AdSurePays Hızlı Kazanç

• Kullanıcı dansastas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
konu sahibi k.bakmasın konu ile alakasız

Hemşerim bu bu nasıl imzadır böyle depresyondamısın nedir

sorma özelden çok pm geldi :D diyerinden iyidir :)

valla o kadar derin düşünmedim de ben şunu biliyorum bu tarz sitelerin büyük çoğunluğu paypalla çalışmaz zaten paypal izin vermiyo ama bunlar çalışıyo bu yönden olumlu bakdım

evet çalışmak isteyen 2 dolarını feda etsin o para katlanır zaten

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Hocam reften üye oldum, bu dediğiniz 2. seçeneğin üstünde de 1 numaralı add funds seçeneği var onun ne olduğunu biliyor musunuz ? Dediğiniz yerde sadece 2 dolarlık bir sayfa çıkıyor başka paket yok mu ?

Edit : Paket satın alamadım. Paypalda dolar var ama ödeme kısımına gelince şifre giriyorum onaylıyorum kredi kartı ekleyin sayfası geliyor ama dediğim gibi paypalda para var neden böyle bir şey oluyor anlamadım. 10 Tane şu 2lik paketten alacaktım ..

öncelikle teşekkürler

add funds siteye bakiye ekleme seçeneği 2 dolarlık paketlerden çoklu alabiliyorsunuz

paypal bakiyesiyle alınmıyor hizmet aldığınız için banka hesabınızdan yada kredi kartından çektirmeniz lazım paypal aracılığı ile

şimdi bize şöyle söyle 1000 dolar attık bir saat bir gün ya da bir ay ne kadar sürede ne kadar veriyor?

merhaba bu oranı net bir şekilde söyleyemem 30 dakikada bir hesabınıza kazanç ekleniyor sitenin o günkü kar payı dağıtım oranına göre ama kısa sürede çıkartabilirsiniz ekstra bilgi için yorum ekleyebilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 10:30 ---------- Önceki Mesaj 10:27 ----------

arkadaşlar kusura bakmayın yoğunluktan yazamadım paypal dispute hakkınız var kaçma durumunda ki çok yatırım alıyor kaçma ihtimali düşük zaten başlarda ne koparabilirseniz site sahibi ödemeleri arkadaş olarak gönderiyor yani kendisi dispute açamaz ancak site batarsa siz geri alabilirsiniz dispute açarak

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:30 ----------

yatırım yapanların birşey yapmasına gerek yok finance kısmından takibi yapabilirsiniz

bol kazançlar

ekstra sorularınızı cevaplandırıcam

Hocam refinle 10 paket aldım 20 dolara bakalım ne olacak :D Bankamatik kartından çektirdim ziraat kabul etmedi enparayla ödedim inşallah bir sıkıntı olmaz. Bol kazançlar.

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Hocam paypal aracılığı ile ödeme yaptım enparayla. Dispute hakkımızın kesin olduğundan emin misin ? Eğer böyle bir hakkım varsa yüklü alım yapmayı düşünüyorum ?

Edit 2 : Şimdi mailime baktım paypal fatura göndermiş işlem için ve çözüm merkezine 180 gün içinde başvurabilirsiniz diyor. Yani dediğiniz gibi dispute çekebiliriz ama parayı alabilir miyiz o konuda emin değilim :/ Daha önce dispute yapmadım karşı tarafın hesabında para yoksa fln paypal yine de o parayı yatırıyor mu geri hesabıma bilginiz var mı ? Cevaplarsanız sevinirim hocam.

Edit : 20 adet daha aldım :)

Son düzenleme:
PayPal ile paket alınmıyor galiba hesabımda kredi kartı var zamanında bir arkadaşa onaylattıydım kartta para olmadığı için alamıyorum

Hocam refinle 10 paket aldım 20 dolara bakalım ne olacak :D Bankamatik kartından çektirdim ziraat kabul etmedi enparayla ödedim inşallah bir sıkıntı olmaz. Bol kazançlar.

[MENTION=9272]dansastas[/MENTION] Hocam paypal aracılığı ile ödeme yaptım enparayla. Dispute hakkımızın kesin olduğundan emin misin ? Eğer böyle bir hakkım varsa yüklü alım yapmayı düşünüyorum ?

Edit 2 : Şimdi mailime baktım paypal fatura göndermiş işlem için ve çözüm merkezine 180 gün içinde başvurabilirsiniz diyor. Yani dediğiniz gibi dispute çekebiliriz ama parayı alabilir miyiz o konuda emin değilim :/ Daha önce dispute yapmadım karşı tarafın hesabında para yoksa fln paypal yine de o parayı yatırıyor mu geri hesabıma bilginiz var mı ? Cevaplarsanız sevinirim hocam.

Edit : 20 adet daha aldım :)

Bu arada sistemde re purchase balancede ekstra bir para birikicek bölünmüş olarak onunla paketlerinizi arttırabilirsiniz veya site içi bakiye ile

hayırlı olsun hocam öncelikle

dispute hakkınız kesinlikle var daha önce yaşadım ve paramı iade aldım para almanız %80 şayet öyle bir duruma düşerse site ki şuan görünmüyor ben size yapmanız ve yazmanız gereken örnekleri gönderirim kolay bir şekilde alırsınız iade

hesabında bakiye yoksa şahsın bakiyesi - ye düşüyor ve haciz için işlem yapıyorlar karşı tarafa o konuda şüpheniz olmasın

bol kazançlar dilerim :)

---------- Spam Engelliyici 18:03 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

PayPal ile paket alınmıyor galiba hesabımda kredi kartı var zamanında bir arkadaşa onaylattıydım kartta para olmadığı için alamıyorum

evet sadece karttan çekim yapabilirsiniz siteye bakiye olarak alamazsınız

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------

parayı ne kadar yatırmamız gerekiyor ek bişey yapmamız lazım mı ?

herhangi bir ek bir şey yapmaya gerek yok 2 dolar değerinde tek paket dönüşü %125 sistem içerisinde tekrar paket alarak çekmeden yükseltebilirsiniz kazancı bende sizler gibi sistemin içerisindeyim gördüklerimi aktarıyorum buraya yatırıp sadece kazancınızı finance kısmından inceleyebilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 18:05 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

Sistemin tam nasıl işlediğini bilmiyorum ama yatır kazan gibi birşeyse ; Saadet zinciri olmasın ?

aslında sisteme reklam verenler reklam veriyor sistem onlardanda kazanıyor vakti olan arkadaşlar ekstra reklam tıklayarakta kazancına kazanç katabilir

reneuve share sistemleri yaygın şu sıralar dönüşümlü kazanç ancak admin olan kişi bu parayı değerlendiriyor sistem içerisinde dağıtımını sağlıyor tekrar zaten yüksek oran eklememişler batma ihtimalini azaltmak için insanlarda güven sağlıyor bu şekilde bende sadece tanıtımını yapıyorum siteyle alakam yoktur sizler gibi üyeyim bol kazançlar dilerim

yt varken başıma silah dayasalar girmem şöyle işlere :)

evet 2. ödemede geldi arkadaşlar 3 saatte

BİLGİLENDİRME : Paket satın alan arkadaşlar re purchase balancenizde biriken para çekim yapılmaz tekrar paket almak için her 2 dolar biriktiğinde aynı yerden tekrar paket alabilirsiniz kazancınızı arttırmak adına istatistiklerinizide paylaşırsanız diğer arkadaşlara yardımcı olur saygılarımla

Ödemeler gün içerisinde mi geliyor hocam nasıl iş bu? Yani bugün aldım bir paket kar ettim aynı gün ödememi geliyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri