Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah bereket versin tıklanma oranı yükseldikçe kontrol edilmesi artar, çok yüksek görünmese de videoların da riskliymiş. Bir şey diyemeyiz ama inşallah alırsın kazancını.

Ne desek yalan olur.
İnşallah kazancını alırsın.
Allah kazancını daim etsin.

İstersen kazancın belli bir süreye geldikten sonra kanalları Gizleme yolunada gidebilirsin.
O miktarda sana kalmış birşey.
Sonuçta YT işi hep risktir, YT istediğini yapmakta serbest buna zaten birşey yapamıyoruz.

risk büyük dediğinize göre film dizi işi yapıyorsunuz, bu sektörde bildiğiniz gibi garanti yok. Bu yüzdende alabildiğiniz kadar almaya bakmalısınız. Stres yapmaıyn, malum sakınılan göze çöp batar. bol kazançlar

Allah bereket versin maşşallah :)

Bence herşeyin normal baktım sakın kuşkulanmana gerek yok Sayfa To normal çok tıklanma almıssın sayfa to artıyor o yüzden herşey normal inş daha fazla kazanırsın

Hepinizden Allah razı olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah,
İnşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını..

İlk önce bi tane araba düşünüyorum :)

e9u1.jpg

Yakisir.Allah gonlune gore versin insallah :-)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adsense 4 5 bin TL seviyelerine girdikten sonra incelemeye giriyor..Ondan sonra telifli videolar falan risk taşıyabilir.Ama genede kesin konuşmak istemiyorum.

Aynı şekilde yükselen adsensem de para kazanma geçen ay toplu şekilde tüm bağlı kanallarda kapandı. Bendeki grafikte aynı buradaki gibi müthiş seyir ediyordu. En son 300 e dayadıydım bende. Ama benim zamanımda toplu kanal kapatılma olayları çok oldu.

Kardeşim sana önerim işe yaramayan kanalların bağlantılarını başka dasenseye geçir. Sadece kazanan kanalın kalsın. Büyük ihtimal sadece 1 kanaldan kazanıyorsun bunu yada en fazla 2 kanal. Hiç riske etme benim alt kanallardan biri yüzünden gittiydi kazançlar.

Hayırlı bol kazançlar.

Allah bereket versin de. Fakat videolar 1. dereceden telifli videolar ise. Kazandığını kazan sonra o videoyu yok et. Yani biraz daha dursun para kazanayım havasına girme ne alsan kardır madem telifli video sende kuralına göre oyna.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bilir ben 700 k video yaptım. Videoyu kaçıra kaçıra :D Adam beni arıyor fakat bir türlü bulamadı bulsaydı öpecekti. :)

Attığım video ise. Miley Cyrus konser de esrar içti. Onun videosunu atmıştım.

O kıza (hangi kız) paranın yarısını vermen lazım kaan :D

---------- Mesaj saat 18:18:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:08 civarında gönderildi. ----------

Selamın aleykum, hayırlı forumlar bol kazançlar..

Arkadaşlar benim adsensede büyük bir yükseliş var bu aralar..
Sevineyimmi korkayımmı karar veremedim doğrusu, Neden derseniz geçen aylarda da aynı şey başıma geldi kazanç 300 TL nin üstüne çıktığında, Telifler + Topluluk uyarılar kanalı Kapattı.

En büyük korkum Toplu Para Kazanma Kapatılması .
İnşallah Allah kimsenin başına vermesin, şimdi bazı arkadaşlar dicekler Kategori ne ? Kategori ne diye sorarsanız şöyle diyim
( 1. Dereceden Telif riskli olan videolar yüklüyorum )
Bu kadar Kazanç Adsenseyi riske sokar mı acaba ?

jfl2.png
Aynı hitin 2 katını aldım ben de 11'inde yansımayan kazançlar yansıdı adım gibi de eminim.Ama benim To %0.37 senin %7 Adelet mi bu?
Ayrıca senin attıgın videoları ben de attım 100/90 'ı eşleşen verdi.Editlemek lazım sanıım :)

şuraya bak bir günde 8 k yı aşgın tık.Sizin tık sayınıza ben günlük görüntülenme olarak gelemedim daha:D

Kanallarını partnere sokmaya çalış, para kazanman gitmesin.

Aynı şekilde yükselen adsensem de para kazanma geçen ay toplu şekilde tüm bağlı kanallarda kapandı. Bendeki grafikte aynı buradaki gibi müthiş seyir ediyordu. En son 300 e dayadıydım bende. Ama benim zamanımda toplu kanal kapatılma olayları çok oldu.

Kardeşim sana önerim işe yaramayan kanalların bağlantılarını başka dasenseye geçir. Sadece kazanan kanalın kalsın. Büyük ihtimal sadece 1 kanaldan kazanıyorsun bunu yada en fazla 2 kanal. Hiç riske etme benim alt kanallardan biri yüzünden gittiydi kazançlar.

Hayırlı bol kazançlar.

kanallarınız para kazanmaya kapatılınca ,para kazanma kapatılasıya kazandığınız kazanç ı alabildiniz mi

yükseliş sıra ile olmuş sorun olmaz ve tıklama oranların normal

Allah Hayırlısı neyse onu versin hocam umarım bende o günleri görürüm Bol ve hayırlı kzançlar

arkdaşlar merak ettiğmi bir şey var konuyla çok alakası yok;
benim adsensede analistiğe bakarken en sağ tarafta o gün ne kadar kazandığım yazmıyor sadece gösterim tık tbm v.s yazıyor onu nasıl etkinleştiriyoruz? umarım sromak istediğim sorabilmişimdir :)

O kıza (hangi kız) paranın yarısını vermen lazım kaan :D

---------- Mesaj saat 18:18:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:08 civarında gönderildi. ----------

Aynı hitin 2 katını aldım ben de 11'inde yansımayan kazançlar yansıdı adım gibi de eminim.Ama benim To %0.37 senin %7 Adelet mi bu?
Ayrıca senin attıgın videoları ben de attım 100/90 'ı eşleşen verdi.Editlemek lazım sanıım :)

sayfa to benim hep 10 14 :D ne yapacaz şimdi :D

Merak ettimde bukadar izlenmeyi nerden buluyosunuz hocam facebook sayfanız vs mi var?

arkdaşlar merak ettiğmi bir şey var konuyla çok alakası yok;
benim adsensede analistiğe bakarken en sağ tarafta o gün ne kadar kazandığım yazmıyor sadece gösterim tık tbm v.s yazıyor onu nasıl etkinleştiriyoruz? umarım sromak istediğim sorabilmişimdir :)

Ana sayfada > tüm raporları görüntüle > İçerik barındırıcısı için adsense tıkını işaretle ve hemen üstünde filtre uygula de çıkar.

hocam dizi işi yapıyorsun heralde.kimse telifi nasıl geçti anlatmıyor napalım biz :D

Selamın aleykum, hayırlı forumlar bol kazançlar..

Arkadaşlar benim adsensede büyük bir yükseliş var bu aralar..
Sevineyimmi korkayımmı karar veremedim doğrusu, Neden derseniz geçen aylarda da aynı şey başıma geldi kazanç 300 TL nin üstüne çıktığında, Telifler + Topluluk uyarılar kanalı Kapattı.

En büyük korkum Toplu Para Kazanma Kapatılması .
İnşallah Allah kimsenin başına vermesin, şimdi bazı arkadaşlar dicekler Kategori ne ? Kategori ne diye sorarsanız şöyle diyim
( 1. Dereceden Telif riskli olan videolar yüklüyorum )
Bu kadar Kazanç Adsenseyi riske sokar mı acaba ?

jfl2.png

Aynı benim adsensem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri