Ankarada Patlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayın yasağı geldi sıra sosyal ağlarda...

facebook yavaşladı yine. ellerinden sosyal ağları kapatmaktan başka birşey gelmiyor. allah yardımcıları olsun

Siyaset yapacağınıza yaralılarımıza vatamıza dua edin, Allah'ım sen yaralarımıza acil şifalar ver yarabbim. Vatanımızı koru ve yücel. Amin..

Allah belalarını versin söyleyecek çok şey varda işte hepsi boşuna bir ülkenin başkentinde bombalar patlıyorsa ve siviller ölüyorsa o ülkede çok ciddi sorunlar var demektir.

SURDA BİZİM CİZREDE BİZİM YÜKSEOVADA BİZİM pkk HAİNLERİ ORAYA GÖMECEZ !

https://www.youtube.com/watch?v=VHUSdfSNCEU
maxresdefault.jpg

karayılan,Salih Müslim ve duran kalkan'ın kafası almalı

Daha 1 gun once 9 orgut Turkiye'ye karşı birleşmiş ve savaş ilan etmişti. Turkiye bu saldırı ve şubattaki saldırıya buna cevap olarak karayılan ve duran kalkan'ın kafası almalı. Hatta YPG lideri Salih Müslim 'unde kafası alınmalı .

Terörist Duran Kalkan 9 örgüt birleşince slogan attırdı

Ölen vatandaşlarımıza rahmet, yaralananlara şifalar diliyorum.
denilecek çok şey var ama allah sonumuzu hayır etsin diyelim.

ampule oy verip ona bu gazı verip ortadoğu bataklığına sürüklemesine vesile olan kim varsa hakkım ona haram olsun.

alın istikrarınızı bi tarafınıza sokun

Ülkenin istihbaratı iyi işlemiyor.Daha kaç patlama olması gerek.Adam akıllı bir önlem alınmıyor mu?Bu kadar insan gencecik yaşta ölüyor.Yazık...

Suriyeli birisi şöyle demişti;Ülkemizde ara sıra bombalar patlıyordu,aldırış etmiyorduk Ta ki uçaklar evimize bomba yağdırana kadar. Biz Suriye gibi olmayız dedikçe Suriye, Irak gibi oluyoruz. Ne hale geldik

Yeryüzündeki en akıllı canlı biziz diyoruz ama en salağıda biziz.Ölen yaralanan var mı bilmiyorum bakmayacağım artık dayanamıyorum Allah yakınlarına sabır versin

Allah ölenlere rahmet eylesin.. Amerikan büyükelçiliği vatandaşlarını 2 gün önce uyarırken mit ne yapıyordu acaba ?? Birileri istikrar istikrar diye yırtınıyordu anladık ki istikrar dedikleri her ay ülkenin başkentinde bomba patlamasıymış milyonlarca suriyeli arasından sıvışan teröristlermiş..

Siyasetse siyaset bombanın patladığı yer ankaranın merkezi benim ailemin çoğu zaman geçtiği dolmuşa bindiği çalıştığı yer paranoyaklaştırdılar manyağa çevirdiler herkesi bizler Büyük Türkiye diye dolaşırken birileri ülkeyi Pakistan'a çevirmeye çalışıyorlar..Ama bilmedikleri bir şey var bu ülkenin vatandaşı kolay kolay sinmez.. Kim bilir kimlerin evine ateş düştü yine..Allah yardımcıları olsun

Tıpdil sınavı için cuma akşam gidip bugün sabah döndüm Ankaradan. Dün de Kızılay civarında bulundum. Belki biz oradayken de olabilirdi. Uzakta olunca insan biraz üzülüp unutuyor, ama böyle olunca daha derinden hissediliyor. Allah devletimizi ve milletimizi korusun. En kısa zamanda şu terör belasını defetmeyi nasip etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri