Almanya Adsense Pin Hizmeti

Mart ayında Almanya adreslerde genel bir sıkıntı oldu ( sadece bende değil hısım akraba v.b adres isteyenler de dahil ). Benden pin alan arkadaşlardan pinleri gelmeyenler ve iade talebinde bulunmayan arkadaşlar vakit kaybetmeden 2.pinlerini istesinler. Nisan ayı için bir kaç pin geldi ve diğer aylara göre daha hızlıydı. Bu ay inşallah gecikmesiz Mart ayının 2. pinlerini de alırız , gelen pinler için skype üzerinden alanlara ulaşıyorum ve bilgisini veriyorum ulaşır ulaşmaz.

ilk sayfayı güncellemedim henüz fakat sipariş alımı yapıyorum , skype üzerinden ya da buradan bana ulaşabilirsiniz. Bol kazançlar hepinize.

Edit ekleme : Gördüğüm kadarı ile bazı arkadaşlar yanlış anlamış yazdığımı , pin gelmeme durumunun benim adreslerim ile alakalı olduğunu düşünmüş ve buna açıklık getirmek istiyorum. Mart ayında yukarıda da belirttiğim gibi " bazı " Almanya adreslere pin ulaşmaması genel bir sorundu. Forumda farklı konularda akrabasının adresini kişisel kullanan fakat hala zarfın gelmediğini yazan arkadaşlar oldu ve bunu sadece Mart ayında gördüm. Bu ay 2. pinini 3 nisanda isteyen bir arkadaşın pini 8 günde yani dün geldi ve bugün teslim ettim. Adresler ile alakalı problem olsa bu pini de alamazdım ki tekrar belirttiğim gibi forumda kişisel adres kullananlarda da aynı sıkıntı oldu.

Hepinize iyi forumlar.

Son düzenleme:
Ayin 3 unde istedigim pin bugun teslim edildi. Kendisi ilgili bir arkadas. Tesekkurler

Le X620 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütün pinlerimi bugün teslim aldım. gecikmelerin Google kaynaklı olduğunu bir kere daha anlamış olduk. teşekkürler, hayırlı satışlar

bugün tüm pinleri aldık geçen ay baya bi eksik vardı 4 ünde tekrar istedik ve bugün geldi gayet ilgili bir arkadaş tavsiye ederim

Geçen ay gelmeyen, 2 nisanda yeni bir adrese istediğimiz pin bugün geldi. Arkadaş ilgili birisi, tavsiye ederim.

2. Kez İstediğim Pin Bugün Geldi. Erhan İlgisi ve Samimiyetiyle Aldığı Parayı Sonuna Kadar Hak Ettiğini Düşünüyorum. Gönül Rızası ile Çalışabilirsiniz...

Ayin 3 unde istedigim pin bugun teslim edildi. Kendisi ilgili bir arkadas. Tesekkurler

Le X620 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütün pinlerimi bugün teslim aldım. gecikmelerin Google kaynaklı olduğunu bir kere daha anlamış olduk. teşekkürler, hayırlı satışlar

bugün tüm pinleri aldık geçen ay baya bi eksik vardı 4 ünde tekrar istedik ve bugün geldi gayet ilgili bir arkadaş tavsiye ederim

Geçen ay gelmeyen, 2 nisanda yeni bir adrese istediğimiz pin bugün geldi. Arkadaş ilgili birisi, tavsiye ederim.

2. Kez İstediğim Pin Bugün Geldi. Erhan İlgisi ve Samimiyetiyle Aldığı Parayı Sonuna Kadar Hak Ettiğini Düşünüyorum. Gönül Rızası ile Çalışabilirsiniz...

Hayırlı olsun , bol kazançlar diliyorum. Güzel yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Sipariş alımına devam ediyorum , californication2001 skype adresinden bana ulaşabilirsiniz. iyi forumlar..

Konu güncel talep doğrultusunda Almanya Pinli adsense'de konuma eklenmiştir , detaylı bilgi ve satın almalar için skype adresim ilk sayfada mevcuttur. Hepinize iyi forumlar , bol kazançlar diliyorum.

100 + pin ( siparişlerin tamamı ) sahiplerine ulaştırıldı. Bekleyen gelmeyen pin yok , konu güncel ve sipariş alıyorum.

Pinli almanya adsense için skype adresim ; californication2001

iyi forumlar , bol kazançlar.

Konu güncel , adresler mevcut ve sipariş almaya devam ediyorum.

Arkadaş gercekten çok ilgili benim iş biraz karışıktı gene sagolsun çok yardımcı oldu bizim işi halletti pinleri teslim etti. burdan tekrar tesekkur ediyorum kendisine.

Arkadaş gercekten çok ilgili benim iş biraz karışıktı gene sagolsun çok yardımcı oldu bizim işi halletti pinleri teslim etti. burdan tekrar tesekkur ediyorum kendisine.

Rica ederim hocam bol kazançlar diliyorum tekrar.

Sipariş alımı açıktır.

Rica ederim hocam bol kazançlar diliyorum tekrar.

Sipariş alımı açıktır.

şuan pinler sorunsuz geliyor mu?ortalama kaç güne geliyor hocam?ben diger bi arkadaştan aldım,1.pin gelmedi sonra 19 nisanda 2.pini istedim hala gelmedi.senin pinler geliyorsa 3.ye senden alayım diye soruyorum.daha önce sende bi ara gelmiyor demiştinde,şuanki durum nedir?

şuan pinler sorunsuz geliyor mu?ortalama kaç güne geliyor hocam?ben diger bi arkadaştan aldım,1.pin gelmedi sonra 19 nisanda 2.pini istedim hala gelmedi.senin pinler geliyorsa 3.ye senden alayım diye soruyorum.daha önce sende bi ara gelmiyor demiştinde,şuanki durum nedir?

Hocam Mart ayında genel bir sorun oldu yüzde 40 gibi yüksek bir oranda ilk pinler gelmedi , 2. pinler istendi 9 günde gelenler de oldu 2 hafta da gelen de oldu 3. pine kalan olmadı şu ana kadar şükür 100 üzeri pin teslim ettim.

Nisan ayında çok pin satışım olmadı geç gelen de olmadı aldım hepsini ama dışarıda sizin gibi pini gelmeyenler olmuş , almanya zarfları 8 günde gelmeye başlıyor en geç 2 haftada geliyor hocam, çok nadir de olsa ilk yola çıktığında gelmeyebiliyor ( bana mart ayında oldu sadece ) 2. pini isteyince 9 gün ila 2 hafta sürede geliyor.

Hocam Mart ayında genel bir sorun oldu yüzde 40 gibi yüksek bir oranda ilk pinler gelmedi , 2. pinler istendi 9 günde gelenler de oldu 2 hafta da gelen de oldu 3. pine kalan olmadı şu ana kadar şükür 100 üzeri pin teslim ettim.

Nisan ayında çok pin satışım olmadı geç gelen de olmadı aldım hepsini ama dışarıda sizin gibi pini gelmeyenler olmuş , almanya zarfları 8 günde gelmeye başlıyor en geç 2 haftada geliyor hocam, çok nadir de olsa ilk yola çıktığında gelmeyebiliyor ( bana mart ayında oldu sadece ) 2. pini isteyince 9 gün ila 2 hafta sürede geliyor.

yeni pin istemeye açıldı hocam,skype ekledim bunun için.

uzun süredir çalışıyoruz sağolsun işimizi eksiksiz hallediyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri