Altcoin Nasıl Alınır? [Video]

yaw ben varken başka yerden btc alınırmı :)
bi pm skype uzağınızdayım altcoin borsası hem çok zevkli hem oynamayı bildiğin zaman çok kar lı bi iş :)

yt den ümidi kestim buraya geçtim 12k ile girdim 5k kardayım hadi bakalım hayırlısı artık :)

Yatırım Tavsiyesi Değildir bana bakıpda dalmayın kuyuya bi daha çıkamazsanız sorumluluk kabul etmem...

alıcaksanız imzamda konu linkim var buyrun kapımız ytpara ailesine açıktır.

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

Dijital Para : Bitcoin Alıp Altcoin'lere Dönüştürme

buda size yardımcı olacaktır ama koinimden almayın benden alın :p
koinimden alabilmeniz için kimlik falan gönderip onay beklemeniz lazım ben 1 hafta bekledim şahsen.

sizi çok bekletmişler hocam ben 1 günde hallettim

Arkadaşlar önereceğiniz site var mı litecoin ethereum ve btc yatırım yapacağım hepsini tek sitede tutup sorunsuz alışveriş yapabileceğim site var mı

bozdurmak için paribu ya btc olarak gönderirsin,paribu dan bankana çekersin

Sanırım öncem btc alıp btcyi aktarıp diğer coinleri alacağız dimi?
Ona göre akşam yazılımda bi çözümleme yapıp farklı oranlarda bi bin tl yatırayım diyorum sizlerin önerisi nedir ?

Sanırım öncem btc alıp btcyi aktarıp diğer coinleri alacağız dimi?
Ona göre akşam yazılımda bi çözümleme yapıp farklı oranlarda bi bin tl yatırayım diyorum sizlerin önerisi nedir ?

bütün coinler btc ile alınıyor.
Yatırım konusunda ben biraz şansa oynuyorum.5 btc ile girdim şuan 7 btc oldu.
Birden artış gösteren coinleri alıyorum 21 den litcoin aldım 30 dolar oldu.
Şuan steller çok fazla artışta.

sadece 5 gün önce str altcoinini alan şuan verdiği parayı altıya katladı bunun gibi örnekler çok durup durup fırlıyolar bende ha düşcek ha düşcek derken treni kaçırıyorum önceki tecrübesizliklerimden çok kaybettim ama toparlıyorum ufak ufak

Hayır hocam orda alıcıda site satıcıda site elinizde coin varsa isterseniz satarsınız isterseniz alırsınız açık artırma diye birşey yok.Döviz alıp satım siteleri var öle düşünün.

Yanlisin var site almiyor , site sadece bu ise aracilik ederek aradan kendi komisyonunu aliyor.

bütün coinler btc ile alınıyor.
Yatırım konusunda ben biraz şansa oynuyorum.5 btc ile girdim şuan 7 btc oldu.
Birden artış gösteren coinleri alıyorum 21 den litcoin aldım 30 dolar oldu.
Şuan steller çok fazla artışta.

Hocam bu kazanc ne kadar zamanda oluştu? 2 btc kazanc altcoinlerden gelen kazancmı ?

bu siteye eskiden kalma btc mi ilettim. Karambole bişe aldım test amaçlı. şimdi bundan kardamıyım ? değilmiyim ? anlık görme şansım varmı ilgili siteden ? aldım ama durum nedir nasıl görebilirim.

R05PE7.png

p0QWvr.png

3 farklı coine 1 saat önce yatırım yaptım son durum :)

Yanlisin var site almiyor , site sadece bu ise aracilik ederek aradan kendi komisyonunu aliyor.

Hocam tabi ki komisyon alıyor ben açık artırma v.s yok onu demek istedim.Siteden alım satım yerlerini gösterdim.

Arkadaşlar bu arada ripple 15 cent çıktı alan arkadaşlar alsınlar ama uzun vadeli düşünsünler daha önce mesajlarımda söyledim

arkadaşlar bende sistem dahil olacağım 2-3 k yatırım için 3 - 6 gibi bir yatırım planlıyorum
ne almamı önerirsiniz ?
işin ustaları cevap versin lütfen batmayalım :)

Hocam tabi ki komisyon alıyor ben açık artırma v.s yok onu demek istedim.Siteden alım satım yerlerini gösterdim.

Arkadaşlar bu arada ripple 15 cent çıktı alan arkadaşlar alsınlar ama uzun vadeli düşünsünler daha önce mesajlarımda söyledim

şuan için stellar revaşta bu gece bile iyi kar getirdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri