Ödeme tarihinin yakınlaşmasıyla beraber aylardır devam eden geleneksel ban günleri de yaklaştı. Inşallah bu ay yanılırız da ödemelerimizi alabiliriz. Artık bu son deneyişim yine paraları google a hibe edersek benden bu kadar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödeme tarihinin yakınlaşmasıyla beraber aylardır devam eden geleneksel ban günleri de yaklaştı. Inşallah bu ay yanılırız da ödemelerimizi alabiliriz. Artık bu son deneyişim yine paraları google a hibe edersek benden bu kadar.
Benim uğursuzluğumdan adsense in mi banlanacak arkadaşım. Vay senin düşüncelerine. Geçen ay 20sinde yaşanmıştı banlar anlık olarak buradan haberlesir banlanan olursa yazar biz de adsenselerimizi kontrol ederiz diye düşündüm. Benim böyle konu açmam yüzünden adsense inin banlanacağını düşünen arkadaşlar banlanma yaşarsa faturayı da bana kesecek anlaşılan
Banlanmalar başlarsa emin ol anlık haberleşecek birçok konu bulursun hocam. Henüz yaşanmadan böyle bir konu gereksiz. Ayrıca toplu banlanma yaşanmayacağını farzedersek bu konu ne işe yaramış olacak bir de bu açıdan düşününBenim uğursuzluğumdan adsense in mi banlanacak arkadaşım. Vay senin düşüncelerine. Geçen ay 20sinde yaşanmıştı banlar anlık olarak buradan haberlesir banlanan olursa yazar biz de adsenselerimizi kontrol ederiz diye düşündüm. Benim böyle konu açmam yüzünden adsense inin banlanacağını düşünen arkadaşlar banlanma yaşarsa faturayı da bana kesecek anlaşılan
Benim uğursuzluğumdan adsense in mi banlanacak arkadaşım. Vay senin düşüncelerine. Geçen ay 20sinde yaşanmıştı banlar anlık olarak buradan haberlesir banlanan olursa yazar biz de adsenselerimizi kontrol ederiz diye düşündüm. Benim böyle konu açmam yüzünden adsense inin banlanacağını düşünen arkadaşlar banlanma yaşarsa faturayı da bana kesecek anlaşılan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.