Alt kanal Para kazan açma (resimli anlatım)

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaşlar burdada paylaşmak istedim yenıden yazmamak adına link ekliyorum... isteyen bir göz gezdire bilir..
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/18458-google-kanal-kapanma-neden-04-01-2014-a.html#post205224

Kardeşim öncelikle paylaşım için teşekkur ederım fakat ben senın yazdıklarından sunu anladım kanal eskı olursa tekrar para kazanma açılıyor Yenıler ıkıncı defa acılmıyor bunu anladım Şu anda 2.defa para kazanılması kapatılan kanallar için bir çozüm biliyorsan ayrıntılı eğer mümkunse resımlı anlatmanı rica ederım

Denedim, yöntem bendede işe yaramadı.

Evet arkadaşlar 72 saati geçeli baya oldu.3 günde doldu yani ama değişen hiçbirşey olmadı.G+kes linki çıkmamaktadır.Yöntem %100 başarısızdır.

G+ nin geldigi ya da gelecegi yok. 72 saati gecti... Soylenenlerin aynisini yaptim ve daha once olusturulmus ozel URL yoktu kanalda.

[MENTION=377]aysun06[/MENTION] Siz bu yontemi teyit ettiniz mi herhangi bir alt kanaliniz da?

eee bu admin % 100 diyordu

Kısacası kandırıldık.Demekki bu yöntemi denememiş, herhangi bir hesabında uygulamamış.Hem özel url oluşturulmuş hemde oluşturulmamış hesaplarımda denedim.Toplamda 3,5 gün geçti ama hiçbirşey olmadı.

Vay be göz göre göre kandırıldık cidden yazıklar olsun. Forum yöneticilerininde hiç bir tanesinin gıkı çıkmıyor.

Sonuc olarak alt kanallar para kazanmaya acilmiyor , alt kanalla calismayin arkadaslar.

Bilgiyi alırken ohh süpersin, muhteşemsin sen cansın. Ama bilgiyi aldıktan sonra kandırıldık, yazıklar olsun.. Aslında size müstahak parayla satmakya neyse.

Kusura bakmayın konu dışı oldu biraz ama insanların %180 Derece dönmesine sessiz kalmak içim el vermedi..

İşe yarasın yaramasın sonuçta sizinle paylaşılmış birşey, size yardımcı olmaya çalışılmış birşey var ortada.. Keyfinden bir insan sizi neden kandırsın?

Bilgiyi alırken ohh süpersin, muhteşemsin sen cansın. Ama bilgiyi aldıktan sonra kandırıldık, yazıklar olsun.. Aslında size müstahak parayla satmakya neyse.

Kusura bakmayın konu dışı oldu biraz ama insanların %180 Derece dönmesine sessiz kalmak içim el vermedi..

İşe yarasın yaramasın sonuçta sizinle paylaşılmış birşey, size yardımcı olmaya çalışılmış birşey var ortada.. Keyfinden bir insan sizi neden kandırsın?

Sen ne saçmalıyosun arkadaşım? Kimse paylaşım yapan arkadaşa birşey demedi zaten.Laflarına az dikkat et.
Bizim kandırıldık dememizin sebebi bu bilgi paylaşılmadan önce forumda parayla satıldı ve satın aldık.O yüzden kandırıldık dedik.

afedersiniz hocam bişi sorcam 1 tane telifim var sildim videoyu 1 sne oldu bunları yapsam açılır mı?

Sen ne saçmalıyosun arkadaşım? Kimse paylaşım yapan arkadaşa birşey demedi zaten.Laflarına az dikkat et.
Bizim kandırıldık dememizin sebebi bu bilgi paylaşılmadan önce forumda parayla satıldı ve satın aldık.O yüzden kandırıldık dedik.

Ne atarlanıyorsun arkadaşım? Sizde laflarınıza dikkat edin lütfen.. Nereden bilebilirim sizin ebookdan dolayı kandırıldığınızı? Mesajınızda belirtin o zaman, önceki sayfalarda yazılan mesajların hepsi yanlış anlamaya müsait mesajlar bende yanlış anlamışım demek ki. Özür dilerim!

Konu kilitlensin bence daha fazla üstlere çıkıp insanların gururuyla oynamasın.

Arkadaşlar bu taktik ile yaptım 2 kanalım açıldı diğerleri açılmadı bilginiz ola.

Saat 11:32 'de bir kanalım yüzünden 17 kanal para kazanma kapatıldı. O kanalı da dün bağlamıştım

Konu kilitlensin bence daha fazla üstlere çıkıp insanların gururuyla oynamasın.

ustadin yazamadi senimi gonderdi

---------- Mesaj saat 14:00:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:58:26 civarında gönderildi. ----------

Saat 11:32 'de bir kanalım yüzünden 17 kanal para kazanma kapatıldı. O kanalı da dün bağlamıştım

ustadim ayin 1 ile 7 si arasi kanal baglamayin tecrube ile sabittir
ayin son iki gunude bagli kanallara video atmayin yine tecrube ile sabiiytir

---------- Mesaj saat 14:03:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:14 civarında gönderildi. ----------

Kısacası kandırıldık.Demekki bu yöntemi denememiş, herhangi bir hesabında uygulamamış.Hem özel url oluşturulmuş hemde oluşturulmamış hesaplarımda denedim.Toplamda 3,5 gün geçti ama hiçbirşey olmadı.

ustadim kitapta yazan teknik calisir mi bilmem ama bu teknik calisiyo konuyu okursaniz acan olmus

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri