Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben olsam honda civic yada mini cooper alırdım yada bmw![]()
ne alakası var ya çok güzel arabalarbayan olduğunuzu her yerde belli etmek zorundamısınız![]()
Evet arkadaslar herkese iyi aksamlar,
Allah nasip ederse sifir arac almayi planliyorum. Bir suredir arastirmalar yaptim. Bir cok secenegim vardi, ikiye indirdim. Sizlerinde fikrini almak istedim.
Citroen C-Elysee 1.2 VTi Confort ( 2013 Model ) - ( 37.500 TL ) - Citroen C-Elysee 1.2 VTi Confort Fiyatı Özellikleri ve Yakıt Tüketimi
Ilk dusuncem Citroen Elysee, bu paket full paketi diyebiliriz. 2013 model yili araci. Detayli tum ozellikleri verdigim linkten gorebilirsiniz.
Hyundai i20 1.2 Sense - ( 2014 Model ) - ( 38.500 TL ) - Hyundai i20 1.2 Sense Fiyatı Özellikleri ve Yakıt Tüketimi
Bu da ikinci dusuncem. Full paket. Citroen'den farkli olarak - arka park sensoru, dvd oynatici, 2 ek hoparlor, renkli cam, hiz sabitleyici, yagmur sansoru - gibi ek ozellikleri bulunuyor.
Bu iki arac arasinda kaldim arkadasar. Sizin oneriniz nedir ? Hangisini almam daha mantikli olacak sizce ?
Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkurler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.