Aöf sınav

Hocam sistem söyle şimdi siz 205 tl verdiniz onun karşılığında belli dersler aldınız bu derslerden 2 kez sınava giriyorsunuz biri bu hafta sonu gireceğiniz sınav digeride ocak ayında eger siz sınavlarınızın ortalamasında geçerli not alırsanız bu dönemki dersler daha karşınıza çıkmıyor .Para olayına gelirsek aldınız ders sayısına göre para veriyorsunuz siz normla dönemlik dersleri almaya devam ederseniz okudunuz her yıl için 410 tl vereceksiniz. Ama yok ben şimdi 1. sınıftayken 2.sınıfın derslerinden de almak istiyorum derseniz aldığınız dersin kredisine göre fiyat artar.

Anladım hocam teşekkür ederim :) peki bir şey daha sorayım 1. sınıftayken 2. sınıfın dersini alırsanız fiyat artar dediniz ya aldık geçtik yedik bitirdik diyelim o dersleri bu sene bazında erken mezun olabilirizmi demek yoksa o işler tam öyle değilmi tek düşünen ben değilimdir sanırım :D
birde senelik 400 tl ise üst seneden ders alırsam 800 gibimi olur yoksa dahamı pahalı
yani derslere kasıp parayı da verdikmi ders geçerek 4 seneden önce mezun olabilirmiyiz

Bu arada siteye ben 2 saat sonun da girebildim henüz sınav yerleri yazmıyor

Anladım hocam teşekkür ederim :) peki bir şey daha sorayım 1. sınıftayken 2. sınıfın dersini alırsanız fiyat artar dediniz ya aldık geçtik yedik bitirdik diyelim o dersleri bu sene bazında erken mezun olabilirizmi demek yoksa o işler tam öyle değilmi tek düşünen ben değilimdir sanırım :D
birde senelik 400 tl ise üst seneden ders alırsam 800 gibimi olur yoksa dahamı pahalı
yani derslere kasıp parayı da verdikmi ders geçerek 4 seneden önce mezun olabilirmiyiz

Bu arada siteye ben 2 saat sonun da girebildim henüz sınav yerleri yazmıyor

Hocam öncelikle üst sınıftan ders alırsanız 4 senelik bölümü 3 senede bitirip mezun olabilirsiniz.

Birde hocam siz normal dönemde en fazla 45 kredilik ders alabilirsiniz.Siz 205 tl ye büyük ihtimalle 30 kredlik ders aldınız yani 15 kredilik daha hakkınız var.ister 3 kredilik 5 ders alırsınız ister 5 kredlik 3 ders size kalmış bir durum.45 kredilik ders alsanız bile fiyat 260 tl'yi geçmez.

Peki yeni başvuru için ne yapmak gerekiyor ?

Hocam öncelikle üst sınıftan ders alırsanız 4 senelik bölümü 3 senede bitirip mezun olabilirsiniz.

Birde hocam siz normal dönemde en fazla 45 kredilik ders alabilirsiniz.Siz 205 tl ye büyük ihtimalle 30 kredlik ders aldınız yani 15 kredilik daha hakkınız var.ister 3 kredilik 5 ders alırsınız ister 5 kredlik 3 ders size kalmış bir durum.45 kredilik ders alsanız bile fiyat 260 tl'yi geçmez.

Hocam peki şimdi ben işletme okuyorum 4 yıllık 7 yılda bitirmem gerekiyormuş öğrencilik hakkından yararlanmam için doğrumudur. Ve 1. sınıftan kalırsam fiyat artıyormuş bu doğru mu ? Yani tekrar 1. sınıfı okursam 205 tl yerine daha farklı bir fiyat ödeyecekmişim.

Hocam peki şimdi ben işletme okuyorum 4 yıllık 7 yılda bitirmem gerekiyormuş öğrencilik hakkından yararlanmam için doğrumudur. Ve 1. sınıftan kalırsam fiyat artıyormuş bu doğru mu ? Yani tekrar 1. sınıfı okursam 205 tl yerine daha farklı bir fiyat ödeyecekmişim.

Öyle birşey yok hocam sadece ders alırsanız fiyat artar.

:D Ya şimdi rahatladım desem yalan olmaz benimle aynı durumu yaşayan varmış :D Umarım geçeriz hocam :D 1. sınıf mı işletme ?

Ve bir soru sormak istiyorum arkadaşlar ; Çan eğrisi varmış şimdi sınava girmeyenler otomatik 0 olarak mı görünecek ? Bu da Çan Eğrisi sistemine göre bize fayda sağlayacaktır değil mi ?

Valla hocam geçmemiz zor gibi ama umarım geçeriz :D 2. sınıfım ben

beta aof diye bir yer var bende ordan ozet calisiyorum tavsiyem bakin oraya....
bu arada felsefe okuyorum ayni bolimden olan var mi acaba

mobilden yazilmistir...

Beyler siteye giriliyor sonun da sınav giriş yerleri açıklanmış hücum :D

Bu sınavlara girmezsek atılmayız dimi :D

Ben bankacılık bölümünden dikey geçiş yaptım iktisat bölümüne sınav için trb gidicez.Bende sizler gibi konulara %10 baktım 2-3 gün çalışcaz bakalım.
İkinci sınavlar daha önemli ilk sınavlara göre ilk sınavdan çok düşük almasamda 30-40-50 arasında gitmek lazım ikinci sınavda işi bitirmek lazım.

sakaryanın bi ucunda öğleden önce. Öğleden sonra diğer ucu. Böyle daha iyi oluyo tam ortada da çark caddesi var :)

9 derse girecem bende ilk defa daha çalışamadım :( iktisat 3.sınıf

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri