Aralık ayı toplu adsense kapanmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nottired

Kayıtlı Üye
Ödeme tarihinin yakınlaşmasıyla beraber aylardır devam eden geleneksel ban günleri de yaklaştı. Inşallah bu ay yanılırız da ödemelerimizi alabiliriz. Artık bu son deneyişim yine paraları google a hibe edersek benden bu kadar.

Ödeme tarihinin yakınlaşmasıyla beraber aylardır devam eden geleneksel ban günleri de yaklaştı. Inşallah bu ay yanılırız da ödemelerimizi alabiliriz. Artık bu son deneyişim yine paraları google a hibe edersek benden bu kadar.

adsenseniz mi banlandı hocam

geçen ay da aynısı yapıldı, azcık mantıklı hareket edin hiç bir amacı olmayan konu, bende kıyamet kopacak diye konu açayım ikisi de aynı mantıkta konu..

Quiz ödeme yapmadı, sürekli kanal kapanmaları var hiç güzel konu yokken bir de üstüne olasılıklara dayanan negatif bir konu daha vay arkadaş hiç mi acımıyorsunuz

Son düzenleme:
İnsanı durduk yere niye strese sokuyorsunuz zaten onun bilincinde çalışıyoruz.

Benim uğursuzluğumdan adsense in mi banlanacak arkadaşım. Vay senin düşüncelerine. Geçen ay 20sinde yaşanmıştı banlar anlık olarak buradan haberlesir banlanan olursa yazar biz de adsenselerimizi kontrol ederiz diye düşündüm. Benim böyle konu açmam yüzünden adsense inin banlanacağını düşünen arkadaşlar banlanma yaşarsa faturayı da bana kesecek anlaşılan

Benim uğursuzluğumdan adsense in mi banlanacak arkadaşım. Vay senin düşüncelerine. Geçen ay 20sinde yaşanmıştı banlar anlık olarak buradan haberlesir banlanan olursa yazar biz de adsenselerimizi kontrol ederiz diye düşündüm. Benim böyle konu açmam yüzünden adsense inin banlanacağını düşünen arkadaşlar banlanma yaşarsa faturayı da bana kesecek anlaşılan

Kardeşim yanlış anlama kimseyi herkesin canına tak ettiği için yazıyor sana banlanma olursa kimsesana ne diyebilir ki konuyu kitlersen daha güzel olur :)

arkadaşa ne laf söylüyosunuz arkadaşlar arkadaş dogru söylüyor spama düşen adsenseler ödemeden 1-2 gün önce banlanıyor dogru bir konu

+1 @nottired

laf söyleyenler görücem hepinizi 21 inde :)

Son düzenleme:
Banlanmalar başlarsa emin ol anlık haberleşecek birçok konu bulursun hocam. Henüz yaşanmadan böyle bir konu gereksiz. Ayrıca toplu banlanma yaşanmayacağını farzedersek bu konu ne işe yaramış olacak bir de bu açıdan düşünün

Ortada fol yok yumurta yok saçma sapan iş yapıyosunuz şu başlıgı görünce korktum yine başladı diye

Konu başlığını görmemle içeriği okuyana kadar yaşadığım stresin sebebi sorumlusu sensin , bu konuda hakkım haram olsun

Bencede banlanmalı bu arkadaş. Ne uzattınız konuyu banlayın sizde kurtulun bende.

Delikanlı gibi alıntılayıp cevap versen doğru olur kardesim yaşına veriyorum.20'sinde banlanmalar oluyorsa eğer 20'sinde hesabın banlanırsa konu mu acıyosun post mu kasıyosun o zman yaparsın.Google 20'sinde banlayacak senin hesabını 3 gün var daha heyecan yapma bu kadar.Olacağı varsa olur zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri