Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bir soru da benden olsun ben bir kanalımda spam çalışıyorum günlük 200 video civarı şu an günlük izlenme 1500-2000 arası her gün 500-1000 arası bir artış var sadece özgün kanalları mı kabul ediyorsunuz yoksa spam kanallarını da partnerliğe alıyor musunuz? Telif yok kanalımda muhtemelen olmaz da çok temiz çalışıyorum çünkü.

Şimdi bir soru da benden olsun ben bir kanalımda spam çalışıyorum günlük 200 video civarı şu an günlük izlenme 1500-2000 arası her gün 500-1000 arası bir artış var sadece özgün kanalları mı kabul ediyorsunuz yoksa spam kanallarını da partnerliğe alıyor musunuz? Telif yok kanalımda muhtemelen olmaz da çok temiz çalışıyorum çünkü.

Sadece özgün değil, kanalınızın kriterleri bize uyuyor ise her türlü başvurabilirsin hocam. Ancak kanalınız spam da olsa kriterlerimizi karşılamak zorundadır. İstikrarlı izlenim alıyorsan aramıza katılmak için başvurabilirsin.

çok abes olacak ya partnerliğin avantajı nedir? konu dışı :)

Bakin siz oyle diyosunuz partner CEOsu adam farkli konusuyor. Merkez dediginiz kim? Creative Nation'un zaten 2 calisani var. Ceolari Shane Corry, Coo'da Matthew Nisbet.

Yazdigi seylerden bi digeri,

If a channel has over a certain % of copyrighted content, in a case of a reclaim, YouTube takes ALL revenue, not just for those videos!

Buda demek oluyoki eger kanalda belli bi miktardan fazla telif hakli video varsa, youtube parayi geri iade istediginde hic bi odeme yapilmayacagi, videolardan kazanilan butun paranin geri odenecegi demek oluyor. Yani boyle bi durumda o ana kadar kazanilmis paranin odemesi falan yapilmayacak gibi gorunuyor.

Bence bu isleri kesinlestirmelisiniz, burada kimseyle sorun yasamamak adina. Simdi siz boyle diyosunuz, millet bulacak 3-5 telif hakki olmayan video. Sonra partnere girip basacak diziyi, ardindan telif yiyip kanali kapandiginda belki hic odeme alamayacak.

Hayırlı uğurlu olsun

Bakin siz oyle diyosunuz partner CEOsu adam farkli konusuyor. Merkez dediginiz kim? Creative Nation'un zaten 2 calisani var. Ceolari Shane Corry, Coo'da Matthew Nisbet.

Yazdigi seylerden bi digeri,

Buda demek oluyoki eger kanalda belli bi miktardan fazla telif hakli video varsa, youtube parayi geri iade istediginde hic bi odeme yapilmayacagi, videolardan kazanilan butun paranin geri odenecegi demek oluyor. Yani boyle bi durumda o ana kadar kazanilmis paranin odemesi falan yapilmayacak gibi gorunuyor.

Bence bu isleri kesinlestirmelisiniz, burada kimseyle sorun yasamamak adina. Simdi siz boyle diyosunuz, millet bulacak 3-5 telif hakki olmayan video. Sonra partnere girip basacak diziyi, ardindan telif yiyip kanali kapandiginda belki hic odeme alamayacak.

Creative'in Türkiye temsilciliğini yapan cansuyildiz hanım direk Merkeze bağlıdır. Ve her türlü güncel bilgiyi tarafımıza iletir. Ben onun bize söylediklerini iletiyorum sizlere. [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] hanım geldiği vakit onun da bu konuda bizzat açıklamaları olacaktır. Yahut bahsettiğiniz durumu tekrar konuşup dediğiniz gibi net bilgiye ulaşırız.

Ancak bize son söylediği creative ödemelerinde herhangi bir sıkıntı olmadığı ve olmayacağı yönünde. Uyarınız için teşekkürler. Daha ayrıntılı inceleyelim durumu. Ancak son durum size ilettiğim gibidir.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Hocam bahsettiginiz sahis kimdir bilmem. Ben size direk Ceonun yazdiklarini gosteriyorum. Sitelerinde turk birinden zaten bahsetmiyorlar. Siz neden direk partnerin sahibiyle baglanti kurmuyorsunuz ki? Bi sorun oldugunda siz bu aradaki sahsa ileteceksinizde o gidip partner yetkililerine ilecekte, ohoo.

[MENTION=1316]Alex[/MENTION]

Hocam bahsettiginiz sahis kimdir bilmem. Ben size direk Ceonun yazdiklarini gosteriyorum. Sitelerinde turk birinden zaten bahsetmiyorlar. Siz neden direk partnerin sahibiyle baglanti kurmuyorsunuz ki? Bi sorun oldugunda siz bu aradaki sahsa ileteceksinizde o gidip partner yetkililerine ilecekte, ohoo.

Sandığınız gibi değil direk alt bayiler oldukça insiyatif sahibi oluyor. Güvenmek zorundayız. Gidişat creative in değerini arttıracak bunu hep birlikte göreceğiz. Sürece göre araştıralım gelişelim, şimdi doğmamış bebeğe don biçmek olmasın sözlerimiz ama hatırlattığın için teşekkürler.

Hayırlı olsun.Başvuruyu yaptım :)

hayırlı olsun [MENTION=1316]Alex[/MENTION] . herkese bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri