Sizin "uyugun degil" dediginiz kanalim ile direk creative basvurdum bu sabah kabul ettmisler. Bu iste daha cok pismelisiniz anlasilan. Neyin uygun olup olmadigini daha kestiremiyorsunuz.
hayırlı olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizin "uyugun degil" dediginiz kanalim ile direk creative basvurdum bu sabah kabul ettmisler. Bu iste daha cok pismelisiniz anlasilan. Neyin uygun olup olmadigini daha kestiremiyorsunuz.
Yakında bu partnelik grubunun en çok kazanan özgün oyuncusu olucam![]()
videoların çok iddaalı geliyor, inş hocam geliştirerek devam edeceğini biliyorum. Başarılar bol kazançlar dileriz.
Tşkler hocam ayrıca skypeden daha sizin partnerliğe kabul edilcek durumda olmamama ragmen gösterdiğin ilgi beni bu iş için motive ediyor
partnerliğe kanallarını katan arkadaslar . kazanc görüntülerini koyarsa cok sevinirim.
amaç adsense ile creative arasındaki kazanc farkını görmek. ona göre bir cok kişi (ben dahil) iyi kanllarımızla basvuru yapabiliriz.
Yakında bu partnelik grubunun en çok kazanan özgün oyuncusu olucam![]()
partnere baglı ana kanalı, alt kanal yapabiliyormuyuz acaba?
ana kanalın ismini değiştirmek istiyorum ama isim politikasına uymuyor.biraz daha sorunuzu açabilir misiniz hocam
ana kanalın ismini değiştirmek istiyorum ama isim politikasına uymuyor.
yeni alt kanal açmadan ana kanalı alt kanala düşürebilirmiyim.
yada daha önce, ytkoray g+ bağlantısını kes kanal url si, otomatik kanal ismi olur demişti.g+ bağlantısını kessem sorun olurmu partner olduğu için.
Arkadaşlar merhaba, Caner bey ile hepinize yetişmeye çalışıyoruz ancak konu dışında partnerlik dışında farklı konularda bizleri ekleyen arkadaşlar oluyor, onlardan ricamız diğer ihtiyacı olan arkadaşların zamanlarını çalmamaları. Biz her türlü soruya hazırız ancak lütfen sohbet etmek için bizleri meşgul etmezseniz sizlere daha kaliteli hizmet verebiliriz. Hepsine saygı duyuyoruz ancak lütfen partnerlik konumuz dışında kalmazsak seviniriz.
Şuanda Caner bey ile birlikte sizlere yeterince kaliteli hizmet sunabiliyoruz herhangi bir eleman ihtiyacımız bulunmamaktadır.
Tüm ilgilenenlere teşekkür ederiz.
Birkaç gün içerisinde kanal sahiplerinden izin alarak yahut bizzat kendi kanallarımızdan kazanç görüntüsü eklerim konuya hocam, iyi ve faydalı bir öneri oldu. Teşekkürler.
---------- Mesaj saat 18:44:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:33 civarında gönderildi. ----------
hocam özgün oyun kanalın için banner ve logoya senin mi ihtiyacın vardı skype tan yazar mısın bana, hazır tasarımların.
süper valla 12 saat bile geçmeden onaylanmış kanalım, davetiye gönderilmiş deniyor ama elime ulaşmadı, bilmediğim bir ayrıntı mı var acaba, dashboarda geliyordu bildiğim kadarıyla eskide mi kaldım![]()
ALex ve Dİlruba hanıma ÖZgün kanalım için yaptıkları kanal tasarımı ve ugrasları için sonsuz teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.