Bursaya gelen var mı ya, ayın 20sinden önce gelse de ban yemeden alsak parayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Mersin e de gelmedi de bir şey sorucam . Şimdi 2. pini istersem ve 1. pin pat diye çıkagelirse onun kodunu girebilir miyim ? Yoksa tekrardan 2. pini mi beklemem gerekiyor.
yok abi bende beklıyorum 2 farklı adrese 2 sıde gelmedıBursaya gelen var mı ya, ayın 20sinden önce gelse de ban yemeden alsak parayı
Arkadaşlar Mersin e de gelmedi de bir şey sorucam . Şimdi 2. pini istersem ve 1. pin pat diye çıkagelirse onun kodunu girebilir miyim ? Yoksa tekrardan 2. pini mi beklemem gerekiyor.
İzmir / menemen pin geldi.![]()
Pin ne zaman yola çıkmıştı acaba? 12 Aralıkta mı?
arkadaşlar ptt de akrabam var görüştüm bu ay hiç googleden gelmedi dedi. ayın 17si oldu normalde ayın 2sinde geliyordu. .hala almayan varmı benim gibi
giresundayım
hocam kasım ayı pini mi aralık mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.