peki bu apra transferleri ne kadar zamanda hesaplar arası gezer ? 1 saat 10 saat ? btc den atıyorum ploni e sitesine gödermek vb. zaman aralıkları nedir?
Klasgame den BTC alıp göndermiştim poloniexe, 10 dakikada geçti.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki bu apra transferleri ne kadar zamanda hesaplar arası gezer ? 1 saat 10 saat ? btc den atıyorum ploni e sitesine gödermek vb. zaman aralıkları nedir?
yaw ben varken başka yerden btc alınırmı
bi pm skype uzağınızdayım altcoin borsası hem çok zevkli hem oynamayı bildiğin zaman çok kar lı bi iş
yt den ümidi kestim buraya geçtim 12k ile girdim 5k kardayım hadi bakalım hayırlısı artık![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir bana bakıpda dalmayın kuyuya bi daha çıkamazsanız sorumluluk kabul etmem...
alıcaksanız imzamda konu linkim var buyrun kapımız ytpara ailesine açıktır.
---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------
Dijital Para : Bitcoin Alıp Altcoin'lere Dönüştürme
buda size yardımcı olacaktır ama koinimden almayın benden alın
koinimden alabilmeniz için kimlik falan gönderip onay beklemeniz lazım ben 1 hafta bekledim şahsen.
Arkadaşlar önereceğiniz site var mı litecoin ethereum ve btc yatırım yapacağım hepsini tek sitede tutup sorunsuz alışveriş yapabileceğim site var mı
Bozdurmak istediğimde tl olarak çekebiliyor muyum direk ?
Yarın bi bin tl üç parayada yatırım yapacağımda
Bozdurmak istediğimde tl olarak çekebiliyor muyum direk ?
Yarın bi bin tl üç parayada yatırım yapacağımda
bozdurmak için paribu ya btc olarak gönderirsin,paribu dan bankana çekersin
Sanırım öncem btc alıp btcyi aktarıp diğer coinleri alacağız dimi?
Ona göre akşam yazılımda bi çözümleme yapıp farklı oranlarda bi bin tl yatırayım diyorum sizlerin önerisi nedir ?
bütün coinler btc ile alınıyor.
Yatırım konusunda ben biraz şansa oynuyorum.5 btc ile girdim şuan 7 btc oldu.
Birden artış gösteren coinleri alıyorum 21 den litcoin aldım 30 dolar oldu.
Şuan steller çok fazla artışta.
bu siteye eskiden kalma btc mi ilettim. Karambole bişe aldım test amaçlı. şimdi bundan kardamıyım ? değilmiyim ? anlık görme şansım varmı ilgili siteden ? aldım ama durum nedir nasıl görebilirim.
Hocam bu kazanc ne kadar zamanda oluştu? 2 btc kazanc altcoinlerden gelen kazancmı ?
bu siteye eskiden kalma btc mi ilettim. Karambole bişe aldım test amaçlı. şimdi bundan kardamıyım ? değilmiyim ? anlık görme şansım varmı ilgili siteden ? aldım ama durum nedir nasıl görebilirim.
Yanlisin var site almiyor , site sadece bu ise aracilik ederek aradan kendi komisyonunu aliyor.
Hocam tabi ki komisyon alıyor ben açık artırma v.s yok onu demek istedim.Siteden alım satım yerlerini gösterdim.
Arkadaşlar bu arada ripple 15 cent çıktı alan arkadaşlar alsınlar ama uzun vadeli düşünsünler daha önce mesajlarımda söyledim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.