Akk kalktı şimdi ise eski sistem kota uygulaması geliyor

Milleti soydunuz soğana çevirdiniz yüzsüz açgözlü mahlukatlar #internettekotayahayır

Ttnette bir açıklama yok :)
Superonline fıs çıktı demek :D

Bakalım Ttnet nasıl bir kota koyacak :)

Ben bunla ilgili 16 nisan öncesi kamuoyu oluştu oluştu yoksa daha kötüsü gerçekleşir demiştim. dh de =) tamda öyle olmuş bizim siyasetçiler bundan anlar şimdi ne kadar ses getirirseniz getirin bir şey çıkmaz ondan.

Devletin kilit noktalarını özelleştirip bu tür kilit iletişim gibi ağları yabancıların eline bırakırsan istediği gibi at koşturur.

Gerçi hoş niye özelleşti zihniyet aynı kablonet de bunlardan önce duyurdu bence yetmez ama daha fazla fiyatı artırsınlar.

gerçek olduğu kesin olmayan bir belge. hiçbir yerde bu pdf dosyasına ulaşılamıyor.

küfür etmekle olmaz bu işler hakkını arayacaksan doğru yoldan arayacaksın şirketler insanları sömürmeye kendini adamış siyasilere ulaşıp meclise taşınması gereken konu illaki taşınacaktır

küfür etmekle olmaz bu işler hakkını arayacaksan doğru yoldan arayacaksın şirketler insanları sömürmeye kendini adamış siyasilere ulaşıp meclise taşınması gereken konu illaki taşınacaktır

Taşınmaz kardeşim taşınmaz 4-5 sene akk için uğraştık sadece chpli bir vekil olayı meclise taşınmıştı.Türkiyede işler pek öyle yürümüyor.Böyle bir şey olursa topluca kullanıcılar olarak bir dik duruş sergileyip protesto edebilirsek anca o zaman kazanırız.Üyelik iptalleri geri adım attırır

dh'de mesut çevik cnalı yayına yapıcak oraya akalım bakalım ne diyor..

Ben polonyadayım sadece telefon için internet ödüyorum. oda aylık 45 tl Zaten hızlı ve 25 mbit limitsiz internet.

ordan paylaşıyp kendime internet gönderiyorum

58b11216d10b423aa71dc1e28a854df9.png

Taşınmaz kardeşim taşınmaz 4-5 sene akk için uğraştık sadece chpli bir vekil olayı meclise taşınmıştı.Türkiyede işler pek öyle yürümüyor.Böyle bir şey olursa topluca kullanıcılar olarak bir dik duruş sergileyip protesto edebilirsek anca o zaman kazanırız.Üyelik iptalleri geri adım attırır

bizde de öyle bir huy varki üyelik iptali filan zor 100 lira verir yine interneti kullanırız. en azından içimde bir umut var doğru kişileri bulmak lazım

İnsan görünümlü iss'ler akk'nin kaldırılmasının acısını kota sistemi getirerek telafi etmeye çalışıyor.Muhtemelen taahütünüz bittiğinde 2 katı fiyatına aynı paketi sunarlar bunlar insan değiller

#internettekotayahayır

Hiç bir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım. Resmi siteler (ttneti, superonline,vodafone) üzerinden link var mı? Eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazıklar olsun!

Umarım karaktersizin teki kafasına göre insanları trollemiyordur. Bana daha çok troll gibi geliyor. Çünkü kota zaten sadece gece kalkacak normal gün içinde eski sistem diye biliyorum yanlış mı biliyorum?

Hiç bir yerde bununla ilgili bir şey bulamadım. Resmi siteler (ttneti, superonline,vodafone) üzerinden link var mı? Eğer gerçekten böyle bir şey varsa yazıklar olsun!

Umarım karaktersizin teki kafasına göre insanları trollemiyordur. Bana daha çok troll gibi geliyor. Çünkü kota zaten sadece gece kalkacak normal gün içinde eski sistem diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
Teknoseyir editörü
LyMkV1.png

Ekşi twitter forumdh yıkılıyor muhtemelen doğrudur çünkü issler son güne kadar beklediler kimisi kararı uzatmak istedi yani hala bu işten paçayı sıyırmaya bakıyorlar.Gece 02:00-08:00 arası kotaya dahil olmayacak akk aşılsa bile bu saatlerde normal paket hızlarında internet kullanılabilecek.Biz tepki göstermezsek bu yahut buna benzer saçma sapan bir kelime oyınuyla akk yi devam ettirmek isteyeceklerdir bunların niyetleri zaten aşikar hiçbir şekilde akkyi kaldırmaya yanaşmıyorlar.2019'da btk kararı olumlu çıkarda akk kalkarsa belki o zaman bir şeyler tamamiyle değişir

Eğer yalan bir haber bile olsa bu tepki çok güzel oldu. Ekşi Sözlük, Donanımhaber, Twitter'dan sürekli tepkiler dile getirildi ve artık kafalarına göre iş yapamayacaklarını anlamış oldular.

Kota falan getiremezler şu saatten sonra muhtemelen. Fiyat arttırmaya bile korkacaklarını düşünüyorum. Elimizde çok büyük bir güç var. KENDİMİZ.

Firmaları arayın, firmalara mesajlar atın...
Özellikle sosyal medyada yayın yayıştırın...
Ben başladım...

Bu sefer biz galip gelelim.

En çok sinir olduğum şey. Ders çalışır gibi çalışıyorum, ciddi zaman araştırmak zorunda kalıyorum. Bir abonelil işlemi için.
Şimdi bu akk çıktı başımıza, okucaz okucaz, bir yani ders çalışır gibi okuyup, öğrenicez. Gerçektende bazı şeyleri ders çalışır gib,i kazık yememek adına araştırıp öğrenicez. Harcadığım zamana üzülüyorum. Herşeyimiz böyle malesef. örnekler çoğalır; gsm abonelik değiştirme, gsm abonelik ek internet paketleri, bankada ki caizp görünen krediler ve kredi kart aidatları işlemleri, kredi kart kullanımdaki bir kaç bonus kazanmak adına yapılan işlemler... Tam bir kazıkçı piyasamız var malesef. Araştırmadan girdiğinde kazık yer çıkarsın

İzlersek kota dolmasın hocam ? 1 gb a 1 tl ödemek zorunda kalmayalım izlerken :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri