Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum dizi işi olduğunu, talkshow ve yetenek programları gibi geliyor.

arkadaşım adsense ne kazandığına bakmaz nasıl kazandığına bakar organik izlenme alıyorsan adsense gıkını çıkarmaz yok spamdı filan istediğini yükle. bilmem biliyormusunuz biz kazanırken adsense daha fazlasını kazanıyor o yüzden kolay kolay kapanmaz kanallar

nazar değdirene kadar :)

kimse telifi nasıl geçti anlatmıyor napalım biz :D

İlk uyarı geldi, hadi hayırlısı..
10 video hariç diğerlerini gizledim, başka önerisi olan var mı ?

Telif gelmemesi için dua ediyom, her an gelebilir, inşallah gelmez.
Çünkü geçende de öyle oldu, Topluluk ihlali geldikten sonra, aradan 1-2 gün sonra Telif geldi

r9zd.png

İlk uyarı geldi, hadi hayırlısı..
10 video hariç diğerlerini gizledim, başka önerisi olan var mı ?

Telif gelmemesi için dua ediyom, her an gelebilir, inşallah gelmez.
Çünkü geçende de öyle oldu, Topluluk ihlali geldikten sonra, aradan 1-2 gün sonra Telif geldi

r9zd.png

2.uyarıda para kazanman gider

Şöyle bir uyarı vereyim videoları gizlemeniz telifin gelmeyeceği garantisini vermez. Gizli olsa bile kanalınıza telif gelir bence riske etmek istemiyorsanız videoları silin.

bugün bi 2 bin tl olur herhalde :) usta inş telif fala ngelmez kazanç böyle yükselir ya :)

Hocam herşeyi anladım da o sayfa to'yu nasıl başarıyorsun onu anlamadım?

Kategori nedir hocam tebrik etmek lazım sizi bir günde 1.152 TLyi görmüşsünüz :)

Allah bereket versin de. Fakat videolar 1. dereceden telifli videolar ise. Kazandığını kazan sonra o videoyu yok et. Yani biraz daha dursun para kazanayım havasına girme ne alsan kardır madem telifli video sende kuralına göre oyna.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bilir ben 700 k video yaptım. Videoyu kaçıra kaçıra :D Adam beni arıyor fakat bir türlü bulamadı bulsaydı öpecekti. :)

Attığım video ise. Miley Cyrus konser de esrar içti. Onun videosunu atmıştım.

ne bonnası cümle aleme anlattın bilmeyen yok:D

---------- Mesaj saat 21:17:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:16:26 civarında gönderildi. ----------

Hepinizden Allah razı olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah,
İnşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını..

İlk önce bi tane araba düşünüyorum :)

e9u1.jpg

maldivleri unutmayalım benim grafikte seninki gibi beraber gidiyoruz

O kıza (hangi kız) paranın yarısını vermen lazım kaan :D

---------- Mesaj saat 18:18:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:08 civarında gönderildi. ----------

Aynı hitin 2 katını aldım ben de 11'inde yansımayan kazançlar yansıdı adım gibi de eminim.Ama benim To %0.37 senin %7 Adelet mi bu?
Ayrıca senin attıgın videoları ben de attım 100/90 'ı eşleşen verdi.Editlemek lazım sanıım :)

hacı ben o kategoride 1000 video çektim 43 tanesimi ne sağlam çıktı hepsi 3. taraf ve dünya engeli

---------- Mesaj saat 21:21:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:56 civarında gönderildi. ----------

Cümle alem bilmiyordu gevşek insan. Grupta ki herkes biliyordu grupta 3 - 5 kişiydik zaten.

grup kapanmıştı ozamana ne grubu özelden yazıyordun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri