Ah oguzhan ah bizleri afise ettin :(

E niye videoyu atmadında bu esrarengiz resmi attın

Bu ne yaaa ????

Onune gelen 8-9 yasinda cocuk kafasiyla konu acmasin. Lingonun agiri degil burasi !!!

Kesin burada o arkadaş . Ben olsam utanırdım spam yaptığımı söylemeye :)

Bu ne yaaa ????

Onune gelen 8-9 yasinda cocuk kafasiyla konu acmasin. Lingonun agiri degil burasi !!!

adam gelmiş orda anlatmış ufak tefek bişeyler , 8-9 yasında cocuk kafası dedıgın ınsan , developer olarak hizmet veriyor insanlara , gecmişimde yapılan işleri anlatmış , sana ayırıcak çöp vaktim yok.

hayır kanal sahibi de anasının karnında özgüncü doğmuş gibi spammer ne ya diye adamı anlatmaya teşvik ediyor biri saf diğeri ondan saf...

Yorumlarda sp*mla alakalı tek yorum yok :D Kimsenin ilgisini çekmemiş.

Öyle bir herif çok temiz yol buldum herkese beleş para dese kimse ciddiye almaz zaten. Kamera karşısına geçiyo 2012 spam eheheh, bu işi meslek olarak yapan var sağdan soldan yuutub çok para var eheheh diye yapmaya uğraşanda var ki böyle düşünenler artık kalmadı. Spamı her konuda deneyimi olan, özgün bile çalışabilecek insanlar yapıyor ve kazanabiliyor artık. Youtube unda istediği bu, sıkıyorsa da bu yüzden sıkıyor.

Son düzenleme:
Yapın yayınlayın yakında malıye cokerse kazancınıza bıde mahkemeler resmen dıyor ben hırsızım gelın benı ...... Yapın dıyor alahım bu mıllet eskıden ıspıyoncuardan bıkardı sımdı mıllet kendı kendını ıspıyorluyor anlamdım arkadas neyın kafası bu

Acaba spam egitim videolari cekip özgün olur muyum? :D Bu günah midir? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri