S
Samsung
Guest
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] geri çekilen kişilere oy kullananlar tekrar kullanabiliyor mu
kullanamıyor hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] geri çekilen kişilere oy kullananlar tekrar kullanabiliyor mu
kullanamıyor hocam![]()
Bir yandan oy dilenerek yükselen, diğer yandan arkadaşlarından yardım alarak yükselen iki kişi.Ve yine hakeden ve yönetciliğe gelmesi gereken kişi gelemeyecek. Bilgili insan yerine torpili olanı kullanıyoruz eş dost vs. Böyle oldukça Türkiyeden bir halt olmaz derim çekilirim.
Neyse, yapacak bişey yok, hayırlı olsun(umarım)
Bir yandan oy dilenerek yükselen, diğer yandan arkadaşlarından yardım alarak yükselen iki kişi.Ve yine hakeden ve yönetciliğe gelmesi gereken kişi gelemeyecek. Bilgili insan yerine torpili olanı kullanıyoruz eş dost vs. Böyle oldukça Türkiyeden bir halt olmaz derim çekilirim.
Neyse, yapacak bişey yok, hayırlı olsun(umarım)
aha lafın ucu bana da dokundubende istemiştim raide ki arkadaşlardan ..
) maleseef hepsi kullanmış daha once bana 1-2 oy kaldı
)
Neyse artık istemiyim .. lafın bundan sonrası için geçerli olsun)
arkadaşın lafı bana gelmiş belli. Ama kendisi belli ki hiç televizyon izlemiyor görünen onu gösteriyor. Her seçimde bu sınıf başkanlığından tut cumhurbaşkanlığına kadar adaylar oy ister ve o şekilde seçilir. Yada tanıdıkları oy verir şimdi ben adaysam tanıdıklarım, bunu tanıyoruz buna oy vermeyelim bari rakibine verelim mi diyecek ? lütfen biraz düşünün.
Vallahi ben kim hayırlı olursa ona veririmİsterse babam olsun farketmez. Biz ne arıyoruz? Bilgili ve deneyimli yardımcı olabilecek bir mod mu? Yoksa eşi dostu daha çok en çok olan üyeyi mi? Buna karar verelim bir önce.
Herkes seçiminde özgür bu bir gerçek. Ayrıca bana oy verenlerin hepside yaptığım paylaşımdan dolayı oy verdi bana. Bilhassa ben her yoruma gülerek cevap veriyorum burda savaşmıyoruz daha eğlenceli bir seçim geçirmek için mücadele ediyoruz. Kullandığınız oy dilenmek tabirini de tamamen kınıyorum. Umarım hatanızın farkına varırsınız.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ozur diliyerek ten bir şey paylaşayım ..
http://www.ytpara.com/search.php?searchid=310379
bu senin açtığın konular .. son açtığın konudan başka paylaşım yok .. ?
Buda http://www.ytpara.com/search.php?searchid=310382&pp=25&page=2
senin ikinci sayfa ..
Paylaşım bunun neresinde acaba?
Ha birde senin en son ki paylaşımın Konu açıldıktan 20 dk sonra açılıyor ..)
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] beni silebilirsin bende [MENTION=13914]brain[/MENTION] i destekliyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.