Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alexa'mizida yukselteceksen aliriz partnerlik yoksa yaramaz Caner. :) Saka saka. Hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin kardesim.

Konu ilgili kategorisine tasinmistir.

Sitenin Alexasını ben tek başıma 1000 sıralama yükseltmişimdir zaten Serkan abi :) Networkümüze özel başlık açman çok iyi oldu, tam da rica edicektim.

İyi dileklerin için teşekkür ederiz. Sayende nerdeen nerelere geldik vallaha :)

Belki saçma olacak ama sahte telif yersek hemen atılıyormuyuz partnerden?
Karşı bildirim ile telifi kaldırma şansımız oluyor, partnetrden hemen atılırsak kötü bir durum..

bu partnerlik sistemi bitti diyorlardı son durum nedir?

Karşı bildirim ile telifi kaldırma şansımız oluyor, partnetrden hemen atılırsak kötü bir durum..

Maalesef sahte telife youtube bir çözüm geliştiremedi, bu konuda çok haklısınız. Genelde türkçe içerikte oluyor sahte telif

---------- Mesaj saat 19:31:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:43 civarında gönderildi. ----------

bu partnerlik sistemi bitti diyorlardı son durum nedir?

Yıkılmadık ayaktayız :)

Maalesef sahte telife youtube bir çözüm geliştiremedi, bu konuda çok haklısınız. Genelde türkçe içerikte oluyor sahte telif

---------- Mesaj saat 19:31:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:43 civarında gönderildi. ----------

Yıkılmadık ayaktayız :)

bu partnerlik ne oluyor anlamadım tam kısadan bir açıklama ve sabah programları oluyormu onuda ögrenebilirmiyim.

Dilruba hanım ve Caner hayırlı uğurlu olur inşallah hepimiz için allah utandırmasın sizleride hepimize bol kazançlar dilerim
Bende 1 aya yeni el emeği 1-2 kanalımla başvurucam uygun koşullar oluşunca görüşürüz tekrardan :)

valla ben gecen ay günlük 30k izlenimli bi cizgi film kanalımı bu ana network ağına bağladım. ama kanalı bağladıktan 2 gün sonra hesap teliften kapandı.
kanalı partnere bağladığım için telif aldım demiyorum. benim sadece kötü bir sanstı sadece. Ama bu olay yüzünden partnerden soğumustum. ama 1-2 kanal ile de alex kardeşimin ağı aracılığıyla basvuracam. Alex forumda oldukça aktif v birseyler yapmaya cabalayan biri görünümünde.
insallah basarılı olursun. ha bu arada film kanallarını alıyorsunuz değil mi diğer cretive alt bayileri alıyordu.

Hayırlı Olsun :)

Creative benim kanalları kabul etmiyor, başvuru yapmama gerek yok :D

Hayirli olsun. Allah bol kazanc nasip etsin [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION]

valla ben gecen ay günlük 30k izlenimli bi cizgi film kanalımı bu ana network ağına bağladım. ama kanalı bağladıktan 2 gün sonra hesap teliften kapandı.
kanalı partnere bağladığım için telif aldım demiyorum. benim sadece kötü bir sanstı sadece. Ama bu olay yüzünden partnerden soğumustum. ama 1-2 kanal ile de alex kardeşimin ağı aracılığıyla basvuracam. Alex forumda oldukça aktif v birseyler yapmaya cabalayan biri görünümünde.
insallah basarılı olursun. ha bu arada film kanallarını alıyorsunuz değil mi diğer cretive alt bayileri alıyordu.

Film dizi kanallarini kabul etmez hic bi creative networku. Ana network kabul etmiyor cunku. Basvuru yaparken farkli video kullanip sonradan degistirirsen durum farkli tabii.

Film dizi kanallarini kabul etmez hic bi creative networku. Ana network kabul etmiyor cunku. Basvuru yaparken farkli video kullanip sonradan degistirirsen durum farkli tabii.

cizgi film kanalımı kabul ettiler. sordum ben film kanallarını kabul ediyor musunuz diye onları da 10 güne kadar bağlayabilirim
verdikleri cevap söyleydi:
eğer film ingilizce orjinal dildeyse kabul edemeyiz. ama dublajlı ise kabul edebiliriz.
yani türkçe baslıklı her türlü kanalı kabul ediyorlar.

Hocam, ertesi gün oldu 00:00 dönüş yapılmadı bana halen bir bakar mısınız :)

Vallaha bütün gecemizi verdik bence de hoş oldu teşekkürler beğenin için hocam. Senin beğenin önemli benim için.

Allah utandırmasın kardeşim. şu dk ya kadar ben dahil en profosyonel görsel ile çıkan sensin aynı profosyonelliği işinde de gözterirsen emin ol kazanacaksındır. Allah yolunu ve işlerini açık etsin inşallah

Hayirli olsun. Allah bol kazanc nasip etsin [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3704]Graphic Designer[/MENTION]

teşekkurederiz bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 10:35:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:31:56 civarında gönderildi. ----------

Hocam, ertesi gün oldu 00:00 dönüş yapılmadı bana halen bir bakar mısınız :)
Günaydın.
bilgilenrinizi destek dkyp adresinden gönderirseniz inceleyelim.

---------- Mesaj saat 10:37:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:35:35 civarında gönderildi. ----------

malesef bu durum butun partnerlerde görülebiliyor kayda geçince ağ dışı bırakılıyor kanal.

---------- Mesaj saat 10:38:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:37:17 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] kanal adresimiz özel url olması gerekiyormu?
https://www.youtube.com/channel/USH5GEAwdq697 böyle olması sorun olurmu

hayır gerekmiyor.

---------- Mesaj saat 10:39:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:38:17 civarında gönderildi. ----------

Dilruba hanım ve Caner hayırlı uğurlu olur inşallah hepimiz için allah utandırmasın sizleride hepimize bol kazançlar dilerim
Bende 1 aya yeni el emeği 1-2 kanalımla başvurucam uygun koşullar oluşunca görüşürüz tekrardan :)

Günaydın
teşekkürler. aramıza sizide bekleriz.

---------- Mesaj saat 10:41:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:39:23 civarında gönderildi. ----------

genelde alınmıyor ancak kanalın durumu ve içeriğe göre değişebiliyor.bu sebepten dolayı bazı kanallar uygun görülebilir.

bu partnerlik ne oluyor anlamadım tam kısadan bir açıklama ve sabah programları oluyormu onuda ögrenebilirmiyim.

Partnerlik hakkındaki temel bilgileri forumda fazlasıyla bulup öğrenebilirsin hocam saygılar.

---------- Mesaj saat 09:12:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:10:44 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] kanal adresimiz özel url olması gerekiyormu?
https://www.youtube.com/channel/USH5GEAwdq697 böyle olması sorun olurmu

Hiçbir problem olmaz özel url vermeden bu şekilde channel İD ile de başvurabilirsiniz hocam

---------- Mesaj saat 09:17:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:12:03 civarında gönderildi. ----------

Her zaman bekleriz Alper uğur getiririz kazançlarına inş kapımız açık

---------- Mesaj saat 09:20:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:17:33 civarında gönderildi. ----------

Hakkımdaki hoş düşüncelerin için teşekkürler kardeşim.

Bekliyoruz başvurularını, creaive den soğumak mümkün mü :) Şuana dek hiçbir ödeme sıkıntısı yaşatmadık youtuberlara. İnş da bu böyle devam edicek.

Eskiden film kanalı kabulumüz oluyordu ancak artık merkez pek sıcak bakmıyor dizi ve film kanallarına yine de kanalınız çok iyi ise şansımızı dener başvurunuzu gönderebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri