Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güvenilir ve ilgili bir arkadaş kendisi, Gayet uygun fiyat ve çok kısa sürede pin geliyor tavsiye edilir.![]()
Pin hizmeti aldım sorunsuz teslim etti, teşekkür ediyorum![]()
Bir pin fiyatı : 60 TL ( Güncellendi 19.07.2018 ) 1 Ocak 2019 tarihinde fiyat güncelleme yapılacaktır.
Her adsense için özel bir adres alıyorum , hesap oluşturuyorum ve isim soyisim v.b dilediğiniz şekilde açıyorum adresleri.
Adres temin etmek isteyenlerin ellerinde pin bekleyen ya da yakın zamanda yola çıkacak olan bir Almanya Adsense hesabı olmalı. Adresleri ilk başvuru için kullanmıyorum.
Güncelleme 07.12.2017 - Adresinizi veriyorum ve ödemeyi pin geldiğinde alıyorum ( Konu tekrar güncellenene kadar geçerlidir. )
Zarflar elime pin yola çıktıktan sonra 3 ila 20 gün içerisinde ulaşıyor (2018 son çeyreğinde istenilen pinler, 1 hafta 10 gün içerisinde elime geçmiştir) , sonuçta fiziksel bir zarf eğer bir aksilik olur da 21 gün içinde pininiz gelmezse iade talep edebilirsiniz ve 24 saat içinde ödemenizi hesabınıza geçerim. Ödemeyi alıp adresi verdiğimden itibaren yukarıdaki şart dışında maalesef iade yapamıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.