karayaman
Süper Moderatör
hocam zarflar neden türkçe acaba?
adsenseden ayarlanıyor o hocam istersen arapça bile yollatabilirsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bütün pinlerimi bugün teslim aldım. gecikmelerin Google kaynaklı olduğunu bir kere daha anlamış olduk. teşekkürler, hayırlı satışlar
Ne zaman istemiştiniz
Ayin 3 unde istedigim pin bugun teslim edildi. Kendisi ilgili bir arkadas. Tesekkurler
Le X620 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bütün pinlerimi bugün teslim aldım. gecikmelerin Google kaynaklı olduğunu bir kere daha anlamış olduk. teşekkürler, hayırlı satışlar
bugün tüm pinleri aldık geçen ay baya bi eksik vardı 4 ünde tekrar istedik ve bugün geldi gayet ilgili bir arkadaş tavsiye ederim
Geçen ay gelmeyen, 2 nisanda yeni bir adrese istediğimiz pin bugün geldi. Arkadaş ilgili birisi, tavsiye ederim.
2. Kez İstediğim Pin Bugün Geldi. Erhan İlgisi ve Samimiyetiyle Aldığı Parayı Sonuna Kadar Hak Ettiğini Düşünüyorum. Gönül Rızası ile Çalışabilirsiniz...
Arkadaş gercekten çok ilgili benim iş biraz karışıktı gene sagolsun çok yardımcı oldu bizim işi halletti pinleri teslim etti. burdan tekrar tesekkur ediyorum kendisine.
Rica ederim hocam bol kazançlar diliyorum tekrar.
Sipariş alımı açıktır.
şuan pinler sorunsuz geliyor mu?ortalama kaç güne geliyor hocam?ben diger bi arkadaştan aldım,1.pin gelmedi sonra 19 nisanda 2.pini istedim hala gelmedi.senin pinler geliyorsa 3.ye senden alayım diye soruyorum.daha önce sende bi ara gelmiyor demiştinde,şuanki durum nedir?
Hocam Mart ayında genel bir sorun oldu yüzde 40 gibi yüksek bir oranda ilk pinler gelmedi , 2. pinler istendi 9 günde gelenler de oldu 2 hafta da gelen de oldu 3. pine kalan olmadı şu ana kadar şükür 100 üzeri pin teslim ettim.
Nisan ayında çok pin satışım olmadı geç gelen de olmadı aldım hepsini ama dışarıda sizin gibi pini gelmeyenler olmuş , almanya zarfları 8 günde gelmeye başlıyor en geç 2 haftada geliyor hocam, çok nadir de olsa ilk yola çıktığında gelmeyebiliyor ( bana mart ayında oldu sadece ) 2. pini isteyince 9 gün ila 2 hafta sürede geliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.