Allah Rızası için biri şu Toplu Ban Olayı Açıklasın

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

igunal

Kayıtlı Üye
Farklı ip lerden farklı hesaplar actım.Farklı şifreler vs her seyı denedım. Bugü yine büyük vurgun yedim her hafta 10 ar kanalımı kapatıyorlar yeni açmış olduğum.Artık biri şunu çözmeme yardım etsin.Tecrubeli biri ya burdan ya da özelden mesaj atsın.İllegal hiç bir eylem yapmıyorum.

hayır.Yeni açtığım hesaplar farklı iplerden farklı şifre vs kapanıyor.son hafta 7 tane actım.hepsi kapandı.toplamda 3 haftada 30 kanal kapandı

Şimdi şöyle açıklayayım.Farklı iplere farklı kanallar atamalısın.Girdiğin gmail sabit olacak böylece ipler değiştikçe kanalları da değiştireceksin.Kanal başı 10 videoyu geçmiyorum,ben kolay kolay...

Şimdi şöyle açıklayayım.Farklı iplere farklı kanallar atamalısın.Girdiğin gmail sabit olacak böylece ipler değiştikçe kanalları da değiştireceksin.Kanal başı 10 videoyu geçmiyorum,ben kolay kolay...

10video da bir yeni kanal açmak ?

Farklı iplerden farklı kanalları gir diyorsun.O kadar ip nerden bulabilirim ? ya da 200 tane kanalı olan arkadaslar var.onlar nasıl yapıyor ? 200 fakrlı ip den 200 farklı kanala mı giriyor ?
+
1200 videolu kanallarım var ban yemediler video yuklenmesiyle alakalı bir durum değil sanırım.

Toplu ban olayını çözen birileri yok mu şu forumda

ilginç bi olay benimde 6 adet kanalım kapandı bi anda ama yenilerind eçok şükür bişey yok....Allah kimseye vermesin böyle bi olayı....

burda bizim bir yanlışımız var bir seyı yanlıs yapıyoruz ki toplu ban yiyoruz sunu çözelim artık da ilerliyelim biraz daha.Kafalarına göre banlıyor olamazlar.beşki aynı ipden seri mail belki sıra sıra hesaplara girilmesi belki kara listedeki ip ama bilmiyoruz.TEcrubeli olanlardan ciddi yardım bekliyorum kanser olmadan

Farklı iplerden farklı kanalları gir diyorsun.O kadar ip nerden bulabilirim ? ya da 200 tane kanalı olan arkadaslar var.onlar nasıl yapıyor ? 200 fakrlı ip den 200 farklı kanala mı giriyor ?
+
1200 videolu kanallarım var ban yemediler video yuklenmesiyle alakalı bir durum değil sanırım.

Toplu ban olayını çözen birileri yok mu şu forumda

30 Kanalım kapandıktan sonra uyguladıgım taktiği söliyim hocam. Bazıları diyor aynı tarayıcıdan giriyorum tüm hesaplara aynı ip filan diyolar ama. O şekil kapanması daha kolay. Benim yaptıgım her kanala chromede 1 kullanıcı atamak.1 günde 10 kanal açma 2 3 seklinde saat arlıklarında ac. Yüklenen video sayısı önemi yok. ilk bi kaç gün sık sık ip degiş. Tüm bunları yapmadan önce ip değiş. Chrome cookie leri temizle. Ben yapmadım ama istersen birde mac adresi değiştir. (Değişmiyo gibi yorumlar atmayın. Ayarlanırsa 10 sn de bir bile değişir) Bunları yaptıkan sonra 2 defa kanalın kapandı 4 ve 3 olarak ama genelde ilk 1 hafta içinde kapandılar 10 günü gectimmi sıkıntı yok. İlk kanalların kapandıgı sana gelen mail de yazıyor olması gerekiyor. Bir daha kanal açmanıza izin verilmicek diye. Youtube seni nasıl tanıyo Ya ip - cookie - mac adress Baika yoluda yok yazdıklarımı uygula hocam

Aklıma gelmişken yazayım mailler random şeklinde alıyorum. Aynı ip ten 2 mail acmıyorum

bilgisayarınızın mac adresini değiştirip çerezleri silip ip değiştirip öyle deneyin. benim de oluyordu böyle çözdüm 20 gündür sorun olmadı.

---------- Mesaj saat 12:35:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:33:37 civarında gönderildi. ----------

mac adresi için pm atabilirim.

30 Kanalım kapandıktan sonra uyguladıgım taktiği söliyim hocam. Bazıları diyor aynı tarayıcıdan giriyorum tüm hesaplara aynı ip filan diyolar ama. O şekil kapanması daha kolay. Benim yaptıgım her kanala chromede 1 kullanıcı atamak.1 günde 10 kanal açma 2 3 seklinde saat arlıklarında ac. Yüklenen video sayısı önemi yok. ilk bi kaç gün sık sık ip degiş. Tüm bunları yapmadan önce ip değiş. Chrome cookie leri temizle. Ben yapmadım ama istersen birde mac adresi değiştir. (Değişmiyo gibi yorumlar atmayın. Ayarlanırsa 10 sn de bir bile değişir) Bunları yaptıkan sonra 2 defa kanalın kapandı 4 ve 3 olarak ama genelde ilk 1 hafta içinde kapandılar 10 günü gectimmi sıkıntı yok. İlk kanalların kapandıgı sana gelen mail de yazıyor olması gerekiyor. Bir daha kanal açmanıza izin verilmicek diye. Youtube seni nasıl tanıyo Ya ip - cookie - mac adress Baika yoluda yok yazdıklarımı uygula hocam

Aklıma gelmişken yazayım mailler random şeklinde alıyorum. Aynı ip ten 2 mail acmıyorum

daha once 20 kanalım kapandığı için bu sefer farklı iplerden kanal açtım.hollanda üzerinde amerika üzerinden ingiltere üzerinden.Ama misal amerika üzerindeki ip deyken tüm kanalları kontrol ettiğimde oldu.cookileri temizlemeden .cookie den oalbilir mi diye düşünüyorum ama sadece yenileri banladılar eskilerden 2 tane banlandı gerisi duruyor.çok ilginc

Açılın toplu ban uzmanı geldi.
Bir kere spam uygulamasına düşen bu beladan çok zor kurtulur. Benim kurtulmam bir ayımı aldı. Çünkü Google'ı küçümsemişim.

Bir kere o toplu aldığın mail adreslerine veda et. Her maili kendin açacaksın. Chrome'u sonsuza kadar sil. Chrome ile Youtube'a proxy ile girip Youtube benim IP'mi nasıl anlıyor mu diyorsunuz? Güldürmeyin.

Kanallarda monetizationı nasıl açıyoruz? Mecburen Adsense'imize login olarak değil mi? Düşünsene 100 kanal açıyorsun hepsinin IP'si farklı ancak yine her birinden aynı Adsense'e login olunmuş (monetization açabilmek için) Google bu kadar ahmak değil. İlk hafta Adsense'e bağlamıyoruz.

Şimdilik bu reçeteyi uygula. İyi gelmezse 20-25 tane daha yolum var merak etme.

Bir kere spam uygulamasına düşen bu beladan çok zor kurtulur. Benim kurtulmam bir ayımı aldı. Çünkü Google'ı küçümsemişim.

Bir kere o toplu aldığın mail adreslerine veda et. Her maili kendin açacaksın. Chrome'u sonsuza kadar sil. Chrome ile Youtube'a proxy ile girip Youtube benim IP'mi nasıl anlıyor mu diyorsunuz? Güldürmeyin.

Kanallarda monetizationı nasıl açıyoruz? Mecburen Adsense'imize login olarak değil mi? Düşünsene 100 kanal açıyorsun hepsinin IP'si farklı ancak yine her birinden aynı Adsense'e login olunmuş (monetization açabilmek için) Google bu kadar ahmak değil. İlk hafta Adsense'e bağlamıyoruz.

- Hocam iyi gelmesse dedin de.Ben mailleri toplu almıyorum.Tek tek kendim açıyorum random şekilde bilgiler ile.
- Adsense ye bağlı her kanalım ban yemiyor
- Proxy firefox üzerinden kullanıyorum

Önceki kanalların Adsense'e bağlı olsa da ban yemez.
Bir sürü şeyi de ıskaladığına eminim. Bir tane proxy bulup ip-check.info adresini ziyaret eder misin?

Önceki kanalların Adsense'e bağlı olsa da ban yemez.
Bir sürü şeyi de ıskaladığına eminim. Bir tane proxy bulup ip-check.info adresini ziyaret eder misin?

proxy ingiltere üzerinden 37.130.229.149;
ama konumum olarak izmir olduğunu söylüyor ?

Benim 5 adet aktif kanalım var hepsine aynı İp ve tarayıcıdan kontrol edıyorum bu sıkıntı yaratırmı youtubede ?.

Hesap açmak için firefox proxy' mi kullanalım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri