Alt kanal Para kazan açma (resimli anlatım)

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
baskası olsa bu bilgiyi bir e-booka sıkıstırır 50 tlye satardı :)
hersey para değil zaten ytden para kazanıyoruz bu tür bilgileri parayla satmaya gerek yok.
kiminin parası kiminin duası
benim duamı aldın. tesekkürler

geçengün birisi yazmıştı bi konuya ordan öğrenmiştim bende

Beyler 48 saat beklediniz mi ? Ben en önemli kanalımda yaptım, yarın gece belli olacak bakalım işe yarayıp yaramadığı. [MENTION=377]aysun06[/MENTION] hocam G+ kes linki çıktı diyelim kestik, 24 saat bekledikten sonra yeniden bağlıcaz dimi ? Ana kanala yaptığımız gibi.Sonra para kazanma açılacak ?

arkdasım ana kanalı 24 saat bekelemeye gerek yok baglantı kes 1 saate kalmıyo gerı etkınlestır ondan sonra 2 saate kalmıyo kanallar hepsı acılıyo ama dıkkat ben ana kanalda yaptım alt kanal denedım daha onlara sıra gelmedı ana kanalları para etkınletırıyom.

Benim kanalı aynı şekilde yaptım ama G+ bağlantısını kes çıkmadı? 48 saat beklememiz gerekiyor mu illaki? Ayrıca benim zaten özel URL vardı. özel url olunca olmuyor mu?

konuyu görmeden önce alt kanalıma şifre oluşturmuştum. o yüzden gmail yükseltme kısmını tekrar nasıl bulabilirim?

hocam dün o kadar aradım alt kanal para kazanmayı acamadım yeni görüyorum bütün kanallar silindikten sonra yapılırmı bu :( artık bidakine yapcak bisi yok

konuyu görmeden önce alt kanalıma şifre oluşturmuştum. o yüzden gmail yükseltme kısmını tekrar nasıl bulabilirim?

+1 ? Özel URL ve Kanala link önceden oluşturulduysa nasıl çözeriz bu işi? Çok teşekkürler bu arada paylaşım için. [MENTION=377]aysun06[/MENTION]

Helal olsun paylaşım için teşekkürler gerçi bu olayı yapmıştım bekledigimde +kesme linki çıkmamıştı :/

Tesekkurler paylasim icin. Bir alt kanalimda denedim ve ise yararsa butun alt kanallari kurtaracagim sayenizde...

3-4 ay once kazanci iptal olan alt kanallar vardi. Ordaki kazanclari alabilir miyim bu sekilde?

paylasım icin tsk ler. arkadaslar böyle paylasımlar istiyorsanız insanların parayla sattıgı seyler paylasılıyorsa begenmeyi eksik görmeyin , görmeyin ki hakkını teslim etmis olursunuz. sadece okuyup faydalanmayın.

teşekkürler aysun hanım. saolasın ... tüm kanalarımı silmese idim keşke saolun

Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.Konuyu yakından takip ediyorum.Deneyen arkadaşlar görücek işe yarayıp yaramadığını bende ona göre yapıcam.Burda önemli olan bu yöntemin işe yarayıp yaramadığı değil özellikle bu konularda birbirimize yardım etmemiz.Çoğu kişinin kanallarını kapanıyor.Sonuçta bu çektiğimiz para kazanmaya kapanma bir sorun bir tüyo falan değil.

Bu alt kanalın para kazanmasını açma olayının paraya dökülmesi kesinlikle tasvip etmiyorum doğru bulmuyorum.Çok iyi para kazananlar arkadaşlarında bu konularda ücretli değil ücretsiz yardım etmesi gerekir. Kazançları konusunda ise Allah Daha çok versin.Herşey para değil birbirimize yardım etmek duasını almak bence o kişi çok daha üste taşır.Bunlar kendi şahsi fikrimdir.Bu yöntem işe yarasın yaramasın bence örnek olmalıdır ve konuyu açan ve yardım eden Aysun06 teşekkürler

Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.Konuyu yakından takip ediyorum.Deneyen arkadaşlar görücek işe yarayıp yaramadığını bende ona göre yapıcam.Burda önemli olan bu yöntemin işe yarayıp yaramadığı değil özellikle bu konularda birbirimize yardım etmemiz.Çoğu kişinin kanallarını kapanıyor.Sonuçta bu çektiğimiz para kazanmaya kapanma bir sorun bir tüyo falan değil.

Bu alt kanalın para kazanmasını açma olayının paraya dökülmesi kesinlikle tasvip etmiyorum doğru bulmuyorum.Çok iyi para kazananlar arkadaşlarında bu konularda ücretli değil ücretsiz yardım etmesi gerekir. Kazançları konusunda ise Allah Daha çok versin.Herşey para değil birbirimize yardım etmek duasını almak bence o kişi çok daha üste taşır.Bunlar kendi şahsi fikrimdir.Bu yöntem işe yarasın yaramasın bence örnek olmalıdır ve arkadaşa bir kez daha teşekkür ediyorum

Bu gece belli olacak hocam işe yarayıp yaramadığı.Gece 01.15 de 48 saat dolmuş olacak.Bakalım G+ kesebilecek miyiz.Haber vericem bu konu altından hepinize.

Bu gece belli olacak hocam işe yarayıp yaramadığı.Gece 01.15 de 48 saat dolmuş olacak.Bakalım G+ kesebilecek miyiz.Haber vericem bu konu altından hepinize.

Hocam önemli bu konuda birbirimize yardım etmektir.Yöntem inş işe yarar.

:D evet kendımı feda edıyorum yine :D bilim adına... neyse
a kanalını yenı isim oluşturdugum b kanalına atıyorum yani a kanalını koyalıyor b kanalına atıyor, isim değişiyor bu yontem ile (not bu alt kanal tabikide)

ana kanalda ise url sorgusu daim olarak açık, fakat ana kanal yani gmail sorgusu, ... uzun lafın kısası deneyler deneme yanılmalarla bu bilgiyi netleştirdim.... ama şuana kadar url oluştur kısmı alt kanalda, para kazanmaya kapanan kanalda belirmedi... yani

ÖZETLE: GMAİL ANA KANALINDA VAR OLAN URL DEĞİŞTİR KISMI, ALT KANALDA OLUŞMUYOR, BU YONTEM İLE ALT KANAL OLAN A İSİMLİ KANALI, A123 İSMİ GİBİ DEĞİŞTİREBİLİYOR KOMPLE KOPYALIYORUZ... AMA PARA KAZANMA AKTİF OLMUYOR...
BEN FARKLI YÖNTEMLER DENİYORUM NETİCE OLURSA YAZARIM...

NOT: ULKEMİZDE BAZI KANALLARDA ESKİ YONTEM HALA AKTİF ÇALIŞIYOR, BAZI KANALLARDA BU YENI YONTEMLERLE AÇMAYA ÇALIŞIYORUZ... ESKİ TAKTİĞİ DENEYİM, OLMUYORSA YENİSİ BULUNMADI DAHA...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri