Blogger de ki hazır temalardan kullansak ne olur ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuyu ilk günden itibaren merakla tekip ediyorum ama bunla ilgili bi girişimim olmadı yani kazanç varmı yok mu bilmiyorum ama bikaç defa daha gördüm işte site 2-3 gün açık kalıp kapanıyor diye.2-3 gün açık kalıp kapanan bi siteden nasıl para kazanılır ben hala anlamadım bunu![]()
arkadaşlar öncelikle merhaba, [MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION] arkadaşımızın konu başlarında da söylediği gibi bende bu işi yaptım bizzat, bu işten yüklü miktarlarda paralar kaldıran arkadaşlarımda vardı birçok farklı konuda bende çalışmalar yaptım. Fakat bundan 3-4 ay önce bu işe başladığımda zaten sektör bitmişti, google çoktan bu tip siteleri fark etmişti. Bu işlerin mantığında sizlerin yaptığınız resim upload'ları sayesinde 5 dk içerisinde görsellerde ilk sırada veya sıralarda çıkmanızdır. Ee google'da salak değil 5 dk önce yüklenen içeriğin bir anda ilk sıralarda çıkarak iş yapmasını önleyecektir haliyle.. Bu yüzden boş işlerle uğraşıyorsunuz yinede denemek isteyen arkadaşların yolu açıktır. Ben tavsiyelerim ve bilgilerimi paylaşmak istedim, konuyu açan arkadaşıda tanımam fakat kimseden dosya bilmem ne almayın template falan hikaye her sade wp'de bu iş güzel bir şekilde çalışır. Ama artık çalışmaz..! sakın ola adsense hesaplarınıza bağlamayada çalışmayın o yüzden sizlere bu konuda böyle bilgiler veren arkadaşları engellemeyin ki bizlerde bu tür konularda yardımcı olalım saygılar..
hangi konuda hocam ?
Popmyads'de hitler birebir yansımıyor 70 hit varken 3 hit gözüküyor bu sorun başına gelipte çözebilen var mı ?
Tüm ayarları tam yaptım 4 yıllık temiz adsenseme bağladım. Ama reklamlar bu şekilde görünüyor. Sebebini bile var mıdır ?
![]()
Doğru eklediğine eminmisin ? Kodları convert ettin mi ? Hesap web adsense demi ?
ever web adsense. arkadaşın verdiği bilgilerden c-pub larını değiştirdim. ek işlem yapmam gerekiyor muydu ? html ye girmem filan ?
Pub id değişmeyle olmaz. Reklam kodları var orda reklam kodlarını değiştirmeniz lazım
Tüm ayarları tam yaptım 4 yıllık temiz adsenseme bağladım. Ama reklamlar bu şekilde görünüyor. Sebebini bile var mıdır ?
![]()
An itibari ile günlük 20 tl den 70'e çıkardığım adsensem kapatıldı. İkinci açtığım adsense'de kapatıldı. Blogger sayısını arttırdığım için oldu büyük ihtimal.
An itibari ile günlük 20 tl den 70'e çıkardığım adsensem kapatıldı. İkinci açtığım adsense'de kapatıldı. Blogger sayısını arttırdığım için oldu büyük ihtimal.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.