Allah ıslah etsin.

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
s.a
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır , birisi yada birileri flag olayına iyice sarmış durumda , şimdi anlamadıgım birşey var 1 yıl rafda duran video , biz atınca neden iner anlamış değilim çok da umrumda değil o soyu nereye dayanan varlıklar. lakin bu işi para karşılığında yapan meydanı temizleyenler olduguna emin oldum iyice , nasılki millet birşeylere para verip bir şeyler alıyorsa bu iş için aynı parayı indirdikleri kanal başına ödediklerine emin oldum. 3 hafta önce kanal açtım yükledim videoları sıkıntı yok 2k abone yaptık , 800k izlenme de aldırdık , en doğalından 301 yapmadan , alacagımız parayıda aldık ama bu flagcıların derdi nedir arkadaş tutan kanallara saldırıyorlar , aynı kanaldan 3 tane yapmak 2 satimi alır , nedir bukadar ah beddua almanız , arkanızdan küfür yemeniz anlamış değilim allah ıslah etsin kökleriniz soyunuza kadar kurusun inşallah. insanın sinirini bozmakdan başka birşeye yaramıyorsunuz beceriksiz ağma herifler.

böylelerini iğneli fıçıya atıcaksın tabiri caizse
diycek bişey bulamıyorum

s.a
arkadaşlar yaklaşık 2 aydır , birisi yada birileri flag olayına iyice sarmış durumda , şimdi anlamadıgım birşey var 1 yıl rafda duran video , biz atınca neden iner anlamış değilim çok da umrumda değil o soyu nereye dayanan varlıklar. lakin bu işi para karşılığında yapan meydanı temizleyenler olduguna emin oldum iyice , nasılki millet birşeylere para verip bir şeyler alıyorsa bu iş için aynı parayı indirdikleri kanal başına ödediklerine emin oldum. 3 hafta önce kanal açtım yükledim videoları sıkıntı yok 2k abone yaptık , 800k izlenme de aldırdık , en doğalından 301 yapmadan , alacagımız parayıda aldık ama bu flagcıların derdi nedir arkadaş tutan kanallara saldırıyorlar , aynı kanaldan 3 tane yapmak 2 satimi alır , nedir bukadar ah beddua almanız , arkanızdan küfür yemeniz anlamış değilim allah ıslah etsin kökleriniz soyunuza kadar kurusun inşallah. insanın sinirini bozmakdan başka birşeye yaramıyorsunuz beceriksiz ağma herifler.

aynen var böyleleri kac kanalımı yediler.

Biz her şeyi böyle alalen anlatmaya konu acmaya devam ettikce artacaklardırda. Benim facebook'um da bir grup var ve bu grupta bu saldırıların planlandıgını gözlerimle gördüm konuşmalarından. Adamlar ekip olarak calısıyor anlayacagınız. Kategorilere göre saldırı yapıyorlar. Yapacak bir şey yok. İnci sözlükte bu forum ve youtube olaylarının baslıkları cok acılmaya baslandı son zamanlarda. İnci'nin bu işe girmesi demek finito demek.

Biz her şeyi böyle alalen anlatmaya konu acmaya devam ettikce artacaklardırda. Benim facebook'um da bir grup var ve bu grupta bu saldırıların planlandıgını gözlerimle gördüm konuşmalarından. Adamlar ekip olarak calısıyor anlayacagınız. Kategorilere göre saldırı yapıyorlar. Yapacak bir şey yok. İnci sözlükte bu forum ve youtube olaylarının baslıkları cok acılmaya baslandı son zamanlarda. İnci'nin bu işe girmesi demek finito demek.

aynen haklısın , ama inciden korkum yok benim , ben bu iş için adam tuttuklarına emin oldum artık hemde para karşılığında. adama diyorki indirin şu kanalı sana 5 lira hop kanal aşşagı iniyor. sonra adam o kategoriden kendi atmaya başlıyor , çok basitce kanallar oluşturup flag için kullanabilir yada aynı anda 100 tane maile giriş yapan programda kullana bilirler herşey olabilir benimde yöntemim bir videoyu kitleyeilirim izlenimini durdura bilirim , yada sahte izlenim tık gibi şeylerden adsense dahil kapatabilirim bir çok arkadaşım ******** bir kaç kişiye yaptıgımı bilir. ama biz ana bacı evlat sahibiyiz laf ettirmeyiz. ve şuda tuhaftırki yüklediğim videolar 6 yaş altına hitap eden videolar da var 18 üstünede 6 yaş altında flagdan giderse peh artık derim.

[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] kapanan kanalında sürekli dislike alan olumsuz mesaj alan videon varmıydı?

[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] kapanan kanalında sürekli dislike alan olumsuz mesaj alan videon varmıydı?

bugünde bir video gitti , adam benim attıgım videonun aynısını benden once atmış 3 haftadır bişe yok ben web sayfasından alıp başka şekilde attım benimki 5 gününde topluluk yedi az önce. ben o kişilere herşeyi söylüyorum ama burdan değil onlar bunu çok iyi anladılar açıklamamda ve beğenimde 5 günde %2 bile kötü işaret ve açıklama yok bu tamamen açlıkdan nefesi kokanların işidir. kökünüz kurusun allahdan inş.

Buna yapacak hiçbirşey yok kendimizi sinir ederiz anca.Youtube adam olsa iki günde çözer ama o işlere bakmıyor arkadaşlar.

Dostum o haksızlıgı yapana kufur etsen zoruna gıtmez emın ol

Buna yapacak hiçbirşey yok kendimizi sinir ederiz anca.Youtube adam olsa iki günde çözer ama o işlere bakmıyor arkadaşlar.

ben istemiyorumki yt çöp olsun attıgım videoyu 5 günde 50k ya yakın getiriyorum yemin ederimki fazla parada gözüm yok adsenselerin getirileri çok çok iyi durumda partnere bile el sürmüyorum , prensip ettim kendime gereken neyse onu alıcam kazancım neyse sınırında tutucam diye ama , arkadaş adamı imandan çıkarıyorlar 5 gün önceki 40k izlenen videoma 700 tane teşekkür gelmiş yüklediğim için 1400 tane beğeni 17 tane beğenmeyen ama gel gelelimki flagdan kanal gitti. buda daha önce dediğim gibi hani forumda konu açıyorlar ya tabiri caize kouşuyorum bunu, bana 5 adamlazım özel verilecek işleri yapacak güvenilir falan diye artık kesin bunun için aradıklarını düşünmeye başladım yada bunu yabancılar yapıyor.

yabancılar yapmıyor emin ol forumda yaptıran bile biliyorum adını veripte cümle aleme rezil etmeyelim arkasından onca kufur sonra adamın zoruna felan gideceginden değilde ispat edemiyoruz ama adım gibi emin oldugum insanlar var..

[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION]

Valla hocam türk yada yabancı kim yaparsa yapsın netice değişmiyor ve çözümü yok,benim durumum aylardır böyle ama bunu kafaya taksam youtube işini bırakmam lazım kabullendim artık,asıl yavşak binlerce abonesi beğenisi olan kanalları hiçbir incelemeye tabi tutmadan sahte flag yüzünden kapatan youtube

Yinemi flag attılar abi :S Yav arkadaş benimde kafam almıyor gelsin mesaj atsın derdini anlatsın flag nedir ya :S

Youtube'un suçu arkadaşlar. Adamlar her bayrağı işleme koyuyorlar videoyu inceleme diye bir şey yok. Flag olayı saçmalıktan başka bir şey değil.

az önce bir video daha flagdan gitti aynı video şu anda 1 milyonu geçmişl durumda bendeki 40k olmadan flagdan gitti. yaw arkadaş günlük 1k yakın para kazanan tecrübeli biriyim ama bu çeteyi çökertmenin zamanı geldi eleman tutup işlerimi devredip flagla alakalı ne varsa ona giricem benim videoma flagdan gidipde karşı tarafda duruyorsa gerisi anlaşılıyor zaten sonra ver allahım ver dicen. dinden imandan çıkardılar arkadaş ya. bukadar kansızlık olmaz , yahu forumda yardım etmediğim onca insan var adamlar zar zor kanal yapıyoruz ediyoruz onlara bile flag gelmiş ne allahsız bunlar anlamadım gitti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri