adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110
???? Çok düzgün çalışıyordun da mı sitem ediyorsun hocam ? Sitem etmeye hakkımız var mı ?!

senin niyetin ne? son 10 mesajını okudum hepsinde kışkırtıcı uslup var .. mümkünse sen artık bu konulara girip fikrini yazma adsensen banlanmıyana kadar .. Kimi yerde din adamı kimi yerde adsensenin sahibiymis gibi labali labali yorumların var .. o kadar iyiysen o kadar bilgiliysen 65 mesajın var tek bir paylaşımcı konun yok .. paylaşımı bırak tek bir konun bile yok .. bu kadar bilgilisin ya konu ve konular açda insanlar da senden faydalansın

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 11:34 ---------- Önceki Mesaj 11:30 ----------

Şimdi tekrar baktımda senin mesajlarının alayı kışkırtıcı .. 1 tanesinde tunahanı övmüşsün oda en sorunlu adam :D

senin niyetin ne? son 10 mesajını okudum hepsinde kışkırtıcı uslup var .. mümkünse sen artık bu konulara girip fikrini yazma adsensen banlanmıyana kadar .. Kimi yerde din adamı kimi yerde adsensenin sahibiymis gibi labali labali yorumların var .. o kadar iyiysen o kadar bilgiliysen 65 mesajın var tek bir paylaşımcı konun yok .. paylaşımı bırak tek bir konun bile yok .. bu kadar bilgilisin ya konu ve konular açda insanlar da senden faydalansın

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

sana ne oluyor hayırdır ? Hakkımız var mı diyorum sitem etmeye ? Düzgün bir iş mi yapıyoruz şurada.

Tunahan konusuna gelirsek eğer ondan kanallar almıştım sorun çıkmadı. O kadar.

???? Çok düzgün çalışıyordun da mı sitem ediyorsun hocam ? Sitem etmeye hakkımız var mı ?!

Hocam saçma sapan spam yapmıyordum en azından özgün spam yapıyordum.Öle yok adsenleri banla kalan para nereye gidiyor onun hesabı versinler.Madem spama karşılar bunun yolu basit neyse birşey demiyorum

Hocam saçma sapan spam yapmıyordum en azından özgün spam yapıyordum.Öle yok adsenleri banla kalan para nereye gidiyor onun hesabı versinler.Madem spama karşılar bunun yolu basit neyse birşey demiyorum

hocam beni yanlış anlama ben genel olarak söylüyorum bende spam yapıyorum sen de vs. adsense her zaman riskte seni hedef almadım yazarken yanlış anlamanı istemem. Adsense her zaman riskte ve mutlaka kaçırdığın bazı yerler var yaptığın hatalar olmuştur ya da senin yaptığın şeylere yönelik bir güncelleme ile adsenseleri patlatıyorlar.

Özgün spam nedir hocam ilk defa senden duyuyorum spamın özgünü mü olur ?

hocam beni yanlış anlama ben genel olarak söylüyorum bende spam yapıyorum sen de vs. adsense her zaman riskte seni hedef almadım yazarken yanlış anlamanı istemem. Adsense her zaman riskte ve mutlaka kaçırdığın bazı yerler var yaptığın hatalar olmuştur ya da senin yaptığın şeylere yönelik bir güncelleme ile adsenseleri patlatıyorlar.

Özgün spam nedir hocam ilk defa senden duyuyorum spamın özgünü mü olur ?
kaliteli spam demek istedi sanırım.

saçma sapan yorum yapma Allah aşkına ya millet zaten sinirli üzgün bide gelip böyle yorumlar yapıyosunuz ya.. ah ah.! Kendisi sank çok düzgün çalışıyo ya gelmiş burda millete ahkam kesiyo.

Allah Kahretsin ya.

Dün gece adsense banlandığında 1 tane işe yaramaz kanalımı deneme yapmak için başka bir adsense hesabına taşıdım. ve o kanal hala sapasağlam duruyor.

Diğer kanallarım ise Para Kazanma Devre Dışı kaldı.

tek seferde hepsini taşımak varken denemeye kalktım. Neden yaptım bilmiyorum :S

nasıl çalıştığımı bilmeden yorum yapmak asıl saçma olan.

nasıl çalıştıgını sen söylemedin mi arkadaşım? sabah sabah ne içipte geldin buraya? yada senin kafan doğuştan mı böyle sakat?

hocam beni yanlış anlama ben genel olarak söylüyorum bende spam yapıyorum sen de vs.

bu yorumu yapan sen değil misin? spam çalışıyosun işte ?

nasıl çalıştıgını sen söylemedin mi arkadaşım? sabah sabah ne içipte geldin buraya? yada senin kafan doğuştan mı böyle sakat?

hocam beni yanlış anlama ben genel olarak söylüyorum bende spam yapıyorum sen de vs.

bu yorumu yapan sen değil misin? spam çalışıyosun işte ?

okey doğru spam ve özgün var

arkadaşlar aynı firmadan kullanılan botlar mı sebep oldu acaba ? tek server ve herkes aynı ip den upload oldugu için mükerer kullanım mı saydılar acaba ?

Banlanan adsensedeki tüm kanallarımın da para kazanması sekmesine ulaşılamıyor.

Adsense durumunuzdan dolayı erişim kapatılmış kanallara. Bu kanalları nasıl kopartırız o adsenseden vilgisi olan var mı

Aynen bir kıyım varya hadi hayırlısı neler olucak...

Dün gecenin özeti

ykkGIRj.png

Adsense ban tam olarak böyle birşey mi oluyor :D

Yardım

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri