Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hangi kaynak kitabi kullaniyorsun?Abi o değil de adam gibi çalışmadım, şimdi aldığım kaynak kitaba baktım hemen hemen bütün sorular var.Finallere kasıcaz artık .
Hangi kaynak kitabi kullaniyorsun?
20 gün içindene zaman açıklanır vizeler.?
sen naptin ya baya ter dokmussun azmine hayran kaldim[emoji4] ben bugun yarin calisacam derken sınavi kacirmamak icin cuma gecesi sabaha kadar dizi izledim uyumadan sinava girdim, 2 yildir sinavlari kaciriyordum en azindan bunlara girdim 30-40 alir finallerde duzeltirim diyip kendimi avutuyorum.Ben 5 dersten hafta sonu sınava girdim 4 tanesine son 3 gün baktım hepsi çok iyidi bir ders Anayasa Hukuku biraz kotuydu onuda finalde veririm. Nasıl ve Hangi kaynaklardan nasıl çalıştığıma gelirsek.
Mesela Anayasa Hukukundan 1. Üniteyi açarım en son bitiş sayfalarında genel özet vardır o özeti okurum daha sonra Karacan Nokta Atış kitapları var en kralı 12 TL olançıkmış soruların mevcut olduğu kitaplardır ve sınavda en az 5 tane aynı soru gelir birebir aynı olmasa bile soruyu sorma şekli değişmiştir neyse sonra bu ünitenin bu sorularınıda okurum cevaplarım ders kitabına gelip ünite sonundaki 10 soruluk testide çözerim o unite tamamdır
( Bu şekilde Hafta sonu girdiğim Vergi Hukuku dersinin son 5 sorusu birebir aynı olarak çıktı 5 soruyu cevaplamam 40 saniyemi almadı 2 sorudan emin olmamakla beraber
100 alabilirim olmazsa 75
en düşük çalışma şeklim bu geçtiğimiz sene 9 dersin hepsinide vererek
kendi açımdan rekora imza attım
![]()
Hangi kaynak kitabi kullaniyorsun?
ne zaman açıklanır vizeler.?
Finallere 1 hafta kala felan açıklanır sorularda bir haftaya kadar cevaplarıyla yayınlanır hemen hemen işaretlediklerini hatırlarsınız sonucu assagı yukarı görebilirsiniz şimdiden.
ben sınava gidemedim şimdi ne olucak
Finale çalışıcaksın hocam
misal finaldende kaldım 1.sınıfı tekrarmı okicam![]()
misal finaldende kaldım 1.sınıfı tekrarmı okicam![]()
Cumartesi ve pazar tam tamına toplam 8 sınava girdim. 09:30 sınav girdim 10:00'da çıktım. Saat 14:00'Da sınav vardı birde farklı okula vermişler onuda. Gittim saat 2'ye kadar net cafede takıldım sap gibiŞu tüm sınavları farklı okula vermelerini anlayamıyorum.
Bunu neden yapıyorlar bilen var mı?
Çok güzel sallama yöntemleriyle bir sınavı daha geride bıraktımAskere gitmemek için düştüğümüz hallere bak
![]()
Hocam aysını bende yaptım saat 9:30 daki sınavdan çıkar çıkmaz internet kafe aramaya başladım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.