Anket: Quiz Kanal Satışı Yasaklansın?

Quiz Satışları Yasaklansın mı?

• Evet, quiz kanal satışları yasaklansın.

Oy: 220 86,3%
  • Hayır, quiz kanal satışları yasaklanmasın.

Oy: 35 13,7%

• Kullanılan toplam oy
    255
Kaç ay önce açtık bu konuyu herkes evet evet evet diyor icraat yok.

Nese arkadaşlar,

oylar hep yasaklanmasın tarafına gidiyor. Anlıyorum ki, bu ay olanı gelecek ay daha fazlasıyla yaşayacağız.

Ben emindim ki forumda quiz kanalın satışının yasaklanması %20 quize kanal girişini her türlü rahatlatacaktı. Fakat bu %20 açılan kanallar bize kapanma olarak %50 olarak geri dönecektir.

Herkesin fikrine saygı duyuyorum.

Benim tertemiz açtığım kanal 1 2 ay gidecekken arkadaş videoyapa attıp ertesi gün bottan Spam dan kapattırıyorsa buna önlem alması gerekn quiz satıcı değil bu hesabı bi kanal için yazdım binlerce kanalın anında kapanması çöp etmiyormu
Vede yönetim kararlarıyla hareket edilerek yapılan istişare ile kanal satışları yapılmıştır illegal mış gibi algı yaratılmasına artık gerek yok yasaklanırsada yasaklansın sonrası diğer quize çöpe çeviren sistemler yasaklansın
Herkese saygılarımla son yazıdır.

Son düzenleme:
Quiz dahil tüm partnerlerin satışı yasaklanmalı
Aramızdan biri sözcü seçilip quizle direkt irtibat kurup şu taleplerde bulunmalı

1 boş kanallar atılsın
2 ağır şartlar getiririlsin

Botlara gelince botların yasaklanmasına karşıyım bot yasaklanırsa vdslerde tartışılır ozaman ancak kesinlikle video yükleme kanal bağlama kısıtlaması getirilmeli bot sahipleri tarafından

Zamaninda yuzde 87 oy almamiza ragmen yonetim pasif kaldi yuzde 90 yuzde 100 oyda ciksa yasaklamicaktir. Bencillik sonunuz olucak. Adam ben boyle kazaniyorum videodan kazanamiyorum banane satilsin diye yazan vardi bana isim hatirlamiyorum simdi.
Bu saatten sonra yasaklansada quiz bos yasaklanmasada quiz bos.
Satmaya devam edin 2 liraya mal edip 10 12 7 yonetim kac derse.
2 kurus kazancaz diye 10 kurustan olucaksiniz oldunuzda.
Partnerler bitince adsense satarsiniz o bitince ne satcaksiniz merak ediyorum

Hakkımızda hayırlısı du bakalım ne olacak şurda güzel bi iş bulduk derken ondanda olacaz heralde oyle gorunuyor...

Biz quizin %20 sini bile olusturmuyoruz. Bu isin krali vietnamlilar. Siz engelleseniz ne olacak. Is vietnamlilarda bitiyo

[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION], bakın göreceksiniz quiz öyle kurallar getirecek ki alımlarda kimse kanal falan sataması bir yana sürümden kazanma devri de kapanacak. quiz le birlikte leş spam dönemi kapandı :)

Kapanani odemeyen partnere yanlis anlamayi kimse zaten o paralari vermez, 10 tl spam yapilacak ve potansiyel geliri yuksek ihtimalle 0 olacak kanal icin yuksek mebla. Bu zamana kadar kapanani odedi 10 tl goze batmiyordu..

Alacak adam burdan almaz skype dan r10 dan satin alir yine alir, napicaz adamlarin internetini mi kesicez. Ben yasaklansin diye oy kullandim cunku satin almiyorum beni ilgilendirmiyor. Ne kadar az insan kisisel olarak bana o kadar fazla avantaj yani.

Ancak su bir gercek ki quiz neden kendini bu kadar kullandiriyor bu sorgulamak lazim. Yapsin bakalim buyuk firmalar gibi sartlar, kimse zaten giremez kolay kolay. Onlarin da isine geliyor, bizimde isimize geliyor, saticilarinda isine geliyor

Bot sahibide değilim ortağıda değilim ama bazı yorumları okuyunca insan gerçekten yazmadan edemiyor. Spamın kralını yapıp ekipçe kullanmadıkları bot kalmayan şahıslar farklı imkanlar elde edince botlarda yasaklansın diyince ki yasaklanıyorsa yasaklansın çok derdinde değilim ama hakikaten şaşırmamak elde değil. şu para nelere kadir be :D

Aynı gemideyiz. Dikkatli olmaz isek , gemi su almaya başladı mı herkes bundan zarar görecektir (hoş gemi su almaya başladı bile ). Bot satan, vds satan, kanal satan, quiz kanal satan,mnc sahipleri, mnc bayiileri,render programı satan...forum sahipleri...daha yazmadığım onlarca kişi bundan zarar görecek...Bence hiç bir şey yasaklanmamalı, yt yi çöplüğe çevirmemek adına satışlara ağır şartlar getirilmeli.

Quiz satışı yasaklansın konusu bot yasaklansına dönmemeli gereksiz tartışmayın. Konu gereksiz bir şekilde quiz satışı yasaklanmadan kapatılacak yoksa. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne öneride bulunduk yükleme limitleri ve saçma spam yapanlarla ilgili o da olumlu baktı ve gerekeni yapacağını söyledi. Quiz satışı yasaklansın ve bir adım atalım. Ya da nasıl olacaksa kontrol altına alınsın.

Ben 3 yıldır bot satışı yapabiliyorsam, demekki 3 yıldır bot ile çalışanlar kazanıyordur. Bot satışını tabiki bir başkası açar konusunu açar ve kapattırmaya çalışabilir. Fakat kapanacağını hiç sanmam çünkü bot ile kazananların bölümü forum içinde oldukça fazla.

katılmıyorum sana hocam bilirsin senin botu kullanırım arada hızdan şikayet etsemde kapananları gördüğümde botla alakası yok sizden ötürü bottan olsa benimkilerde kapanır derim quiz satıcıları satış yapmazsa daha az kanal sokulur quize diyorsunda hocam vds ile 1 saatte atıyorum 2 kanal yapılıyorsa yada manuelde senin botta 5 kanal yapılıyor o zaman senin botta yoğunluk yapıyor onuda engelleyelim bence asıl sıkıntı temizlik vs yapmadan kanallara bodoslama giren forum üyelerinde

adamlar günde benim 2 yılda attığım video sayısından fazla video atıyorsa suç botta değil botu bu şekilde kullananlardadır.

Arkadaşlar vurun kırbacı vurun kırbacı hiç acımayın vurun satıcıların sırtına hunharca parçalayın bizi...

zamanında quiz her şartta kanallarımızın ödmesi yaparken quiz can - quiz baba - quiz süper diyenle şimdi hepiniz satış yasaklandsın diye oy kullandınız...tabi siz bilrisiniz....

FAKAT QUİZ SATIŞI KAPANIRSA BU FORUMDA TÜM BOTLARINDA SATIŞIDA YASAKLANMALIDIR.....

bir kişi günde 5-10 quiz kanal yapsa hiç bişi olmaz ama herkes hunharca botlarla günde 100-200 kanala video yüklüyolar.....

BU GEMİDE SADECE QUİZ SATANLAR DEĞİL - BOT SATANLARDA VAR....BU GEMİ BATACAKSA BOT SATANLARDA BATACAK ...BAŞKA Bİ TEKLİF OLAMAZ....

AKSİ HALDE KARGAŞA ÇIKAR !!!! [MENTION=9224]mNote[/MENTION] @ıncubus [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

2 ay önce bu tarz bir konu açtım millet isyan etti bana ee milletin aklı başına geldi sütten ağzı yandı neredeyse herkes evet demiş..

Arkadaşlar vurun kırbacı vurun kırbacı hiç acımayın vurun satıcıların sırtına hunharca parçalayın bizi...

zamanında quiz her şartta kanallarımızın ödmesi yaparken quiz can - quiz baba - quiz süper diyenle şimdi hepiniz satış yasaklandsın diye oy kullandınız...tabi siz bilrisiniz....

FAKAT QUİZ SATIŞI KAPANIRSA BU FORUMDA TÜM BOTLARINDA SATIŞIDA YASAKLANMALIDIR.....

bir kişi günde 5-10 quiz kanal yapsa hiç bişi olmaz ama herkes hunharca botlarla günde 100-200 kanala video yüklüyolar.....

BU GEMİDE SADECE QUİZ SATANLAR DEĞİL - BOT SATANLARDA VAR....BU GEMİ BATACAKSA BOT SATANLARDA BATACAK ...BAŞKA Bİ TEKLİF OLAMAZ....

AKSİ HALDE KARGAŞA ÇIKAR !!!! [MENTION=9224]mNote[/MENTION] @ıncubus [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
aç bir konu hocam sen de botta yasaklansın diye sonucu görelim.

aç bir konu hocam sen de botta yasaklansın diye sonucu görelim.

yok hüseyin kardeş gerek yok ona merak etme....ne demek satış yasaklansın...almayan almasın kardşeim ama ben halen hergün düzenli quiz kanal yapıyorum ve hiç bişşi yok çok şükür.....

bu forumda herkez ekmeğinni peşinde...

Ekmeğinin peşindeymiş herkes. Bırakın satışı 1 tlden satılsın kanallar. Quiz komple elden gitsin o zaman ekmek parasını görelim.

Burda 3-5 kişi ekmek yiyecek diye 200 300 kişi ekmeğinden olamaz yok öyle bir olay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri