Alexa Network Farkı Karşınızda | Kazanmak İçin Başvur

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin "uyugun degil" dediginiz kanalim ile direk creative basvurdum bu sabah kabul ettmisler. Bu iste daha cok pismelisiniz anlasilan. Neyin uygun olup olmadigini daha kestiremiyorsunuz.

Merhaba,

Bizim onayımızdan geçmeyen bir kanalın Creative Nation merkez tarafından kabul edilme olasılığı %5'tir. Oluru olan kanalı biz asla geri çevirmiyoruz. Ancak istisnalar olabilir.

Ancak şunu belirtmek isteriz Alexa Network olarak ailemize katacağımız kanalları belirlemede insiyatif sahibiyiz ve kendi irademizi ve kararlarımızı olumlu veya olumsuz saklı tutuyoruz.

Sizin bizimle partner olma zorunluluğunuz olmadığı gibi bizim de sizi ailemize dahil etme zorunluluğumuz yoktur. Ayrıca hepinize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Görüşlerinizi bir kez daha gözden geçirmenizi rica ediyorum. Creative tarafından kabul edilen kanalınızı da bir gönderin inceleyeyim. merak ettim.

Bizim kabul etmediğimiz bir kanalın kısa bir süreçte merkez tarafından kabul edilmiş olması şaşırtıcı. Başarılar. Kabul edildiyseniz sizin adınıza sevindim.

videoların çok iddaalı geliyor, inş hocam geliştirerek devam edeceğini biliyorum. Başarılar bol kazançlar dileriz.

Tşkler hocam ayrıca skypeden daha sizin partnerliğe kabul edilcek durumda olmamama ragmen gösterdiğin ilgi beni bu iş için motive ediyor

partnerliğe kanallarını katan arkadaslar . kazanc görüntülerini koyarsa cok sevinirim.
amaç adsense ile creative arasındaki kazanc farkını görmek. ona göre bir cok kişi (ben dahil) iyi kanllarımızla basvuru yapabiliriz.

partnerliğe kanallarını katan arkadaslar . kazanc görüntülerini koyarsa cok sevinirim.
amaç adsense ile creative arasındaki kazanc farkını görmek. ona göre bir cok kişi (ben dahil) iyi kanllarımızla basvuru yapabiliriz.

Birkaç gün içerisinde kanal sahiplerinden izin alarak yahut bizzat kendi kanallarımızdan kazanç görüntüsü eklerim konuya hocam, iyi ve faydalı bir öneri oldu. Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 18:44:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:33 civarında gönderildi. ----------

Yakında bu partnelik grubunun en çok kazanan özgün oyuncusu olucam :):):)

hocam özgün oyun kanalın için banner ve logoya senin mi ihtiyacın vardı skype tan yazar mısın bana, hazır tasarımların.

Arkadaşlar merhaba, Caner bey ile hepinize yetişmeye çalışıyoruz ancak konu dışında partnerlik dışında farklı konularda bizleri ekleyen arkadaşlar oluyor, onlardan ricamız diğer ihtiyacı olan arkadaşların zamanlarını çalmamaları. Biz her türlü soruya hazırız ancak lütfen sohbet etmek için bizleri meşgul etmezseniz sizlere daha kaliteli hizmet verebiliriz. Hepsine saygı duyuyoruz ancak lütfen partnerlik konumuz dışında kalmazsak seviniriz.
Şuanda Caner bey ile birlikte sizlere yeterince kaliteli hizmet sunabiliyoruz herhangi bir eleman ihtiyacımız bulunmamaktadır.
Tüm ilgilenenlere teşekkür ederiz.

partnere baglı ana kanalı, alt kanal yapabiliyormuyuz acaba?

biraz daha sorunuzu açabilir misiniz hocam
ana kanalın ismini değiştirmek istiyorum ama isim politikasına uymuyor.
yeni alt kanal açmadan ana kanalı alt kanala düşürebilirmiyim.

yada daha önce, ytkoray g+ bağlantısını kes kanal url si, otomatik kanal ismi olur demişti.g+ bağlantısını kessem sorun olurmu partner olduğu için.

ana kanalın ismini değiştirmek istiyorum ama isim politikasına uymuyor.
yeni alt kanal açmadan ana kanalı alt kanala düşürebilirmiyim.

yada daha önce, ytkoray g+ bağlantısını kes kanal url si, otomatik kanal ismi olur demişti.g+ bağlantısını kessem sorun olurmu partner olduğu için.

G+ bağlantısı kesildiğinde URL kanal ismin olur doğrudur. G+ ı kesebilirsin rahatlıkla bu partner olmanı engellemez hocam.

güzel bir kanalımda başvurdum bakalım, olumlu olumsuz cevapları bekliyorum :D

Arkadaşlar merhaba, Caner bey ile hepinize yetişmeye çalışıyoruz ancak konu dışında partnerlik dışında farklı konularda bizleri ekleyen arkadaşlar oluyor, onlardan ricamız diğer ihtiyacı olan arkadaşların zamanlarını çalmamaları. Biz her türlü soruya hazırız ancak lütfen sohbet etmek için bizleri meşgul etmezseniz sizlere daha kaliteli hizmet verebiliriz. Hepsine saygı duyuyoruz ancak lütfen partnerlik konumuz dışında kalmazsak seviniriz.
Şuanda Caner bey ile birlikte sizlere yeterince kaliteli hizmet sunabiliyoruz herhangi bir eleman ihtiyacımız bulunmamaktadır.
Tüm ilgilenenlere teşekkür ederiz.

kusura bakmayın bundan sonra daha çok dikkat ederim

---------- Mesaj saat 23:30:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:26:33 civarında gönderildi. ----------

Birkaç gün içerisinde kanal sahiplerinden izin alarak yahut bizzat kendi kanallarımızdan kazanç görüntüsü eklerim konuya hocam, iyi ve faydalı bir öneri oldu. Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 18:44:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:33 civarında gönderildi. ----------

hocam özgün oyun kanalın için banner ve logoya senin mi ihtiyacın vardı skype tan yazar mısın bana, hazır tasarımların.

evet hocam benim lazımdı skypeden yazdım

süper valla 12 saat bile geçmeden onaylanmış kanalım, davetiye gönderilmiş deniyor ama elime ulaşmadı, bilmediğim bir ayrıntı mı var acaba, dashboarda geliyordu bildiğim kadarıyla eskide mi kaldım :D

süper valla 12 saat bile geçmeden onaylanmış kanalım, davetiye gönderilmiş deniyor ama elime ulaşmadı, bilmediğim bir ayrıntı mı var acaba, dashboarda geliyordu bildiğim kadarıyla eskide mi kaldım :D

günaydın

kanalınız onaylandıysa dashboard gün içersinde size ulaşıcaktır. herhangi bir sorunuzda skyp destek den ulaşabilirsiniz.

ALex ve Dİlruba hanıma ÖZgün kanalım için yaptıkları kanal tasarımı ve ugrasları için sonsuz teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri