Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nazar değdirene kadar![]()
kimse telifi nasıl geçti anlatmıyor napalım biz![]()
İlk uyarı geldi, hadi hayırlısı..
10 video hariç diğerlerini gizledim, başka önerisi olan var mı ?
Telif gelmemesi için dua ediyom, her an gelebilir, inşallah gelmez.
Çünkü geçende de öyle oldu, Topluluk ihlali geldikten sonra, aradan 1-2 gün sonra Telif geldi
![]()
2.uyarıda para kazanman gider
nası yani, 2. uyarı derken.
Telif mi 2. Topluluk mu
son durumu merak edenler denim![]()
sayfa to benim hep 10 14ne yapacaz şimdi
![]()
Allah bereket versin de. Fakat videolar 1. dereceden telifli videolar ise. Kazandığını kazan sonra o videoyu yok et. Yani biraz daha dursun para kazanayım havasına girme ne alsan kardır madem telifli video sende kuralına göre oyna.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] bilir ben 700 k video yaptım. Videoyu kaçıra kaçıraAdam beni arıyor fakat bir türlü bulamadı bulsaydı öpecekti.
Attığım video ise. Miley Cyrus konser de esrar içti. Onun videosunu atmıştım.
Hepinizden Allah razı olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah,
İnşallah hepimiz alırız emeğimizin karşılığını..
İlk önce bi tane araba düşünüyorum
![]()
ne bonnası cümle aleme anlattın bilmeyen yok![]()
O kıza (hangi kız) paranın yarısını vermen lazım kaan
---------- Mesaj saat 18:18:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:15:08 civarında gönderildi. ----------
Aynı hitin 2 katını aldım ben de 11'inde yansımayan kazançlar yansıdı adım gibi de eminim.Ama benim To %0.37 senin %7 Adelet mi bu?
Ayrıca senin attıgın videoları ben de attım 100/90 'ı eşleşen verdi.Editlemek lazım sanıım![]()
Cümle alem bilmiyordu gevşek insan. Grupta ki herkes biliyordu grupta 3 - 5 kişiydik zaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.