ANKET: Ytpara.com Parali Uyelik Sistemi...

Parali Uyelik Olsun Mu ?

• EVET Olsun.

Oy: 0 0,0%
  • HAYIR Olmasin.

• Kararsizim..

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplanacak paraların hayır kurumuna dağıtılması konusunda forumun sanırım %100 e yakını memnun.

Benim de işte burada çekincem var. Hayır işi böyle bir şey değildir. Burada karşılıklı bir hizmet alım satımı söz konusu. Bir forum açılmış ve bu forum aracılığıyla bir çok kişi güzel gelirler elde ediyor. Farklı seviyelerde bir üyelik ücreti ödenmesi hele ki bu platforma yeni katılacak kişilerden bu tür bir bedel ödemelerinin beklenmesi çok normal.
Bu alınan bedellerin kaydadeğer bir kısmı ile forum üyelerine sağlanan hizmetler çeşitlendirilebilir, forumun idaresi ile ilgili olarak ücretli çalışan moderatör bulundurulabilir vs.
Ayrıca, forum sahibinin gelirin bir kısmını veya çok zenginse :) hepsini bağışlaması bence gerçekten çok farklı bir konu. Üyelerin bağış yapılıyorsa bunu desteklemeleri ama bağış yapılmayacaksa karşı çıkmalarını da anlamak zor.

Benim düşüncem ticari şartlar içinde konu değerlendirilmeli; bizim insanımız çok farklı hele ki Serkan kardeşimizin insanoğluinsan oluşuna kimse itiraz etmez; ama bence bu mesele kesinlikle ticari bir bakış açısı ile değerlendirilip forumun geleceği düşünülmeli.

Ne yurtdışında ne yurtiçinde bu tür bir düşünce ile işlerin yürütüldüğü bir forum görmedim. Tabii ki Muslera farkı olacaktır, eleştirmemin nedeni kesinlikle kötü bir şey yapıldığı şeklinde değil; ben daha iyi olmasını istiyorum ve hakkaniyetin iki yönlü olması gerektiğini ve sürekli olması gerektiğini düşünüyorum. Her zaman için türk insanının bu işten dünya çapında kazanç elde etmesine imkan verecek bir platform olarak forumun gelişmesinden yanayım.
Bence burada toplanan paranın hepsinin bağışlanacak olması değil; yaratılacak fon ile forum için ne gibi hizmetlerin üyeler tarafından beklendiği konuşulmalıydı.

Bunları, 15 yıllık her kademede geçerli bir forum tecrübesi olan kişi olarak söylüyorum...

Saygılar...

sence bunun tek yolu mılletten para almakmı sana şöyle bir örnek verıyım yası 20+ olan ınsanlardan daha cok 10-20 yaş arasi insanların ınternete yatırdıgı paranın haddı hesabı yok.

+20 Yaş Grubu : bir Oyuna 100TL yatıyorsa
10-20 Yaş Grubu : 400 TL yatırıyor
Ben Bunu Yıllardır Oynadıgım Onlıne Oyunlardan Sitelerden Çeşitli Platformlardan Elde ettiğim sonucu soyluyorum o yuzden emın olun bu site paralı olsa bile kaba tabirle "Velet" lerden kurtulamazsınız.O Çocuk Eğer burdan Birşey Öğrenebilecegını dusunuyosa ne yapar eder o parayı ailesınden kopartır gizli gizli telefondan para atar birşey yapar yanı cok gordum böylelerini.

Dostum burda kimsenin derdi para değil farkında değilsin galiba ? 18 yaşından küçük kişiler üyelik parası bulamıyorsa ben karsılayacağım sıkıntı yapmana gerek yok bu kadar. Velet diyorsun ama onlarında kazanmaya ihtiyacı vardır belki nerden biliyorsun ? Hem üyelik açık olunca tabir ettiğin "velet" dolmayacakta paralı olunca mı dolacak :)

Boyle bir durum icin daha onceleri tecrube yasamis dostlarimizda oldugu icin zaten baslatmis olsak dahi bu sistemi gereken herseyin tedbiri kurali kaidesi uygulanir bu yonde sorunumuz olmaz olamazda kim ne yaparsa yapsin.O yonde sorun yok onemli olan burda su anki fikir ve farkli fikirleri sunarak bizlere daha genis ve daha iyi seyleri ortaya cikarmamizda on ayak olmaniz arkadaslar.

---------- Mesaj saat 17:05:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:03:36 civarında gönderildi. ----------

Bi duzeltme yapalim,Parali uyelik olsa dahi ,kurusu dahi benim cebime girmeyecek yanlis anlasilmasin ilk mesaji iyi okuyalim.Aman diyim :)

Yok abi konuda çok açıkça belirtmişsin zaten.Arkadaş forum paralı olursa yöneticiler ücretsiz program,ebook taktik felan paylaşsın demiş.Ona hitaben senin konularını örnek verdim.Ayrıca [MENTION=725]yumi[/MENTION] arkadaşımızında ücretsiz Taktik paylaştığı konusu ve videosu vardı.Moderatör ve yöneticilerin dışında çoğu kişi nasıl kazandığını bi şekilde açıklıyor tam olarak anlatmasada bir yerinden çıtlatıyor.İşin kısası bu forumda zaten ücretsiz faydalanabileceğimiz bi ton bilgi var.

Dostum burda kimsenin derdi para değil farkında değilsin galiba ? 18 yaşından küçük kişiler üyelik parası bulamıyorsa ben karsılayacağım sıkıntı yapmana gerek yok bu kadar. Velet diyorsun ama onlarında kazanmaya ihtiyacı vardır belki nerden biliyorsun ? Hem üyelik açık olunca tabir ettiğin "velet" dolmayacakta paralı olunca mı dolacak :)

bende bunu anlatmanın derdındeyım kımsenın derdı para degılse bağış yapmaksa parası olan gıtsın bağış yapsın forumu ucretlı yapmaya ne gerek var

"genç -acemi arkadaşımızın araştırmadan konu açıyor vb işler yaparak kaliteyi düşürüyor,"

diyo arkadas bu ne demek her önune gelen uye olmasın kalıte artsın demeye getiriyo lafı bende ona ıstınaden yazdım veletlerın forumda olması olmaması benı baglamıyor kımse anasının karnından bu youtube taktıgını bılerek dogmuyor herkez birşeyler öğrenme pesınde ,acılan konulara cevap yazmassın olur bıter baktın devamlı guncellıyo konuyu, forumdan uzaklastır bıttı gıttı.

yanı 4-5 kişi gereksiz konu acıyor diye + belirtilen kurumlara bağış yapılsın dıye forumu paralı yapmak bana çok tezat geliyo.
belki baska maddelerde vardır ama bu 2 sini nıye belırttım cunku herkezın bu konudakı yorumları bu 2 seçeneğe dayalı.
1 kısım tutturmuş bi bağıştır gidiyo
Diğer 1 kısımda tturmus bılen bılmeyen konu acıyo diye.
Aslında o Bılen bılmeyen konu acıyo dıyenleri uzaklastırmak lazım forumdan.

Toplanacak paraların hayır kurumuna dağıtılması konusunda forumun sanırım %100 e yakını memnun.

Benim de işte burada çekincem var. Hayır işi böyle bir şey değildir. Burada karşılıklı bir hizmet alım satımı söz konusu. Bir forum açılmış ve bu forum aracılığıyla bir çok kişi güzel gelirler elde ediyor. Farklı seviyelerde bir üyelik ücreti ödenmesi hele ki bu platforma yeni katılacak kişilerden bu tür bir bedel ödemelerinin beklenmesi çok normal.
Bu alınan bedellerin kaydadeğer bir kısmı ile forum üyelerine sağlanan hizmetler çeşitlendirilebilir, forumun idaresi ile ilgili olarak ücretli çalışan moderatör bulundurulabilir vs.
Ayrıca, forum sahibinin gelirin bir kısmını veya çok zenginse :) hepsini bağışlaması bence gerçekten çok farklı bir konu. Üyelerin bağış yapılıyorsa bunu desteklemeleri ama bağış yapılmayacaksa karşı çıkmalarını da anlamak zor.

Benim düşüncem ticari şartlar içinde konu değerlendirilmeli; bizim insanımız çok farklı hele ki Serkan kardeşimizin insanoğluinsan oluşuna kimse itiraz etmez; ama bence bu mesele kesinlikle ticari bir bakış açısı ile değerlendirilip forumun geleceği düşünülmeli.

Ne yurtdışında ne yurtiçinde bu tür bir düşünce ile işlerin yürütüldüğü bir forum görmedim. Tabii ki Muslera farkı olacaktır, eleştirmemin nedeni kesinlikle kötü bir şey yapıldığı şeklinde değil; ben daha iyi olmasını istiyorum ve hakkaniyetin iki yönlü olması gerektiğini ve sürekli olması gerektiğini düşünüyorum. Her zaman için türk insanının bu işten dünya çapında kazanç elde etmesine imkan verecek bir platform olarak forumun gelişmesinden yanayım.
Bence burada toplanan paranın hepsinin bağışlanacak olması değil; yaratılacak fon ile forum için ne gibi hizmetlerin üyeler tarafından beklendiği konuşulmalıydı.

Bunları, 15 yıllık her kademede geçerli bir forum tecrübesi olan kişi olarak söylüyorum...

Saygılar...
Aynısını ben yazdım az önce. :)

bende bunu anlatmanın derdındeyım kımsenın derdı para degılse bağış yapmaksa parası olan gıtsın bağış yapsın forumu ucretlı yapmaya ne gerek var

"genç -acemi arkadaşımızın araştırmadan konu açıyor vb işler yaparak kaliteyi düşürüyor,"

diyo arkadas bu ne demek her önune gelen uye olmasın kalıte artsın demeye getiriyo lafı bende ona ıstınaden yazdım veletlerın forumda olması olmaması benı baglamıyor kımse anasının karnından bu youtube taktıgını bılerek dogmuyor herkez birşeyler öğrenme pesınde ,acılan konulara cevap yazmassın olur bıter baktın devamlı guncellıyo konuyu, forumdan uzaklastır bıttı gıttı.

Siz şuan istediğiniz şeyi ankette işaretlediniz mi ?

Türkiyede kac site Paralı Sistem ile geçiniyor ki. Forumun Forum da yoğunluğun olması ilgi çekici konuların Olması Gayet güzel Yanlız yeni Gelecek Üyelerden para Alma yerine Davetiye sistemi Gelemesi Pek Daha iyi Olacağını Tahmin ediyorum. Millet Açtığı konulara ve Üyeliğine daha çok dikkat edilmesi İçin öyle bir kuralın Gelmesi açıkçası Bir foruma Yakışır durum değildir. Forumda Üyeler Gelir konu açar Kurala Uymaz Mod Gelir konuyu klitler Banlar ortada Anlaşılmayan Bişe varsa Düzeltir. Ama Forumda Modların ilgisizliği Forumun konularının dağılmasını ve herkesin tek kelimeden Tonlarca sorular açmasna neden oluyor.. Örneğin hergün açılan Tek gelimeden başlıkların yasak olması Gerek. her gelen kanal kapandı diye konu açmamalı Modların bu durumda daha çok çalışması ve siteninde Adsense veya başka bir yerden Reklam alıp siteye Eklemesi gerekir. Türkiyenin En iyi Vbulletin sitelerinde bile ücretli üyelik bulunmamaktadır. ayrdıca Vbulletin-turko sitesine girerseniz Eklentilerin dahi Sunucularından up edilmesine rağmen hiç bir şekilde üyelerden Herhangi bir ücret talep dahi edilmemektedir... bu benim fikrim sizin fikrinizede saygı duyarum herkesin Farklı fikri Olacağını Düşünüyorum. İyi Forumlar..

sence bunun tek yolu mılletten para almakmı sana şöyle bir örnek verıyım yası 20+ olan ınsanlardan daha cok 10-20 yaş arasi insanların ınternete yatırdıgı paranın haddı hesabı yok.

+20 Yaş Grubu : bir Oyuna 100TL yatıyorsa
10-20 Yaş Grubu : 400 TL yatırıyor
Ben Bunu Yıllardır Oynadıgım Onlıne Oyunlardan Sitelerden Çeşitli Platformlardan Elde ettiğim sonucu soyluyorum o yuzden emın olun bu site paralı olsa bile kaba tabirle "Velet" lerden kurtulamazsınız.O Çocuk Eğer burdan Birşey Öğrenebilecegını dusunuyosa ne yapar eder o parayı ailesınden kopartır gizli gizli telefondan para atar birşey yapar yanı cok gordum böylelerini.

yukarıda cvbımda ilk cümlem senin fikrine saygı duyulmalı oldu ama gördüğüm kadarıyla sen hemen benim fikrimi eleştirmissin işte senin gibileri forumdan uzaklaştırmak için gerekli bir sistem bu

Şu konu hakkında son bi şey yazmak istiyorum zaten oyumu verdim ama yinede söylemeden edemeyeceğim.

Birincisi ''İnsanlar buraya zaten bu işten para kazanmayı öğrenmek için geliyorlar'' diyen arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum forumdan çıkış yapın ve Muslera06'nın paylaştığı konuları okumaya çalışın.

Çıkış yaptığınız halde bu konuları okuyabiliyorsunuz değil mi?
Şimdi foruma yeni biri üye olsa ve ''Bu işe nasıl başlayabilirim'' ''Bende kazanmak istiyorum'' ''Neden kazanamıyorum'' gibi başlıklarla bi konu açsa konu sahibine söyleyeceğiniz ilk şey nedir?
Hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz ''Muslera06'nın konularını oku orada öğrenmek istediğin her şey var'' şimdi kimse bu konuda yok ben öyle söylemezdim demesin bu forumda buna benzer kaç konu açıldıysa hepsinin çıkış yolu ''Muslera06'nın konularını oku'' ya gitti.O yüzden bana ''Millet buraya para kazanmayı öğrenmeye geliyor'' cümlesi samimi gelmiyor.

İkincisi Youtube hakkında her türlü bilgiye sahip olan,Muslera06'nın konularını belkide onlarca kez okumuş insanların bile bu işten para kazanamadığı oluyo mu oluyo
Bu insanlara para kazanmak için alternatif olarak bu bilgileri bir araya getiren uzmanlaşmış kişiler tarafından e-book tanıtımı vs yapılıyo mu yapılıyo (Her e-book'tan bahsetmiyorum Muslera06'nın konularını bi araya toplayıp e-book yaptım satıyorum diyenleri de gördük biz.)
Yani ücretli ücretsiz olduğunda bile sonuçta bu işe bi yatırım yapmak gerekiyo mu gerekiyor.

Üçüncüsü forumda VDS için olsun,Facebook sayfaları için olsun,Twitter hesapları için olsun hatta sözlük üyelikleri için olsun deli gibi para dönüyor.Bu şeyler için para vermeyi yatırım olarak görürken forumun paralı üyeliğe geçmesini neden itibar sarsılır olarak algılıyosunuz?

Ayrıca bağış konusunun üzerinde de durulmuş o konuda da ufak bi şey söyleyeyim dünya üzerindeki tüm devletler vatandaşlardan aldığı vergilerle kendi bünyesinde bulunan hayır kurumlarına gelir yardımı yapar yani doğal olarak bağış yaparsınız.Bağışları bilmeden yaptığınız için bilerek yaptığınız bağışlarda gönül rızası arayabilirsiniz buna da dikkat edin.

yukarıda cvbımda ilk cümlem senin fikrine saygı duyulmalı oldu ama gördüğüm kadarıyla sen hemen benim fikrimi eleştirmissin işte senin gibileri forumdan uzaklaştırmak için gerekli bir sistem bu

ben snn fıkrıne herkezın fıkrıne saygı duyuyorum sen benım cumlemden alıntı yapıp o cumle uzerıne konustugun ıcın bende snn cumlene karsı 3-5 birşey yazdm.eleştiriye acık degılsen orasını bılemem.

Ben soruma Cevap alamadım, Paralı sistem Aktif olursa ( sadece olursa diyorum )
Davetiye sistemi açık kalacak mı?

Arkadaşlar bu ücret ve kazanç konusunda birkaç şey söylemek istiyorum.
VUK kanunlarına göre vergi mükellefiyetiniz yoksa internet ortamında süreklilik arzederek gelir elde edilmesi maliyeye davetiye çıkarmaktır,burda veya bir çok forumdada görüyorum adam üç-beş kuruşada satış yapıyorsa karşılığında ve fiş veya fatura kesilmiyorsa tespiti halinde izahate çağrılır ve gerektiğinde vergi mükellefi yapılır.

Serkan hocam online olunca size birkaç şey söylemek istiyorum.

Dostum işaretledin. Açıklamanı yaptın. Başkasının düşüncelerini değiştiremezsin. Sen yorumunu yaptın işaretini verdin sonucu bekleyebilirsin mesela

kımsenın fıkrını degıstırme cabası ıcınde degılım "muslera06" abımızınde dedıgı gıbı tartısarak dogruyu bulmaya calısıyoruz. eğer rahatsız olan varsa o kişi oyunu verıp yorum atmayı bırakabılır sonucu bekler.

arkadaşlar tartışırken cevap olarak daha önce söylediğiniz şeyleri aynen tekrar ederek cevap verip; ille de herkese karşı son lafı söylemeye çalışırsanız aslında ücretli üye olmak zorunda kalacak ilk kişi olarak ytpara.com tarihine geçebilirsiniz.

Yeni üyelikler paralı olabilir lakin üye olacaklara bu parayı neden verdikleri iyice izah edilmeli.Çünkü parayı verdik bir şey kazanamadık diyenler olacaktır.Benim şahsi kanaatim, bu youtube işini temel konuları bilerek yapıyor olsan da şans faktörü çok büyük.Çünkü youtube çok büyük.Bu büyük mecrada özellikle yabancı kanal çalışanlar için konuşuyorum, doğru düzgün dil bilmeden sıyrılıp çıkmak oldukça şans gerektiriyor.Sonuç olarak para verip üye olan kişiler youtube işinden kesin şu kadar para kazanacaz zannına kapılmamalı, üyelik sistemi oluşturulurken buna meydan verilmemeli.

Abi hiç mi internet kafeye veya ps oynamaya gitmiyorsunuz saçma sapan konuşmayın. Burada gelip 20-30 liranın lafını yapacak insanın bu tarz yerlere de gitmemesi, dışarıda hiç yemek yememesi lazım.

Öncelikle düzgün konuş dostum , boş boş konuşan sensin burda , ben paranın derdinde değilim . bu forumdaki çoğu insan parasızlıktan bu işle uğraşıyor , burada günlük 1 tl yi görmeyen arkadaşlar var ve bu insanlar böyle bir düzenlemeyle çok mağdur olur , ayrıca " para verdik , kazanamıyoruz ... o kadar para verdik kimse ciddiye alıp konuya cevap bile vermiyor tarzı bir sürü sorunla karşılaşılabilir , herkes senin gibi kazanıp karı kızla bilmem nerelerde yemiyor parayı , evine ekmek götürüyor az saygılı ol .

Ücretli Platin üyeliğin duyrulduğu zaman da söylemiştim bunu [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] lütfen foruma kapitelizm getirmeyin , kapitalizmin olduğu yerde her zaman bölünme ve tabakalaşma olmuştur

Öncelikle düzgün konuş dostum , boş boş konuşan sensin burda , ben paranın derdinde değilim . bu forumdaki çoğu insan parasızlıktan bu işle uğraşıyor , burada günlük 1 tl yi görmeyen arkadaşlar var ve bu insanlar böyle bir düzenlemeyle çok mağdur olur , herkes senin gibi kazanıp karı kızla bilmem nerelerde yemiyor parayı , evine ekmek götürüyor az saygılı ol .

Kazandığımı kim söyledi? Karı-kız olayına neden bu kadar taktınız anlamadım. Online oyunlar, internet kafe, ps kafe eşittir karı-kız o da eşittir haybeye para harcama. Farkı yok.

Yazmıyım dedimde dayanamadım artık ya...

Bazı arkadaşların aklına şöyle bir leke düşmüş... Toplanan paralar acaba bağışlanacak mı?

Neyin mücadelesindesiniz beyler... Neyi ima ediyorsunuz?

Şu frm da yöneticilik yapan hiçkimsenin üye olacak arkadaşların vereceğin 10-20 TL ye ihtiyacı yok... Aksini düşünenin gerçekten şuurundan şüphe ederim!

Siz önce bunun neden yapıldığını anlamaya çalışın, idrak edin ve daha sonra yorumlayın lütfen!

Allah rızası için site adsense dahi ekli değil oradan dahi para kazanma mücadelesi yok kimsenin hiçmi dikkatinizi çekmiyor?

Bir arkadaş yorum yapmış kimse artık menfaatim yok demesin diye... 1 tane menfaatimi söyle şu frm dan yemin ediyorum üyeliğimi silerim kendi ellerimle...

Bağış, yardım bunlar sizi neden bu kadar etkiliyor ürkütüyor bunu da anlamış değilim!

Herşey kayıtlı olacak... bağışların dekontları paylaşılacak daha ne istiyorsunuz?
Biri r10 dan örnek vermiş o adamlar gibi bizde üyeliği 70 dolara satıp parasını rakı sofrasında mı ezseydik? öyle yapsaydık daha da yaranırdık gibime gelmeye başladı...

Azıcık empati kurun... düşünün bu adamlar bunu neden istiyor diye... Frm da adamı banlıyorum 20 dk sonra yeni üyelikle girip bana küfrediyor... Ya da dolandırıcılık yapıyor şikayet ediyorsunuz ilgilenip uzaklaştırıyoruz, yarın tekrar aramızda farklı bir nickle bir başkasının canını yakıyor...

Bende öğrenciydim, eminim çoğunuzdan daha kötü şartlarda okudum fakat burası bir ekmek kapısı, eğer bu işten para kazanma umudunuz var ise ki ben daha çabalayıp kazanamayanını tanımadım bahsedilen bu rakamlar emin olun çok kömik rakamlar...

Lütfen ama lütfen düşünün, tartın kendinizi bizim yerimize koyun öyle yorum yapın...

Yazıyı yazan parmaklarınız olsada onlara hükmeden beyniniz olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri