruz :(

Google yıl sonu için farklı bir strateji uygulamış;

volume 1 : Ben banlarım siz yeni hesap açarsınız.

volume 2 : Siz yeni hesap açarsınız, ben ödemem.

Geçen ayda kesinleşmedi bu ayda kesinleşmedi yani yüzde yüz kesinti yaşadı içinde xx.xxx.xc var bekliyorum

eskiden fazla kesinleşiyordu bazen. hey gidi günler :D bu arada google forumda uzman yanıtı olarak bir kaç yerde teknik arıza olabileceğinden bahsetmiş. sizce tekrar bir kesinleşme olur mu? yoksa google ciddi ciddi scam mı yapıyor

Bende şu uzmanın yeni bi yorum yapmasını bekliyorum

şöyle bi yorum var

moreandmore dedi ki:
Merhaba,

Bu kadar çok yayıncı da benzer bir sorun meydana geldiği için teknik bir aksaklık söz konusu olabilir, kesinleşmiş kazançların değişip değişmeyeceğine takip edin. Bende durumu yetkililere danışıp teknik bir sorun mu diye teyid almaya çalışacağım. Eğer yanıt aldığımda kesinleşmiş kazancınız hala değişmemiş olursa sizlerle paylaşırım.

eskiden fazla kesinleşiyordu bazen. hey gidi günler :D bu arada google forumda uzman yanıtı olarak bir kaç yerde teknik arıza olabileceğinden bahsetmiş. sizce tekrar bir kesinleşme olur mu? yoksa google ciddi ciddi scam mı yapıyor
İnşAllah teknik arızadır ve bir an önce telafisi yapılır yoksa duman olacağız

reklamlara tıklayıp aylık 3-5 dolar kazandığımız ve onu odemeyen scam sitelerden ne farkın kaldı google

Bu ay bişeyin düzeleceğini zannetmiyorum en iyi ihtimal gelecek aya yansır ya da komple paralar gider inşallah yanılırım

arkadaşlar geçen ay yeni adsense açıp bu ay ilk kesinleşme ve 22sinde ilk ödemeyi alacak adsensei olanlarda da durum aynı mı ?

özet: 0 adsensedelerde de mi durum aynı ?

arkadaşlar geçen ay yeni adsense açıp bu ay ilk kesinleşme ve 22sinde ilk ödemeyi alacak adsensei olanlarda da durum aynı mı ?

Daha kesinleşmedi bende o adsense 1 gün sonra kesinleşiyor onlar yani bugün akşam kesinleşir diye ümit ediyorum

Eski yada ilk ödemesini alacak adsenselerde durum aynı hepsinde çok büyük kesintiler oldu.

Kanalı adsenseye bağlamaya çalışırken ( url ye onay verip bağlama adımına geçerken )

Uyarısını alıyorum. Ne kanalda, ne de adsense mailine herhangi bir mesaj gelmemiş.
Ne yapabilirim?

Görüntüde askıya alındığını söylüyo Google ama durum ilginçmiş hocam.Ya kanal kapancak ya da genel bi sorundur.Bi iki saat sonra tekrar deneyin bence.Ya da önemsiz bir kanalsa silin uğraşmayın.Aklıma şu geldi acaba adsense kanalı falan mı kapatıldı?
Kanalı adsenseye bağlamaya çalışırken ( url ye onay verip bağlama adımına geçerken )

Uyarısını alıyorum. Ne kanalda, ne de adsense mailine herhangi bir mesaj gelmemiş.
Ne yapabilirim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri