Ankarada Patlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar dogru bilmiyorum facede paylasilmis

Güven hastanesi 3 yaralı, numune hastanesi 43 yaralı, ibni sina 32 yaralı, gazi hast 44 yaralı, Hacettepe 31 yaralı, dışkapı 30 yaralı, 112 tarafından tespit edilen ve vücut bütünlüğü olan ceset sayısı 138

10 tane araç patlamış taa keçiörenden duyanlar olmuş ve hastanelerde diğer patlamalardan daha fazla bir kalabalık varmış tepkiden korktuklarından dolayı saklıyorlar..:(

patlama sonrası fotoları gördüm çok kötü. pazar günü seçilmesi, metro çıkışına yakın olması ve direk sivillerin hedef alınması örgütün nekadar hayvanlaştığını ve strateji değiştirdiğini gösteriyor. 11 eylül sendromunun benzerini yaşatmaya çalışıyor ********ler. avmler,metrolar, kalabalık caddeler nasıl denetlenecek istihbaratı alınacak gerçekten çok zor. okadar istihbarat alabilsek zaten karayılanı bulur öldürürüz.

Son düzenleme:
patlama sonrası fotoları gördüm çok kötü. pazar günü seçilmesi, metro çıkışına yakın olması ve direk sivillerin hedef alınması örgütün nekadar hayvanlaştığını gösteriyor. 11 eylül sendromunun benzerini yaşatmaya çalışıyor ********ler. avmler,metrolar, kalabalık caddeler nasıl denetlenecek istihbaratı alınacak gerçekten çok zor. okadar istihbarat alabilsek zaten karayılanı bulur öldürürüz.

istedikten sonra bulunmayacak kişi yoktur, çıkar ilişkisi vardır.
2.dünya savaşından sonra daha yeni kurulmuş olan israil devletinin nazi subaylarını nasıl avladığını hepimiz az çok biliyoruz.
Yeter ki gerçekten istesin bir devlet.

ABD Büyükelcılıgının uyarısı haber yapıldı arkadaslar siz duymamıssınız ayrıca uyarıda Bahcelıevlerdekı lojmanlara yonelık teror saldırısı olabılecegı soylendı.

Güldürme hocam dünya basını diye bir şey olmasa inanıcaz..Adamların ülkesinde 100 kişi öldü 3 ay olağanüstü hal ilan etti sınırlarını kapattılar..

Sen olayı nerden anlıyorsunki asıl ben sana gülüyorum sonuçta orada da böyle şeyler oluyor diyorum ve oluyorda, onların önlem yöntemi farklı bizim liderlerinki farklı tabiki.. Aynısını yapsınlar bu sefer sol görüş ve hükümet karşıtı görüşler emin ol Diktatör diye kampanya başlatıcaklardır.

istedikten sonra bulunmayacak kişi yoktur, çıkar ilişkisi vardır.
2.dünya savaşından sonra daha yeni kurulmuş olan israil devletinin nazi subaylarını nasıl avladığını hepimiz az çok biliyoruz.
Yeter ki gerçekten istesin bir devlet.

Hocam avlamayı geç adamlar dünya ile dalga geçip belgeselini yaptı nazi avcıları diye.Yeterki istek olsun güç olsun...

Cc46morWIAEKhg6.jpg

cok enteresandır ki Erdogan 18 Şubat'ta Azerbaycana gidecekti 17sinde patlattılar sonrasında daha yeni 15 Martta gideceği acıklandı yine patlattılar

Bu ülkede yaşamak ölmekten daha zor

Sent from my iPhone using Tapatalk

lan dalga geçiyorlar sanki ya vallahi dellenmemek elde değil!!!!!!!
bomba patlıyor yayın yasağı geliyor facebook twitter engelleniyor 1 hafta sonra hiç birşey olmamış gibi yaşıyor herkes.
suç baştakilerde değil bu millette suç
bomba patlıyor ulan o kadar kişi ölüyor
neymiş şehitler ölmez vatan bölünmez neymiş istiklal marşı
1 hafta sonra karı kız peşinde koşmaya devam...

Allah milletimize ve devletimize güç versin. Teröristlere ve içimizdeki terör sevicilerine de bela versin

Şehit haberleri 10-15 gelmediginde haber bile yapılmaz duruma geldi. Şimdi bu patlamalarda gündem yapmaya çalışılıyo malesef böyle ölenlere Allah rahmet eylesin..

suriyeden beter olacaz dedigimde bana gülüyolardı suriye şuan 3e bölünmüş durumda türkiyede 8-10 bölünür heralde (böyle giderse!!)

bu patlamada vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum ailelerine sabır diliyorum sebep olan herkezinde Allah kabru perişan eylesin inşallah suriye gibi olmayız

Kusura bakma ama olanların bu hükümet ile alakası yok, Dünya bir çıkmaza gidiyor heryerde böyle eylemler oluyor bu Paris olsun yada Ankara olsun benim gördüğüm bu..
Hükümetle bir alkası yokmu
Arkadaş barış süreci diyen hükümetti sonra ne olduysa vazgeçtiler daeş`le ne gibi ilişkiler var bilinmiyor antepde durmadan roketler füzeler düşüyor daeş`in pkk`yı bitircegine inanıp başka bir terör örgütünü ülkeye bel ettik 1 terör örgütü yetmiyormus gibi terör örgütü sayımız 2 oldu.. Ülkede kürt türk düşmanlığı körüklendi daha dün 6 tane kız sevgilisini ayarttı diye yalovada bir kızı dövüp anlına rujla T.C yazıp eline bayrak tutuşturdular olayı eniyet bir arastırıyorki kızlar aynı evde kalmış iki arkadaş çıkıyor sevgili yuzunden çıkan kavgaya kürt ütrk muhabbeti ekleniyor. Ülkece kafayı yedik arkadaş
ya barış sürecini hiç başltmıycaktın yada sonuna kadar götücektin

Allah ölenlere rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar versin. Bunların da üstesinde geliriz elbet. Allah devletimize zeval vermesin.

GÜLERMİSİN AĞLARMISIN.....

Ankara'da bulunan Amerikan vatandaşları:
Ankara'nın Bahçelievler bölgesinde bulunan hükumet binalarına yönelik bir terör saldırısı yapılacağına dair iddialar bulunduğunu, Amerikan vatandaşlarına bildiriyoruz. Amerikan vatandaşları, bölgeden uzak durmalıdır.
Amerikan vatandaşlarına; kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmelerini, etraflarındakilere ve yerel olaylara dikkat etmelerini, yerel haber istasyonlarını izlemelerini ve bölge yetkililerinin talimatlarına uymalarını tavsiye ederiz.

57YPEq.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri