Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
site adresini pm atın bakayım. bu gece hitlenir sorun yoksa.
vaktiniz varsa diğer 25dbden de kurun.
hocam diger dbleri pm olarak atabilirmisiniz acaba?
geceyi bekleyin arkadaşlar analytics ss atacağım 5 dakika sonra
geceyi bekleyin arkadaşlar analytics ss atacağım 5 dakika sonra
Hocam sitelere bu hit ve tıklar nereden geliyor ben onu anlamadım. Hazır Db leri siteye attıktan sonra hit nasıl geliyor?
hocam dosya hata veriyor açmıyor ?
[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam birsey sormak istiyorum ne kadar sürede hit gelmeye basliyor birde reklamlar actıgımız bloggerda hemen cıkmıyor sanırsam ?
hocam bir sürü yöntem anlattım. dbni kendin oluştur ya da benimkilerden birini gir. bu saatlerde yaparsan sabaha gelen parayı görmüş olursun ..
nasıl olurda 1 gecede google da en üste cıkıp hit alırımanlamakta zorluk cekiyorum hayırlısı sabahı bekleyelim hit alanları görelim
![]()
şu anda dünyanın farklı yerlerinde farklı saatler var hocamnasıl olurda 1 gecede google da en üste cıkıp hit alırım![]()
şu anda dünyanın farklı yerlerinde farklı saatler var hocamgözden kaçırdığın nokta bu
resimdeki blog siteleriniz kapali nedeni nedir? belli bir süre sonra kendiniz mi kapattiniz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.