Selam arkadaşlar. Kafama takılan bir şey var. Daha dogrusu huzurumu kaçıran bir durum. 2017'nin 6.ayında twitter'dan paylaştığım Tarkan'ın albümü ile ilgili "2 gün sonra çıkıyor ilk kez bende olcak" adıyla albüm kapagını twitterda paylasstım. VE buna dayanarak DMC müzik avukatı bir bayan bana dava acmıs ve bugun Güvenlik Emniyet müdürlüğü tarafından arandım ve müdürlüğe gittim ifade vermek için. Sağolsun polis memuru abimiz ifademi aldı ve müzik paylaşımı yapmadım album kapagı paylastım sadece ve orijinali satın aldım gibi ifadelerde bulundum. İfade sonunda ise, polis memuru arkadaş uzlaşmak ister misin uzlasma teklif edersen, para yada 10 ay gibi hapis cezası istenilebilir dedi. Para yada o sekılde uzlasma kuralı varmış. Bu konulardan da anlamam. Bunların üzerine bi DMC calısınını tanıyorum ona yazdım durumu birde DMC müzik'den Samsun Demir'e de bu durumu ilettim ancak geri dönüş saglanmadı henüz. Demem şu ki bu durumda ne yapabılırım şuanlık beklicem sadece o ayrı bi konu ama avukat vs.vs ugrasmak istemiyorumm huzursuzum sadece neler olacak acaba diye. Bi fikri olan var mı böle durumlarda.