Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
küfür etmekle olmaz bu işler hakkını arayacaksan doğru yoldan arayacaksın şirketler insanları sömürmeye kendini adamış siyasilere ulaşıp meclise taşınması gereken konu illaki taşınacaktır
Taşınmaz kardeşim taşınmaz 4-5 sene akk için uğraştık sadece chpli bir vekil olayı meclise taşınmıştı.Türkiyede işler pek öyle yürümüyor.Böyle bir şey olursa topluca kullanıcılar olarak bir dik duruş sergileyip protesto edebilirsek anca o zaman kazanırız.Üyelik iptalleri geri adım attırır
Teknoseyir editörüHiç bir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım. Resmi siteler (ttneti, superonline,vodafone) üzerinden link var mı? Eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazıklar olsun!
Umarım karaktersizin teki kafasına göre insanları trollemiyordur. Bana daha çok troll gibi geliyor. Çünkü kota zaten sadece gece kalkacak normal gün içinde eski sistem diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
Hiç bir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım. Resmi siteler (ttneti, superonline,vodafone) üzerinden link var mı? Eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazıklar olsun!
Umarım karaktersizin teki kafasına göre insanları trollemiyordur. Bana daha çok troll gibi geliyor. Çünkü kota zaten sadece gece kalkacak normal gün içinde eski sistem diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.