+google kes diyorsun bağla diyorsun bişe olmuyor url felan yani.. demek istediğini anladım
G+ kes linki hiç çıkmıyor hocam.G+ kes diyemiyoruz yani.URL oluşturuyosun, değişen hiçbirşey olmuyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+google kes diyorsun bağla diyorsun bişe olmuyor url felan yani.. demek istediğini anladım
arkadaşlar burdada paylaşmak istedim yenıden yazmamak adına link ekliyorum... isteyen bir göz gezdire bilir..
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/18458-google-kanal-kapanma-neden-04-01-2014-a.html#post205224
Evet arkadaşlar 72 saati geçeli baya oldu.3 günde doldu yani ama değişen hiçbirşey olmadı.G+kes linki çıkmamaktadır.Yöntem %100 başarısızdır.
eee bu admin % 100 diyordu
Bilgiyi alırken ohh süpersin, muhteşemsin sen cansın. Ama bilgiyi aldıktan sonra kandırıldık, yazıklar olsun.. Aslında size müstahak parayla satmakya neyse.
Kusura bakmayın konu dışı oldu biraz ama insanların %180 Derece dönmesine sessiz kalmak içim el vermedi..
İşe yarasın yaramasın sonuçta sizinle paylaşılmış birşey, size yardımcı olmaya çalışılmış birşey var ortada.. Keyfinden bir insan sizi neden kandırsın?
Sen ne saçmalıyosun arkadaşım? Kimse paylaşım yapan arkadaşa birşey demedi zaten.Laflarına az dikkat et.
Bizim kandırıldık dememizin sebebi bu bilgi paylaşılmadan önce forumda parayla satıldı ve satın aldık.O yüzden kandırıldık dedik.
Arkadaşlar bu taktik ile yaptım 2 kanalım açıldı diğerleri açılmadı bilginiz ola.
Konu kilitlensin bence daha fazla üstlere çıkıp insanların gururuyla oynamasın.
Saat 11:32 'de bir kanalım yüzünden 17 kanal para kazanma kapatıldı. O kanalı da dün bağlamıştım
Kısacası kandırıldık.Demekki bu yöntemi denememiş, herhangi bir hesabında uygulamamış.Hem özel url oluşturulmuş hemde oluşturulmamış hesaplarımda denedim.Toplamda 3,5 gün geçti ama hiçbirşey olmadı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.